FIV 222

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Kora, fetelor, multam de lamuriri. Intr-adevar, apare ca mai e un sfert din cartus, la ochiometrul meu si al sotului, drept pt care maine fac 100 din cartusul asta si 50 din urmatorul. Intepaturile nu le simt.

Repet intrebarea: in f de ce se decide daca se implanteaza la 48-72 ore sau se ajunge la blastocist?

Ziua 1 e ziua cu rosu. Nu conteaza cand si cat ai maro, cand e rosu, atunci e ziua 1. Eu asa stiu.

Celor in focuri, multa multa multa bafta. Si la anu', o gramada de varsatori mici!!!!!
Si la mine mai va fi o super luna. Simt io!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

blue flower decizia se ia in general in functie de numarul si calitatea embrionilor. daca numarul embrionilor este mare si calitatea lor este buna, atunci se poate merge la blasto!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

mami_vreau - multumesc frumos! chiar eram semi disperata si uite ca defapt ... of ce i-as mai bate - ma resemnasem dar undeva acolo tot ma racaia.
am citit si eu ca sunt sanse de reusita mai mari cu blasto.

Mai am 12 zile pana la Gonal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

INGERAS stai super bine. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am vorbit cu dr. Cocei la telefon si a spus ca mai vorbim si deseara dupa ora 20.00.Dansa a spus ca nu numai culoarea e importanta,sa fie rosu,ci si fluxul menstrual,adica, a spus ca nu e de ajuns sa fie in prima zi doar cateva picaturi pe tampon. Daca e asa se considera ziua 1 ziua urmatoare cand cantitatea e mai mare de menstra. A spus ca trebuie sa se observe ca endometrul a inceput sa se elimine! La mine e tot asa culoarea ok,rosu, dar cantitativ extrem de putin,adica mai deloc pe tampon,doar la control intern sau cu hartia igienica asa ca probabil imi va spune sa consider ziua 1 maine.Vom vedea,ce mai conteaza o zi pe langa toate celelalte care vor urma pana la test....Eh...!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io propun sa ne tragem toate in poza tamponu' in diferite momente ale zilei si sa ne dam cu parerea daca e ziua 1 sau 2 sau 3.

Eventual trimitem si MMS la ginecologii din agenda sa nu mai vorbeasca aia asa in necunostinta de cauza , de capu lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Iana_mari, Huski spor la injectat dragelor!
Ingeras super productie, felicitari pentru puiuti si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Catalina, esti mortala!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Catalina, esti mortala!

22+

Si tu daca nu mai ai tampon sa nu imi spui ca nu stai cu ochii in chiloti mai mult decat te uiti la barbac'tu ca nu te cred nici moarta. Stiu io din experienta-mi vasta de gravida/negravida. Ca la mine e precum la gripa. Cum incep sa ma obisnuiesc ca sunt gravida cum trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mie mereu mi-au spus sa consider ziua 1 ziua in care ma trezesc cu sangerare......deci daca sangerarea incepea azi dupa-amiaza sau de la 11 incoace ziua 1 era maine, ziua in care ma trezeam cu pierdere de sange

Mergi la inceput