Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Misha pt curaj, incredere, speranta, putere de lupta si mai ales asteptare.

subscriu!
Delphinash vine si la tine, curaj si speranta

pot sa ma imbat si eu cu voi in seara asta?!?! am amortit de fericire pentru fumeia asta nebunatica!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mariaa,esti binevenita...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Misha - mamica cu cea mai lunga sarcina din istorie sa-ti traiasca flacaul sa fiti fericiti toti 3
Si acum sa revenim la realitate - abia te astept sa vii sa pe aici ca iti face pustiul tot ce ne fac noua ai nostri
Delphi - la tine mai am un pic de asteptat dar te astept si pe tine "sa ma rad" de prostioarele altor copii
Vio pai nu ti-am zis ca neuronu' e dus cu pluta. Deh, maica nu mai sunt tanara, frumoasa si curtata ca tine Asa ca daca va spun aceeasi poveste de doo ori o iertati pe baba

Mihaela o sa incerc si eu sa vad interviul dupa ce culc copilul

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

sorana,sa-l asculti ca este inregistrare radio,il asculti cu bsplayer...astept parerile voastre,sa-mi spuneti cum m-am descurcat!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetelor m-as imbata si eu cu voi, dar mi-e ca adorm cu paharul in mana si vars toata bunatatea de bautura. Asa ca a las sa petreceti...eu ma duc sa dorm, dupa o zi in care am alergat ca un pui capiat de colo-colo...Dar nu-i nimic, maine vine domnu' acasa si imi recapat energia :D Bine, asta daca nu adorm in vreo statie de autobuz sau daca de atata zapaceala nu ajung prin vreun alt cartier
Deci va las sa petreceti!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Mariaa sigur pentru toata lumea
Am vorbit si eu cu Misha, probabil maine nu va putea scrie ca va face lungul drum catre casa si zicea ca poimaine intra sa raporteze. Sper ca pustiul sa fie cuminte si sa doarma seara devreme ca sa o lase pe Misha pe net

Prima cerere de sfat de la Misha : Pustiul a fost hranit pana acum cu lapte de vaca indulcit cu zahar (). Acum ea a incercat sa-i dea lapte simplu si il scuipa. A incercat si lapte cu miere - acelasi rezultat. A cumparat lapte praf si incearca varianta asta maine, se intreba ce face daca il scuipa si pe ala.
Eu i-am zis ca daca asa e obisnuit si asta a baut pana acum, sa ii puna un pic de zahar in lapte. Eventual sa scada treptat cantitatea de zahar. Adica in cazul in care nu merge cu laptele praf.
Dati-va si voi cu parerea ca citeste ea cand vine, sau dati-i un telefon mamicii disperate ca nu papa puiul lapte

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hey plesnitelor

am terminat si eu prin casa... in sfarsit incepe sa arate si casa mea cum imi doresc !!! am facut ordine si curatenie in balcon, i-am scos Soniei masuta si i-am pus niste puzzle-uri din cauciuc pe jos ca sa nu stea pe ciment, mai tre sa investesc in niste covorase lungi si mai inguste, da mai incolo, sa mai faca plopu niste bani

in schimb in urma accidentului din baie, am decis ca trebuie sa plece cabina de dus... si sa fie inlocuita cu o cada. fara sticla in baie la mine ! am supus discutia in comitetul familial si s-a aprobat. acu tre sa ma uit de cazi, sa mut masina de spalat in hol... eee, alte distractii... de parca nu aveam destula treaba deja .. problema e ca mie mi-e frica sa mai intru in cada, azi am rezolvat cu dus la mama, da maine ce fac? plus ca seara nu am facut dus, si mi-e asa de aiurea

azi am simtit primul vant cald. adica destul de cald incat sa vreau inapoi in casa... mi-e groaza de ce va urma, de caldura groaznica din vara

misha, urgent cu el la pediatru/nutrittionist. trebuie musai si urgent rezolvata problema mancarii si a greutatii... odata ce e invatat cu zahar, glicemia lui va creste, corpul se va invata asa, exista riscul obezitatii ca adult de unde deriva fff mutle probleme, plus ca o celula grasa de mica, greu se struneste inapoi la normal. nu vreau nici sa te sperii, nici sa te supar. dar mai e mai bine sa stii ce si cum. baiatul frumos (na ca eu l-am vazut )

bai am un dement care trece cu masina pe bulivard, din 10 in 10 minute apare pe aici, uite, iar se intoarce si problema e ca are o masina pe care nu o pot identifica pt ca merge fff repede, si ii mai si explodeaza ceva cand trece pe aici... probabil e una modificata pt curse, are porcaria aia la esapament de se aude ca si cand ii explodeaza o roata... da imi explodeaza mie creieru inainte sa pateasca el ceva

ma duc sa ma culc, sa inchid etans geamurile.

ATI MAI TRIMS SMS LA 858??? 2 euro pentru inima copiilor !!!

pana azi s-au strans 340.000 euro din 500.000 cat sunt necesari in prima faza !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O
asa repede???bravo!da si tu mai multe detalii,biserica,ora...

botezul este pe 17 mai la ora 12 la biserica din curtea unitatii militare(din km 4-5)(e fata in fata cu scoala).

Mariaabun venit

Poftiti la si

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pup toate pleznitele
ma tot gandesc la Mishu drag, ce-o fi in sufletul ei...cred ca tzunami e putin spus...fac 13-14 pe tusa si abia o astept si eu sa apara.
va tzuc cu drag si sa aveti o zi faina de tot ca voi

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

a nascut misha,copil mare,frumos si sanatos!maine se indreapta familia spre casa!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Sa fii sanatoasa si laptoasa mamico

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cum ma lapte cu zahar?Cine i-a dat?Ce am pierdut ca nu mai inteleg nimic?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Misha,

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput