Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, multumim! Iti dai seama cat am citit in ultimele 2 ore despre roseola?
Miruna, la voi cum mai e?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata dupa o lunga absenta

Sper ca bebelusii bolnaviori sunt mai bine, Miruna, Nerantula, Bitza

Laureta ce acrobata ai acolo

Babytza soricelul vitezoman.

Ada, felicitari pentru papacios.

Felicic, imi lipsesti, pls come back

Monicule, felicitari pentru burticul de 20 de saptamani

Carla e binisor, sanatoasa, papa cu (mai) multe figuri decat inainte, isi face singura greata si uneori chiar varsa. Nu pot sa-i dau nimic cu granulatie mai mare, imediat isi face greata. Nici piureurile nu le pot face cu o consistenta mai solida, trebuie sa fie semi-lichide ca la inceput asa ca am regresat . Acum are si o iritatie pe gat, mi s-a terminat crema Nivea cu care o dadeam de obicei si am dat-o cu ulei - tot de la Nivea care se pare ca i-a facut rau. Sper sa-i treaca si sa nu se agraveze, are buburuze mici rosii pe gat si pe piept. In rest ce sa mai spun ... iesim la plimbare des, am avut o mini-depresie cauzata de criza asta nenorocita si nesiguranta locului de munca - al meu si al sotului, suntem amandoi in aceasi barca, care se pare ca se scufunda . si poate mai intru zilele aceastea.

Corrina, Nerantula, Andy_galro, multi pentru voi pentru ca ne-ati simtit lipsa.

Aaaa, si Nikolici casa de piatra

Edit: Uffff [****bip] bubitele Carlei seamana mult cu roseola din articolul indicat de Babytza, numai asta ne mai lipsea

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula sunt convinsa ca ai citit la greu. Imi dau seama , daca eu am fost curioasa cum se mainifesta roseola si am gasit in 10 secunde, cam cat ai citit tu Multa sanatate puiutului

Anca imi pare rau ca nu stati foarte bine cu papica , sper sa mancati iarasi bine, ca a fost o perioada in care incepuse sa pape binisor, erai multumita Eu te-am mai citit la mamici de Baia-Mare Citesc peste tot
Si imi pare rau de situatia nasoala in care sunteti.... sa treaca odata nebuneala asta cu criza....daca o trece

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Babytza

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

la multe lunitze irina de clau_geo, Andrei de Dya, Dragos de babymom
anca ce ma bucur ca ai intrat...multi pentru 2 frumoase...sper sa nu aveti roseola
babytza

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata si pentru toata lumea.

Anca, ce bine sa te mai citim, uite o si multa sanatate!

Nerantula, si Teo a avut una din doua, ca nu s-au putut decide si eu am refuzat sa ii iau sange din vena: roseola sau rubeola.
Virusoloaga care l-a vazut mi-a spus rubeola, pentru ca i s-au inflamat si ganglionii, ceea ce nu se intampla la roseola... desi febra a fost foarte mare (nu in jur de 38 cum sunt descrise simptomele la rubeola).
Ce mi s-a parut important de retinut din toata tevatura: In clipa in care au aparut bubitele (inatai pe ceafa, apoi gat, piept, frunte, spate in cateva ora doar) i-a disparut complet febra.
Deci Gruia, daca are bubitele, nu trebuie sa mai aiba febra.
Te pup si multa sanatate!

Va pup pe toate, fug la biberoanele de dimineata...

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Anca, ati avut si voi febra? Multa sanatate printesei!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Da, Ada, asta ma bulverseaza si pe mine, ca inca are febra, si maricica, adica 38.6! Am citit ca si la roseola se pot inflama ganglionii limfatici.

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Nerantula, n-a avut, adica nu mi-a dat Carla nici un semn de "soba" asa ca nu i-am luat temperatura. Bubitele sunt de ieri dimineata, nu sunt in relief ci ca niste pete extinse pe gat si piept. Ea a fost foarte vioaie, a manacat normal (adica cu fitze, dar a mancat, legumele mi le-a varsat dar au ramas fructele si cerealele + 480 lapte) si aparitia bubitelor a coincis cu schimbarea cremei cu uleiul de care am scris mai sus. Poate totusi e doar o reactie. Dar arata exact ca in pozele de pe net

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata!
Dupa 2 zile cu crema de galbenele si o baitza cu ceai de galbenele Lucas e mult mai bine!Dupa amiaza mergem la alergolog sa vedem ce e, de la ce,...
Multumesc pt incurajari!!!
Preety 2 dinti felicitari!! Si eu spal toate lucrusoarele lui laolalta, cu toate culorile; folosesc Colour Catcher-un fel de servetele-sugativa si nu am probleme.
Nerantula multa, multa sanatate puiului. Noi avem 8 luni fara dinti.
Andy.g Sa-ti traiasca nepotica!
Anca multumesc mult pt tot! Sanatate Carlei si tie CHEER UP!!Mama ei de criza noi suntem pana-n gat crizati!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput