FIV 222
Raspunsuri - Pagina 17
floriroxi spune:
multumesc pt urari.chiar nu am nici un interes sa fac reclama nimanui.am mai intrat si inainte pe forum si am citit multe povesti,atat frumoase cat si dureroase.de cand am aflat ca sunt gravida am intrat aproape in fiecare zi,dar nu pot sa spun ca sunt un as in pc,asa ca abia azi am reusit sa ma inscriu si sa scriu si eu de povestea mea.am vazut cazuri de femei care au incercat de f multe ori si nu au reusit,de acea cred ca ma consider f norocoasa.nu stiu daca as mai fi avut puterea psihica sa incerc si a doua oara sa mai incerc.le admir f mult pe cele care au taria sa incerce de mai multe ori si imi doresc din tot sufletul ca si ele sa reuseasca.am zis ca daca povestesc si altora experienta mea,poate pot ajuta cu ceva.acum nu imi ramane decat sa sper ca sarcina va decurge bine si in sfarsit o sa ne implinim si noi,era singurul lucru care ne lipsea.daca vor fi doi,cu atat mai bine,chiar daca stiu ce riscuri sunt.o sa trebuiasca sa ma familiarizez putin cu forumul,nu am mai facut asta pana acum,dar sigur o sa mai intru si o sa va mai povestesc cum merge cu sarcina.
oanademunck spune:
Mai eu se pare ca intru in grafic am facut cu multi ani in urma o intelegere cu prietena mea, respectiv eu sa intru prima la facultate si ea imediat dupa mine si apoi ea sa fie insarcinata si eu imediat dupa ea....la facultate am intrat una dupa alta cum ne-am promis si azi am aflat ca ea este insarcinata deci teoretic ar trebui sa urmez sooo tot teoretic sunt in schema pentru iunie
huski spune:
....Mami, Mami stai asa, mai primesti urari???
sper ca nu am intrat pre tarziu
LA MULTI ANI FATA DRAGA, SA FII SANATOASA SI FUGUTA-FUGUTA LA ODISEE, NE-AM INTELES?!?
Koricicooo sa fie intr-un ceas bun!!! Cred ca ar fi cazul sa mai mergem si pe la alte forumuri, nu crezi? Hai , sper ca de data asta sa parasim "incinta" ca s-a cam aglomerat pe aici
Ingerash, bafta, bafta, bafta, bafta!
Floriroxi, FELICITARI! Sarcina usoara si la termen iti doresc!
Poate ne spui si noua ce ti-au recomandat doctorii din Austria dupa ET (sa stai sau nu in pat, un regim anume, ce tratament de sustinere ti-au dat etc). Multumesc!
maria.m spune:
Floriroxi felicitari pt gemenutzi!3500euro zici?!...pai aici am dat asa: vreo 450lei prima consultatie, medicamentele pt stimulare aprox. 5300lei, set analize (cu tot cu consultatie psihologic, EKG..etc) 2200lei, FIV CU ICSI 14600lei...daca facem un calcul cam 22550lei ...adica 5200EURO?!!?!Nu-mi vine sa cred este, o diferenta enorma care nu prea se justifica...din contra...numai cate ore am pierdut asteptand sa-mi vina randul la o consultatie (programata cu vreo luna inainte)....sub 2 ore nu intram niciodata...
catalina2307 spune:
maria - Ce povesteste ea acolo nu se poate generaliza. Si la mine procedura este 2200 eur - cu blasto , monitorizari 300 eur si medicatiaaaaaaaaaaaa - prima oara 2000 eur a doua oara 3000 eur. Medicatia prietenei mele care tb sa nasca in iulie, la aceeasi clinica, acelasi dr, a fost 1000 eur. Deci 3200 eur. Difera de la persoana la persoana.
floriroxi spune:
huski dupa ET am luat pana in ziua cand ar fi trebuit sa-mi vina CM(14 zile),duphaston,estrofem,progesteron,acid folic,aspirina 100mg,aprednislon.dupa ce am facut testul,iau numai duphaston si acid folic(pana la 13 saptamani).in rest,mi-au zis sa stau 2 zile linistita,la pat si pe urma sa duc o viata absolut normala.trebuie sa ma feresc doar de efort,bai fierbinti si de anumite alimente(risc de toxopl.)si cel mai important,psihicul,sa gandesc pozitiv.dr care are clinica,a fost in echipa care a facut primul fiv in austria(1977).clinica a facut-o in 1984 si de atunci s-au nascut peste 3000 de copii conceputi aici.90% din paciente sunt din italia(e la o ora de mers cu masina.dak eram din austria,casa lor de asigurari deconteaza 70% din costuri la primele 2 fiv-uri(nataliotatea e la pamant).chiar nu am ce sa le reprosez nimic echipei de acolo.insa acum am venit acasa si am revenit cu picioarele pe pamant.la giulesti(dr codreanu),la ecografie,asistenta aproape ca m-a certat ca o fac sa stea peste program si ca de ce am venit acolo daca nu am facut fiv la ei.asta desi "imi facusem datoria" fata de ele.cam atat pt azi.o seara buna tuturor
lilianaFi spune:
Salve
Rubia ce ma bucur ca ai reusit...felicitari din tot sufletul,sa ai o sarcina frumoasa!!!
Kora iubitaaaa...ce coincidenta...si la mine azi prima zi de stimulare cu puregon pen 200...bafta multa
Un tren de pt voi:Oanademunck Catalina MamiVreau Ioanatugs...toate fetele fara nici o exceptie...Numai bine!
Ioanatugs spune:
Floriroxi felicitari si sarcina usoara!
LilianaFi multa bafta iubita, sa fie FIV-ul norocos!
Mami_vreau un sincer La multi ani fericiti si din partea mea!
Maria.m felicitari pentru cele doua teste pozitive, sigur e sarcina!
Iana_mari nu m-am hotarat iubita, mai ales dupa ecografia dezastruoasa pe care am facut-o in z10. Mi-a mai dat insa sa fac si Cariotipul genetic eu si sotul si vedem luna viitoare ce planuri mai tesem. Multa bafta, tin pumnii pt. tine!
rubia spune:
iana-mari eu si la FIV 3 si la FIV 4 am fost racita dar in perioade diferite adika:fiv3 in per ET =nereusit iar fiv4 la inceputul stimularii =reusit ,am luat la fiv4 pastile pt gat(alea care incep cu strep...intensiv) ceaiuri, spary nazal cu apa de mare, iar daca e mai serios poti sa iei si fervex,sau altele ....ideea e ca pana la punctie sa scapi de raceala(la mine asa s-a intamplat)
mai grav e daca esti racit in perioada ET
sper sa-ti fie bine
ingeras dupa ET am stat o zi jumate in pat iar in rest plimbari si fara eforturi majore
tratamenul de sustinere a fost medrol 1/2 tb la 12 ore,acid folic 1 tb/zi, utrogestan 6 ovule intravaginal/zi pana la test.z...dupa testare am renuntat la medrol si am continuat cu restul NUMAI CA pe langa trat asta eu am facut si progesteron injectabil 1 fiola de 250 mg la 7 zile...ATAT
maria astep vesti bune de la tine
va pupik
maria08 spune:
Florirox, Maria.m: Felicitari!!!! Er atimpul sa mai avem aici si vesti bune!!!
Kora: Iti doresc ca aceast aincercare sa-ti implineasca visul!!! Doamne Ajuta!
Ioanatugs: De ce a fost dezastruoasa echo? Probabil ai mai scris, dar nu am reusit eu sa citesc....Te-ai hotarat cu HSG?
Oanademunck: E clar: tu urmezi!!! Practic, nu teoretic!