FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)
Raspunsuri - Pagina 19
diana23ct spune:
yarrina felicitari si mult succes. Sper sa fi multumita de serviciile si ineresul cu care vesi fi tratata la Sibiu.
bytzi la ce te referi cand zici ca ma grabesc cu fiv-ul? histeroscopia am inteles ca este o procedura simpla si o pot face si in buc intr-o zi inate de a incepe tratamentul pt fiv. Luni merg la eco si o sa vad atunci ce vb si pt histeroscopie. Luni o sa va zic si rezultatul final de la inseminare. Inca am niste stari ciudate pe care nu stiu cum sa le interpretez si o chestie care mi se poare tare ciudata este faptul ca cm nu e chiar ca la o luna normala, e f putin si putin colorat, nu e culoarea normala a sangelui si mai am o pb care nu stiu ce ar putea fi, tamponul intern cand il introduc ma doare si parca loveste in ceva. Am zis ca o sa imi iau niste absorbante luna asta ca ma jeneaza tare astea interne. Oare de la ce o fi?
Pupic pt toata lumea
@dodo@ spune:
diana, bytzi, va multumesc pt ca v-ati adus aminte de mine. Eu nu mai fac nimic anul acesta, va citesc aproape zilnic, va tin pumnii si ma rog pt voi sa reusiti cat mai repede.
Va pup pe toate si va voi da o veste grozava.
evanescence spune:
bytzi draga de tine,te-ai gandit si la mine.....chiar ca era un timp cand se scriau 3 pagini intr-o singura zi...cred ca de vina e primavara,iarna suntem toate mai depresive
Eu va citesc zilnic seara sa vad ce mai faceti si nu mai scriu pt ca nu am ce,noi nu mai facem absolut nimic,si nu vreau sa fiu off topic
In schimb m-as bucura sa aud de reusite,Diana asteapta totusi valoarea BHCG,cine stie....poate ai o surpriza .
multe la toate fetele
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
diana23ct spune:
evanescence iti multumesc frumos ca te gandesti la mine. Asa este pot sa ma trezesc cu surprize asa ca pana la urma o sa merg maine sa imi fac analiza, dar o sa primesc rezultatul abia luni...Oricum luni voi merge si la eco asa ca o sa stiu sigur cum sta treaba.
Ma bucur ca nu ne-ai uitat si mai vino pe la noi va te asteptam cu bratele deschise. La urma urmelor chiar daca noi nu avem noutati prea multe, macar le mai sfatuim pe noile "colege" de pe forum. Tu ce mai faci? Ai luat vreo decizie, ce faci in urmatoarele luni? Te pup si te asteptam mai des printre noi.
cipcirip spune:
Bytzi multzumesc ca te-ai gandit la mine si-mi pare rau ca nu a fost sa fie nici de data ac.
Diana , ai trecut prin 2 stimulari fara pauza intre ele, nu e bine sa incepi iar o stimulare. Asculta-ma, ar tb sa faci 2-3 luni de pauza dc nu se poate at cel putzin o luna si am sa-ti spun de ce:
-Ovarele au fost suprasolicitate si posibil ca luna ac sa nu ai o productzie f buna sau mai rau sa ai foliculi goi,
-te poti deregla hormonal, deja ai simptome
- cel mai rau si Doamne fereste! poti face cancer ovarian de atatia hormoni.
Sunt shi eu pacienta lui Mutuliga, o stiu asa de bine incat ash putea ghici ce cuvinte va scoate din gura. E spre interesul ei sa te cheme cat mai repede pt ca e platita la f FIV.
Iuca,dodo, inna, evanescence, dodo, gabriela, monty, simonete,dma2007, hudak_aly, copilutzu, ... sper ca nu am uitat pe nimeni
Luna iunie e luna mea
diana23ct spune:
cipcirip uite, in luna martie am facut stimulare cu clostibegyt si nu mi-au crescut foliculii mai mult de 12 mm, luna aprilie am facut cu gonal, primele 4 zile 1 injectie seara apoi cate 2 seara inca 8 zile, in total 20 injectii. Din punctul tau de vedere cam cat timp ar trebui sa fac pauza pana incep o noua stimulare?Deci, cm din luna mai trece, dr imi spusese sa fac in ziua 21 dipherelin, doar 1 injectie.In cazul asta luna mai o consider luna de pauza sau nu? Pupici si multumesc de sfat.
hudak_ali spune:
bytzy
eu nu am mai scris pentru ca nu stiu ce as putea sa va spun...am urmarit cu sufletul la gura rezultatele vostre...sa spun ca imi pare rau....e putin...deoarece nimeni nu ar trebui sa treaca prin durerea asta...va citesc in fiecare zi si va tin pumnii....
si sper ca o sa reusiti...
din cate am citit ce ati cris despre fiv,despre preturi,am ajuns la concluzia ca in ungaria e mai ieftin...
si inseminarea a fost mai ieftina...
pe mine cu tot cu monitorizare si cu injectia ovitrelle,sperma, m-a costat 78 mii ft.deci cam 12 mil....tratament nu am facut...
nu stiu de unde sunteti voi,eu sunt din timi,dar sa stiti ca si acolo sunt profesionisti....www.kaali.hu(dr janos zadori)
va las,ca mi se inchid ochii de la utrogestan.
pupici la toate fetele
diana iti tin pumnii...da dea d-zeu sa fie bebe
cipcirip spune:
Diana, lasa luna asta sa treaca si faci inhibarea la CM-ul urmator. Sunt f multe 20 de gonale plus clostibegitul din luna anterioara shi tb sa-tzi revii.
bytzi spune:
eiii asa mai zic si eu,am scos o parte din gasca din "birlog",mai urmeaza citeva sa vina la apel
cipcirip,deci luna iunie e a tanoi sintem aici sa-ti facem galerie,doar sa nu mai dispari
uite ..asa ma bucur cind mai intri sa dai si tu sfaturi la fete,caci tu esti mai imformata ca mine
mai urmeaza la apel:iuca,inna,dma,monty,gabriela,simonete
va pe toate fara exceptie,va doresc un weekend placut
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
Neata! le multumesc si eu fetelor mai vechi ca au intrat si uite asa din intrebari si raspunsuri citite mai invat si eu
Daca la mine exista ovulatie pe CM natural este nevoie neaprata de stimulare? ma gandesc ca in cazul in care nu gaseste gigei la biopsie ( ceea ce cred si doc) sa incerc o inseminare pe CM natural. Ce parere aveti ?
Diana ai mai patit vreodata sa vina asa ciudat CM?
Bytzi ma bucur ca ai aparut ! eu pe cine mai zapacesc cu intrebarile?
va pe toate!!!