Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Misha ,felicitari ! ![]() ... sa aveti parte doar de bucurii din partea lui ,sa fie sanatos si mancacios Vio , ![]() Miha ,schimba in primul post titulatura Mishei>>>Misha, mamica devenita ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
gata,iulia;schimbat titulatura mishei...eu nu m-am gandit..

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Delphinas acum sunteti numai mamici...eu sunt pe dinafara...da ma mai tineti pe la voi, va rog eu mult de tot. promit ca fac tot posibilul si il storc pe max de puteri sa prind si eu repedewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
te tinem,stai linistita,ce daca nu esti mamica?nu esti singura...mai copilariti si o sa fiti si mamici...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
mai este Tanza dezertoarea care a plecat la mare si nu s-a mai intors. poate o fi luat-o valu cu tot cu vetu ei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-f638ada498695b67ad2.zip
iata link-ul cu interviul,nu stiu daca o sa mearga,dar macar incercati!interviul va fi difuzat vineri,8 aprilie,intre orele 20.05 si 21,in cadrul emisiunii GENERATIA URMATOARE,invitati fiind doi studenti la medicina care au luat un mare premiu in domeniul cercetarii legate de autism,acum 2 ani,in Olanda!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Ana68 spune:
Miha 770..sa fie intrun ceas bun cu interviul!Doamne ajuta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Ana68 Miha 770..sa fie intrun ceas bun cu interviul!Doamne ajuta! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
multumesc ana,am dat vestea si la adolescenti!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
rhoneea spune:
citat din mesajul lui violeta69 Irina,nu mor io asa repede,ca sunt reeeaaaaa rau asa ca o sa ne intalnim cumva,da' daca n-o fi chimie?! ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Nu-i nimic,o dam pe fizica
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
Puppa spune:
Felicitari proaspetei mamici :D Sa iti aduca bebe numai impliniri si sa va bucurati de el!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
sorana spune:
Misha - mamica cu cea mai lunga sarcina din istorie sa-ti traiasca flacaul sa fiti fericiti toti 3 
Si acum sa revenim la realitate - abia te astept sa vii sa
pe aici ca iti face pustiul tot ce ne fac noua ai nostri ![]()
Delphi - la tine mai am un pic de asteptat dar te astept si pe tine "sa ma rad" de prostioarele altor copii 
Vio pai nu ti-am zis ca neuronu' e dus cu pluta. Deh, maica nu mai sunt tanara, frumoasa si curtata ca tine
Asa ca daca va spun aceeasi poveste de doo ori o iertati pe baba ![]()
Mihaela o sa incerc si eu sa vad interviul dupa ce culc copilul
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Mariaa spune:
| citat din mesajul lui Delphinas Misha pt curaj, incredere, speranta, putere de lupta si mai ales asteptare. |
subscriu!
Delphinash
vine si la tine, curaj si speranta 
pot sa ma imbat si eu cu voi in seara asta?!?! am amortit de fericire pentru fumeia asta nebunatica!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
repede
citat din mesajul lui violeta69 Irina,nu mor io asa repede,ca sunt reeeaaaaa rau 
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
pt curaj, incredere, speranta, putere de lupta si mai ales asteptare.