FIV 222
Raspunsuri - Pagina 19
Dana_bebe spune:
ei ce mult ati scris ieri ... acum am terminat de citit...
in primul rand
Mami_vreau - La multi ani! si sa te transformi repede din Mami vreau in mami_am sau mami_sunt sau mami de_
am fost ieri la eco dinaitea gonalului si am facut si analize de sange - ziua 24:
ovarele sunt ok
Estradiolul 105
Progesteronul 26.6 ( asta pare mare scrie asa faza luteara 1.2-15.9ng/ml)
sper sa fie bine - nic inu stiu cat conteaza astea
iana -mari - daca vrei tratament homeopat poti lua asa
ziua 1:
Paragripe - 1 - de 4 ori /zi
Osciloccoccinum - 1 de 4 ori /zi
Pentru tuse
Ferum phosforicum 9ch 5g de 2 ori/zi
ziua 2 - daca esti mai bine la fel dar 1/2 din tratament.
Sa te faci bine repede!
ingerasa26a - mi se pare ca vei veni cu o veste bune in curand!
maria.m - cred ca dai startul la bebei!
KoraPop - pare epidemie de copilasi - ii asteptam cu drag si pe ai tai sa crestem toate statisticile!
flori roxi - sarcina usoara!cred ca povestea ta a fost un succes si datorita suportului moral de care ati beneficiat-v-ati sustinut reciproc.
mai am 9 zile pana la primul gonal!
si sunt tare optimista
KoraPop spune:
Mi-a venit si rezultatul la TSH 0,892 ( limite intre 0,27 - 4,2) si vad ca e ok.Dupa cate stiu si de la fetele de la FIV in Europa doctorii din strainatate cer ca TSH sa fie in jur de 1 ( nu peste 1) ca sa inceapa procedura FIV.Deci e ok!
Cata era vorba de zambete starnite de la diverse chestii pe care le facem noi in timpul fiv-ului,sau dupa ET....As vrea eu sa vad test pozitiv ,dar sa fie de la sarcina,nu de la pregnyl...offff ce mult mai am pana la test!!!!!
P.S. De echinaceea am citit odata ca nu e buna in timpul fiv-ului,nu mai stiu exact de ce,dar sigur am citit asta pe aici pe forum.Stiu ca e o planta,dar contine ceva,nu stiu ce care ar fi daunator.Deci e bun pe de o parte,pe de alta parte nu.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Dana_bebe spune:
catalina2307 - si eu am citit undeva ca echimaceea nu e buna cand faci FIV dar nu mai stiu unde - o sa continui sa iau pana incep Gonalul.
catalina2307 spune:
Stiu ca mie mi-a fost recomandata pentru cresterea imunitatii si cand am avus chistul ovarian. Este la fel de adevarat ca nu mi-a fost recomandata de medicul meu.
Dar nu m-am gandit ca ar putea influenta negativ FIV-ul. Desi babeste ar exista o logica. Na zic si eu ca nestiutoarea...daca creste imunitatea probabil implantarea embrionului ar avea de suferit. In concluzie stergem din lista ca oricum imi era lene sa fac ceai zilnic sau sa imi amintesc sa inghit la "buline".
Despre teste ce sa spun....imi doresc sa nu mai vad in viata mea un test pozitiv si sa se intample ceea ce s-a intamplat.
maria.m spune:
Hai ca va mai tin un pic in suspans..Am hotarat sa fac bhcg luni, asa cum a recomandat dra.
In schimb tot ii dau cu teste de urina. Azi dimineata,... in ziua 12 de la ET (primul test l-am facut in ziua 10) a iesit liniuta 2-a (dupa 6 min. aprox)EVIDENTA - aproape la fel de colorata ca si prima...
Si ca sa completez la ce a zis Kora -la cat de paranoia sunt- nu doar ca masor zilele, asa la ora si minut...dar am inceput sa verific si testul de la diferite DISTANTE!!!...azi s-a vazut a 2-a liniuta de la 2 metri!!!
Hai ca sunt nebuna de-a binelea.....va pup!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KoraPop Ingerash 10 foliculi e fooooaaaarteeee mult!Dr. Cocei merge pe varianta putini foliculi,dar cu ovocite bune.In cazul meu cu FSH mare,rezerva pe terminate si varsta de aproape 37 am reactionat foarte bine crede-ma,in sensul ca am avut ovocite de calitate si embrioni la fel,desi foarte putini.Pana la urma conteaza unul si bun,asa ca asta e speranta mea.Mi-a schimbat tratamentul doar inlocuind diphereline (pe care il faceam zilnic incepand cu zi 2 de cm) cu cetrotide pe care o voi incepe aproximativ in zi 5-6 de stimulare,depinde de marimea foliculilor.In rest fac tot 200 UI puregon.A zis ca alti doctori dau si doze mai mari si chiar scot 7-8 ovocite dar de calitate slaba,iar interesul ei e sa scoata 2-3 ovocite, dar de calitatea cea mai buna si are mare dreptate…Bafta multa in continuare! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Kora, eu sunt foarte de acord cu tine, ti-am si spus ca eu de-aia nici nu am intrat in panica cand am aflat ca am "numai" 8-9 ovocite, fata de fetele din salon. Dar iata ca la 48 ore 8 erau de calitate A, asa ca e fosrte bine. Una dintre fetele de salon care a avut 18 ovocite avea mai putine decat mine de calitate A la 48 ore, dovada clara ca nu numarul conteaza. In plus de asta, eu nu am facut hiperstimulare sau altele de genul acesta. Bafta multa, multa!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria.m Hai ca va mai tin un pic in suspans..Am hotarat sa fac bhcg luni, asa cum a recomandat dra. In schimb tot ii dau cu teste de urina. Azi dimineata,... in ziua 12 de la ET (primul test l-am facut in ziua 10) a iesit liniuta 2-a (dupa 6 min. aprox)EVIDENTA - aproape la fel de colorata ca si prima... Si ca sa completez la ce a zis Kora -la cat de paranoia sunt- nu doar ca masor zilele, asa la ora si minut...dar am inceput sa verific si testul de la diferite DISTANTE!!!...azi s-a vazut a 2-a liniuta de la 2 metri!!! Hai ca sunt nebuna de-a binelea.....va pup! |
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
blue_flower spune:
Gagici, stiu sigur ca am citit pe undeva, numai ca nu mai stiu unde.
Echinaceea, la fel ca si orice alt tratament de cresterea imunitatii in perioada nu neaparat a FIV-ului, ci si premergatoare unei sarcini normale, duce la perceperea embrionului ca un 'corp strain' si eliminarea lui.
Imunitate crescuta, cel putin pt mine in perioada asta de paranoia maxima, nu e indicata.
Am luat Oscilococcinum - sau cum s-o fi scriid - acum vreo 2 ore si sunt f bucuroasa ca mi-a disparut senzatia de nas infundat si ma simt mai bine. Voi mai lua cate o doza la 6 ore. Am citit si indicatiile de la Oscilo, si nu are nici o contraindicatie in sarcina si alaptare.
Mai mult, cand mi-a recomandat farmacista Echina, eu am zambit dulce si am zis "nu vreau in perioada asta...", si ea a zis zambind "wow...e de bine, nu?"....eu de aici am inteles ca, desi eu nu i-am pronuntat cuvantul sarcina, ea a inteles de ce nu am vrut Echina. Si a subscris la decizia mea, nu a insistat si mi-a dat Oscilo.
Bafta mare.
Am facut a 4-a injectie cu Puregon.
LucaLuca spune:
Maria, eu zic ca de fericire sa dai o tura pe Luna, sa vezi daca de acolo se vede a doua liniuta! :)) Oricum, e un eveniment interplanetar! Bravo, bravo, bravo! Felicitari!! Sa fie bine pana la capat.
Ingeras, ai premise excelente. Esti mamica again peste 9 luni!
Fetelor in plina stimulare - va tin pumnii si va prind din urma!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
anka_daria77 spune:
Mai Maria draga o sa te pun sa-mi platesti distonocalmul. Ia vezi de la 2.05m se vede liniuta.