FIV 222
Raspunsuri - Pagina 18
ingeras26a spune:
Rubia, multumesc frumos.
Floriroxi, super poveste! sa va ajute Dzeu sa fiti sanatoase, sa duceti sarcinile la termen si sa aveti bb-i sanatosi!
Maria, ai mai facut teste? :)
Huski sa fie!
Eu dupa ET intentionez sa stau in pat ziua cu ET + inca 2 zile, pentru ca daca ma intors la serv nu voi sta linistita. O sa fie mai greu ca nu o sa o vad pe Maya o saptamana, pana we viitor, pentru ca ma calareste daca ma vede si nu pot sa-i explic.
Va pup pe toate, capitol norocos sa fie! si asta si urmatoarele!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
huski urarile de bine le primesc cu mare drag la orice ora din zi si din noapte . Multumesc din suflet!!!
ioana Multumesc mult!
ingeras
Laura
many_bani spune:
Hop si eu. Vreau sa felicit proaspetele burtici si sa urez bafta multa fetelor care sunt in pregatiri.
Iana daca si tusesti cumpara de la plafar un sirop de tuse si incearca sa o tratezi cat mai repede, eu asa am facut la primul FIV si in 5 zile nu mai era nici urma de tuse, pe mine m-a amenintat profu. ca daca nu trece tusea adio FIV.
blue_flower spune:
Daca tot vorbim atat despre raceala, incep sa ma panichez si eu.
Am nasul infundat si simt disconfort in sinusuri, frunte, am senzatie de ...infundat!
Gatul nu ma supara, nu am temperatura, dar stranut cam de doua ori pe zi. Am fost la farmacie si mi-au zis sa iau Echinaceea. Am refuzat. Altceva ce sa iau?
OF.....sper sa nu fie un motiv nasol raceala mea.....nu vreau asta!!!
iana_mari spune:
Floriroxi bine ai venit pe forum si sarcina usoara!
Nusy,Ioanatugs
Mami vreau mersi frumoaso
Rubia exact cand am inceput stimularea (AZI SUNT ZIUA 4)am inceput sa tusesc ,sper ca pana la et sa fie bine,ca ma ustura si gatul de atata tusit.Mi-am luat de toate acum astept sa treaca.
Many bani
anka_daria77 spune:
Mami_vreau stai linistita ca am inceput sa prind experienta si rezistenta in urma antrenamentelor sustinute asa ca dansuri o sa am pentru fiecare si pentru tine normal Tu numai sa spui si presteaza fata.
Maria ma omori hai odata cu confirmarea confirmarii ca ma omori cu nervii.
Oanademunckiubita ma bucur ca te-ai distrat de endocrinoloaga mea. Eu care sunt mai sincera de fel am vrut sa o linistesc sa-i spun ca nu trebuie sa fie asa diplomata ca vad si eu acul de la cantar da nu m-a lasat inima ca prea era simpatica si se gandea la sufletelul meu sa nu ma raneasca in orgoliu. AAAAAaaaa si daca tu spui ca e mai bine mai pufoase ca raspundem la stimulare mai bine at mare bucurie. Am niste emotii......
Fetelor va multumesc inca odata ca existati si imi inseninati zilele.
A.M.R. 7 ZILE PANA LA DIPHERELINE
KoraPop spune:
Ingerash 10 foliculi e fooooaaaarteeee mult!Dr. Cocei merge pe varianta putini foliculi,dar cu ovocite bune.In cazul meu cu FSH mare,rezerva pe terminate si varsta de aproape 37 am reactionat foarte bine crede-ma,in sensul ca am avut ovocite de calitate si embrioni la fel,desi foarte putini.Pana la urma conteaza unul si bun,asa ca asta e speranta mea.Mi-a schimbat tratamentul doar inlocuind diphereline (pe care il faceam zilnic incepand cu zi 2 de cm) cu cetrotide pe care o voi incepe aproximativ in zi 5-6 de stimulare,depinde de marimea foliculilor.In rest fac tot 200 UI puregon.A zis ca alti doctori dau si doze mai mari si chiar scot 7-8 ovocite dar de calitate slaba,iar interesul ei e sa scoata 2-3 ovocite, dar de calitatea cea mai buna si are mare dreptate…Bafta multa in continuare!
Blue flower, anka daria dansareata, iana , oanademunck, nusy,mihaele, husky, maria08 multumesc fetelor si multa bafta si voua!!!!
Floriroxi minunata povestea ta si a verisoarei tale,sunteti doua norocoase!Sarcini usoare si bebelasi sanatosi sa aveti!
Iazminn e importanta dozarea LH-ului si a progesteronului in stimulare pentru ca eu voi lua si progynova vaginal si va trebui sa observe in functie de aceste analize maturarea endometrului si a foliculilor/ovocitelor.Mai multe amanunte am sa iti spun luni dupa ce voi mai vorbi cu d-na dr.Baftaaaa!
Cata draga ,dar nu m-am ofuscat deloc, e teribil de amuzant sa vezi asemenea descrieri de cm chiar si mie imi venbea sa rad cand scriam,dar pentru mine era o problema chiar extrem de importanta in acele momente.Uite si eu mai amuzam de maria.m care numara zilele la ora si minut,dar o si intelegeam,stresul si dorinta de a fi mama e atat de mare incat uneori devenim paranoice fiecare in felul sau.Apropos oare daca fac si eu teste de urina incepand cu a doua zi dupa ET o sa fiu gravida ca vad ca la tine tine figura asta,mai putin acum ultima data…?Glumesc,sunt bine dispusa ca e soare afara si sunt zi 2 de stimulare!!!!
lilianaFi asta da coincidenta!!!!Wow!Ce sa zic…DD sa ne ajute si pe noi!Ce mai iei in afara de puregon 200?Diphereline sau cetrotide,adica inhibare incepand cu zi 2 sau din zi 5-6??Menopur( sau inlocuitor) iti va da sau nu?Si pentru endometru nu iti da progynova in timpul stimularii?Baftaaaaaaaa!!!!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
anka_daria77 spune:
Catalina multumesc pentru raspuns bag de seama ca nu prea are vreo importanta ora. Da ca sa fiu sigura le mai stresez pe asistente marti cand ma duc sa fac si ultimele doua testari psihologicul si anamneza si sa semnez si contractul ca sa nu mai fie nevoie sa-l mai car pe sotu dupa mine ca si asa e stresat rau. Ultima data era sa o mute pe doamna de la receptie ca de ce asteptam atat. Asta e nu au decat sa ma tolereze eu vreau sa stiu exact de la ele ce trebuie sa fac. Mi-am propus sa nu respect decat indicatiile de la doctora pentru FIV1. Mai incolo o sa mai vad.
ellanik spune:
Ingerash, 10 foliculi nu reprezinta un nr de care sa te sperii.Eu am avut 16 din care 12 au fost foarte buni(ceilalti erau mai mici)si toti s-au fertilizat.Ideea e ca depinde de organismul fiecaruia.Eu zic sa stai linistita.
In ceea ce priveste raceala ma bag si eu in discutie.Eu dupa ET am racit crunt .Se spune ca raceala nu influenteaza sarcina, embrionii, etc.La mine nu s-a prins sarcina desi sunt sanatoasa, ovocitele s-au fertilizat toate s.a.m.d.Depinde de noroc.
many_bani
catalina
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
catalina2307 spune:
Kora - pai tu poti sa bagi teste si la doua ore dupa ET -ca le faci pe banii tai - cata vreme nu este descrisa procedura, presiunea jetului, ph urinei, culoarea, gustul si mirosul si mai este si pozitiv eu una nu pot decat sa ma bucur. Eu iti doresc din suflet sa ai ocazia sa vezi un test pozitiv macar o data in viata pentru ca este un sentiment minunat , nu cred ca se poate descrie in cuvinte. Si sa si ramana pozitiv 9 luni.
Oricum nu iti inteleg paralela dar ma gandesc ca tot de la ziua frumoasa ti se trage.
blue flower - de ce ai refuzat Echinaceea? Intreb pt ca eu intentionam sa iau pentru cresterea imunitatii.