FIV sau inseminare cu donatoare/donator(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Madibabi felicitari pentru analize . M-am uitat si eu peste ale mele si la fel la Rubeola este mare...
Coca nu am numarul de telefon , imi pare rau
O zi frumoasa sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

yarrina iti tinem pumnii stransi azi si te asteptam sa ne spui cum a decurs totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Madibabi felicitari pentru analize . M-am uitat si eu peste ale mele si la fel la Rubeola este mare...
Coca nu am numarul de telefon , imi pare rau
O zi frumoasa sa aveti !

Sa inteleg ca nu am probleme?Din ce rezulta din aceste analize.

Mergi la inceput

Asa ar trebui ...acum sti cum este cel mai sigur este cand mergi la doc cu analizele. Cand trebuie sa ajungi???

Mergi la inceput

fetelor mi-am facut o programare pt fiv si la Gynera tocmai pe 10 august la Dr Dracea, dar nu cred ca voi merge. La Gynera este 2400euro(aproximativ 108 mil) fiv-ul fata de 77 mil cat e la sibiu. si mai astept si pana in august....

Mergi la inceput

am vb la sibiu cu doamna dr mutuliga si mi-a zis si ea acelasi lucru ca sa nu intrerup duphaston-ul si sa mai fac un test de sarcina la sf saptamanii. Legat de FIV mi-a spus ca pot sa il fac si la urmatorul cm pt ca nu am facut un tratament de stimulare prea agresiv si daca in ziua 1 imi fac o transvaginala si nu am nici un chist pot face fiv-ul.

Mergi la inceput

alexia:eu tb sa fac si analizele hormonale din ziua 21 de la CM ,primes crezultatele care am inteles ca dureaza 10 zile si apoi merg la doctor cred ca la inceputul lui iunie strang toate analizele.

Mergi la inceput

cat costa (aproximativ)medicamentatia pt FIV?

Mergi la inceput

Doamne fetelor vin cu vesti bune de la doc urolog . cred ca in seara asta si va dau si voua !!!numai trebuie extirpart testiculul stang deoarece formatiunea NU este de natura cancerigena, iar analizele arata foarte clar asta .
Ne astepata la spital sa facem biopsia pe partea dreapta si Doamne ajuta !!!!sarbatorim in seara asta ca tare frica mi-a fost si numai ganduri negre . Ma pregatesc de organizarea petrecerii pentru al meu...este ziua lui joi
va pupic pe toate

Mergi la inceput

madibabi analizele hormonale se fac in 1-3 zi;e, in nici un cac in 10. cat despre tratamentul pt fiv, nu iti poate spune nimeni cat costa decat dupa ce afli ce tratament iti recomanda medicul.

Mergi la inceput