FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bytzi, pe 21 mai fac 1 an de DC, imi aduc aminte de cautarile mele pe net dupa de calitate pana am dat de Banca Cryos. Prima mea inseminare pe CM natural cu simptomele de fierbintzeala.... Amintiri din copilarie! Iunie e luna mea shi vreau sa fie cu reushita ca shi cea de data trecuta.
Alexia Ada potzi face o inseminare pe CM natural, shansele sunt mai mici dar exista. Eu am facut 1 pe CM natural, am avut chiar 2 foliculi dar am ovulat f tarziu , prin zi 16 shi dr mi-a zis ca nu sunt de calitate f buna dc ovulezi tarziu. A 2-a IUI cu stimulare a fost cu reushita dar din pacate s-a oprit din evolutie sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

da,cirip,imi aduc aminte...chiar tu descoperisei banca Cryos si cu cine lucreaza ei din RO ,offf ce perioada frumoasa era pe atunci,toate fetele in focuri,in cautari de clinici si apoi majoritatea fugutza dupa tine la Polisano,imi pare atit de rau pt nereusitele din ultima vreme care ne-au facut sa disparem de pe la sub si care ne-au adus atitea suferinte
imi aduc aminte cind ai reusit tu ,cind ai scos toate fetele din birlog si cite sperante ne dadusei...
te asteptam pe tine in iunie sa ne dai o veste buna si sa vezi tu atunci petrecere pe DC ,caci pe dodo o cam incurca sticlele alea de sampanie...

off mi-ai facut ziua frumoasa,cu amintirile din copilarie

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

alexia_ada parca sa zic ca am mai patit o data ceva asemanator, oricum e clar ca nu sunt gravidutza, azi mi-a venit cm normal.

bytzi poti sa treci in dreptul meu ca nu a reusit inseminarea si urmeaza FIV tot la Sibiu cu dr Mutuliga.

Am stat si m-am gandit bine la tot ce m-ati sfatuit si pe acest cm nu o sa fac nimic, o sa astept urmatoarea luna. Mai mult de o luna din pacate nu stiu daca voi putea astepta, sper sa fie suficient atata cat sa ma refac dupa stimularile facute. O sa iau in calcul si varinata cu clinica din ungaria unde a fost hudak_ali. Pana in iunie o sa luam o decizie dar in principiu ramane Polisano.

hudak_ali vroiam sa te iuntreb legat de clinica, cu ce banca de sperma lucreaza ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

cipcirip ma bucur tare mult ca ai revenit printre noi si iti tin pumnii stransi sa vii in luna iunie cu un succes. Tot la Dr Mutuliga mergi? Ce faci inseminare sau FIV? Te pupic si iti tin pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Ai vazut Bytzi , cum ai strigat catalogul ,am raspuns toate prezent !!!
Avem si 2 absente motivate Iuca si Inna .
A ta sa fie luna iunie Cip , ca or fi expirat sampaniile alea , tinem frigiderul lui Dodo ocupat.
As vrea si eu in luna iunie , nu stiu daca strangem toti banii,
dar nu ma las.
Sa-mi opresti si mie un loc CIP!!
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

va astept la un nou cap aici

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput