Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
andy_galro spune:
Salutari! Noi azi am fost tot pe drumuri pentru ca de azi am o nepotica(inca una) si am fost sa-l felicitam pe tatic ca la mamica nu am putu intra ...poate zilele urmatoare....dar am vazut poze si e o frumusicaaaa
muhh, nerantula ma bucur ca sunt mai ok puiutii si nu mai fac febra...sper sa-si revina de tot cat mai repede...multa sanatate
nerantula noua abia acum la 8 luni jumate ne-a aparut primul dintzisor...asa ca nu cred ca e motiv de ingrijorare
nikolici mami mai usor cu nuntile....vaaaai nici nu vreau sa ma gandesc ca am si eu una peste 2 saptamani si nici nu stiu ce sa fac...daca sa-l iau cu mine pe bebe sau sa stam doar cateva ore si apoi sa venim acasa....of, of
bitza dermalinul e ok
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Miruna, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine! Gruia a primit cumintel ultimul supozitor, sper sa nu mai faca febra, insa s-a deranjat la burtica, probabil de la nurofen El, care facea o data pe saptamana cu microclisma! Cred ca deranjul la burtica ii provoca si agitatia, sper ca am terminat cu medicamentele. Lidia, imi poti da si mie datele de contact ale homeopatului tau? Agitatia si supararea nu sunt de la un eventual dintisor, nu simt nimic la pipait, deci tot stirbi suntem, la 7 luni jumate. Mai e cineva ca noi? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
ti-am trimit PM . ai acolo toate info.
pentru burtica ..poate reusesti sa ii dai miine dimineata ..un pliculet de BIOTICS dizolvat in apa ..e bun pentru flora ...si pentru diaree..si pentru constipatie...poate il mai ajuta sa ii mai linisteasca burtica..
si sanatate multa
Tu cum mai esti ?
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
claudinna spune:
Muhh, ma bucur ca Dimitri e mai bine!
baby_boy, Razvi nu mai mananca nimic nou...adica azi a mancat la pranz carne de cocos la gratar cu fasole verde si iaurt:)) i-a placut!
la noi acum sunt la putere fasolea verde cu iaurt si brocoli cu iaurt sau smantana...combinate cu carnita/ou, depinde de zi.
dintre fructe preferate sunt bananele, altceva nu prea mai vrea, mai nou...azi i-am facut mar si a mancat doar cateva lingurite.
i-am dat si cateva felii de portocala, cu maaare precautie si le-a devorta, ramanea numai pielita aia de ele, apoi i-am facut din alta portocala suc si a baut cam jumatate din cantitate cu ceashca. numai ca a inceput sa cam muste din ceasca...asha ca ne orientam catre pahare de plastic.
a inteles cum sta treaba cu canuta cu cioc si acum bea apa cu mare placere, ceea ce ma bucura, pentru ca ceai nu mai vrea si avea zile in care lichidele lui erau doar laptele si zeama din fructele piure.
vrea sa manance cum mancam noi, din ce bagam noi in gura...scoate sunete specifice la masa daca nu ii dam si lui...asha ca mancam in acelasi timp...eu din farfuria mea, el din castronelul lui...eu iau o inghititura, ii dau si lui una...
ieri am fost la o zi de nastere, la fetita pe care am mosit-o, a facut un an
si l-am pus in scaunul ei de masa, la masa mare, langa mine...pai a fost chip sa mancam fara sa-i dam si lui? a mancat iaurtul cu care venisem de acasa, o banana, inca un iaurt de la fetita si 150 ml cereale tot de la ea, de la Humana...m-am si mirat, ca lui nu i-au mai placut pana acum altele decat cele cu prune uscate si caise...sa nu va mai spun ca i-am mai dat si firimituri de paine, ca la un moment dat nu mai aveam ce...si se uita lumea la mine ca statea copilul cu gura cascata
abia astept sa poata manca mai orice si sa aiba dinti!
deci, Cristina, te lamurii bustean!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
hei...
noi am fost in vizita la bunica mea de sambata pana azi. tzuki s-a comportat exemplar. La dus a dormit tot drumul 2 ore iar ajunsa la bunica a zambit si a ras la toata lumea. I-a fermecat pe toti. La intors a cantat aproape tot drumul, cu exceptia ultimelor 30 min in care a adormit.
Sunt atat de incantata de prima noastra excursie, mai ales ca de la bunica mea vin intotdeauna mai relaxata si cu fortze intarite.
Numa' buna de mers la munca :(
Ada, 300 cred ca nu angajez bona cea saraca...
ezitarile au venit dupa ce sotzul a vazut unde locuieste...intr-o baraca intr-un camp...ma indoiesc ca face zilnic dus iar hainele aratau cam ponosite....nu as fi impacata sa i-o dau pe tzuki in brate....
Si da, cu siguranta o sa punem camere....aveti vreo sugestie in achizitionarea lor?
e de ras ce gasesc....una prea bogata de vrea multi bani, iar alta prea saraca.....
pe de alta parte, o vecina de-a bunica-mii, mi-a promis ca o sa imi caute si ea...acum sa vedem ce o sa gasim.
Andreutauc felicitari pentru bona gasita. Sper sa fie o colaborare pe termen lung de care sa fii multumita.
Paula ma voi gandi la tine maine. prima zi si noaptea de dinainte e mai grea, apoi totul incepe sa intre usurel usurel in normal.....
O sa fie totul f bine, iar cand te vei intoarce acasa sa vezi ce fericit va fi cand te va vedea....e super emotionant
Nerantula spune:
Avem febra din nou
Si ceva bubite pe abdomen si piept, cred ca avem vreo roseola ceva
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
baby_boy spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
si pentru toata lumea
uof...Nerantula imi pare rau..mama ei de febra...presupun ca mergeti da dr.azi sa vedeti daca e roseola..
Claudinna cum Razvi nu papa lucruri noi? pai frimiturile de paine ce sunt? Yamiiii
Dyanira ma bucur ca sunteti bine
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
babytza spune:
Neata
Cristina multumim de
Nerantula imi pare rau ca iar sunteti cu febra uite ce am gasit www.desprecopii.com/info.asp?id=1122" target="_blank">aici de roseola . Daca va duceti la dr sa ne spui ce a zis
Nikolici bine ai venit acasa !!!!!!!!!!!!!
anamona ma bucur ca v-ati simtit bine si printesica a fost asa cuminte
Dya
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
andy_galro spune:
neatza!
baby_boy multumim de cafea si pepsi
andreutac sper sa fie ok bona care ati gasit-o...multi Evei
anamona sa va fie de bine excursia...si mie imi place tare mult sa ies cu Andrei ca este super afara...le place mult afara la astia micii
nerantula multa sanatate micutului
muhh voi cum mai suntetii?
anca voi ce mai faceti? cum e Carla?
felicia chiar nu ne mai dai nici un semn?
moni ce iti face burtica?
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
Am vorbit la telefon cu dr., nu putem merge la cabinet, ca mai sunt si(multi) alti copilasi acolo si nu vrem sa-i molipsim. Ea spune ca 90% este roseola, semnele de intrebare ar fi legate de persistenta febrei, explicabila insa, pentru ca am intrerupt aseara, dupa 3 zile, antitermicele, iar ieri toata ziua aproape nu a mai avut febra. Insa sunt multe infectii virale cu simptomele descrise de noi, deocamdata nu avem ce face oricum, decat sa stam cuminti in casa si sa continuam schema de tratament cu paracetamol/nurofen.
La spital exista riscul sa ne interneze si chiar nu-mi doresc asta.
Gruia e in continuare foarte plangacios, somnoros, nici nu mai papa prea bine . Dar daca e, totusi, roseola, ma astept sa treaca in 2-3 zile, Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
babytza spune:
La multe lunite Irina de clau geo, Andrei de Dya , Dragos de Babymom !!!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David