Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
eu cred ca poti sa ii spui tu ce vrei ...el va face ce simte el ... la 2 anisori impulsul unui copilas e sa faca ce vrea el...nu ce trebuie sa faca... inca nu realizeaza ce e bine ..si ce e rau.. parerea mea LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Mai, in tot ceea ce vreau eu sa spun subiectul sunt parintii, nu copilul; mi se pare ca ceea ce spui tu si ceea ce spun eu sunt ca doua sine de cale ferata ... poate-s eu prea obosita si nu stiu sa ma exprim , hai s-o lasam asa
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Unde e Anca? Ce mai face Carlita? Mi se pare mie sau nu le-am mai vazut pe aici in ultimele zile?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
gaia.nevia spune:
Precum Kaaa, ochi in ochi cu Mowgli, asa si eu ma holbam in ochii lui Raducu: sleeeeeep, sleeeeep, sleeeeeep....
si el... si el.... poke! un des't in ochiul meu stang larg deschis, chiar bulbucat... si acum rade.
Rad si eu cu un ochi, ca celalalt plange.
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
preety spune:
Bitza ref dermalin, el spala bine cu apa mai calda... in apa mai rece nu se topeste corespunzator si raman granule in lucrusoarele mai pufoase (gen paturici, salopete de plus etc...). Plus ca fiind detergent de bebelusi nu scoate prea bine petele... si acu au aparut si acestea... (asta o fi si din cauza apei mai reci)
Eu spal cu apa mai rece ptr ca spal toate lucrusoarele ei odata (indiferent de culori) si ca sa nu iasa culorile...
Mimihoo excelenta poza. Babytza a avut dreptate intr-adevar . ptr micuta Sofia ca am uitat sa-ti urez!
Ada unde vad poze????????
pentru toti sarbatoritii acestui week-end
Azi am papat bine ... cred ca nu-i plac rosiile ... Si am incercat si mango la piureul de fructe... sper sa fie ok.
Si ... ptr ca vad ca e la moda ... noi avem doi dintzoci
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
Didididi spune:
Mai fetelor, sa imi vedeti piticul ce mai zambeste la copii.. iar manca din priviri. Clar o sa stea bine la socializare.
Apropos,de faza cu bataia intre copii, al meu zilele trecute se infipsese in pieptul altui bb, asta asa sa l cumoasca mai bine, si l a scuturat pana a inceput copilul celalalt sa planga. Iar bona se amuza cand imi povestea.
Vroiam sa va intreb ceva de mult: stau copii vostri in scaun de masina? Ca Mihail de la atata frichineala si nervi s a ales cu rosu in gat.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
nikolici spune:
Seara buna fetelor,
Ma declar oficial o supravietzuitoare in viatza.Am trecut cu bine nunta dar nici ca mai merg la vreuna in urmatorul an nene.
Greu cu bb dupa tine foarte greu.Nu vreau sa ma mai gandesc decat ca sunt acasa si sunt la mine in patutzul meu unde pt. o saptamana voi zace asa.
Din cauza ca nu pot sa alaptez in conditii anormale (ex: vezi nunta) la sanul drept, am facut o mare galma, ma doare de mor, a pompat fii mea din el dar degeaba tot doare.Nu mai zic ca ma simt ca si cum m-au calcat 3 trenuri iar ultimul a dat si inapoi.Ma doare fiecare particica a corpusorului meu.Spatele ma ucidee, genunchii nu ma mai tzin, schiopatez si pe langa toate astea am avut si o mare cadere de calciu, de am plecat azi de urgentza spre Bucuresti si nu am mai fost la ciorba de potroace.
Si ca sa fie totul asa colac peste pupaza, s-a infundat cada nici macar baie Karinutzei nu pot sa i fac, asta cred ca e de la cat par mi-a cazut dupa sarcina, ceea ce nu am mai prins la scurgere.Am stat 2 ore sa strangem apa din baie in incercarea de a destupa cu granule canalul.
Dar viatza este foarteeeeeeee frumoasa!Dar petrecerile nu mai sunt de mine clarrrr!!!
Pentru o noaptea de ieri o sa trag cred o luna la refacerea mea!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Si am uitat sa mentionez ca ne-am intalnit cu Alinutza cea sadica, mami de alexa si cipi.Mi-au facut o deosebita placere sa ii vad si le multumesc pe aceasta cale ca s-au deranjat sa vina pana in fatza restaurantului sa ne vada.Am si dovezi. pozeee, dar asta cand o sa-mi revin din amortzeala.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Muuh spune:
Noi facem ca si Gruia dar va multumim de ganduri. La Dimitri agitatia nu e de la antitermic, eu nu ii mai dau si la sfatul homeopatei astept sa urce febra (spera ea sa afle cauza).
De copii batausi va scriu altadata ca am multe de spus, sunt de acord cu Lidia in mare.
nikolici pompeaza galma, baga-te sub dus apoi pune fata la san daca nu si nu apeleaza la sot, buza sa fie pe galma. Suna freaky dar poate fi eficient.
Nerantula spune:
Miruna, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine! Gruia a primit cumintel ultimul supozitor, sper sa nu mai faca febra, insa s-a deranjat la burtica, probabil de la nurofen El, care facea o data pe saptamana cu microclisma! Cred ca deranjul la burtica ii provoca si agitatia, sper ca am terminat cu medicamentele.
Lidia, imi poti da si mie datele de contact ale homeopatului tau?
Agitatia si supararea nu sunt de la un eventual dintisor, nu simt nimic la pipait, deci tot stirbi suntem, la 7 luni jumate. Mai e cineva ca noi?
Hypnotic Parade
baby_boy spune:
Ada ..ce sa-i faci..deh..ma aprind si eu repede..ca doar is berbec autentic
Ma bucur ca boboceii cu febra sunt bine acum
Noi azi am avut o zi superba..ne-am plimbat prin oras..apoi un gratar in curte..apoi am facut vreo 3 farfurii de gogosi ca tare aveam pofta..cred ca n-am mai facut de cand eram gravidutza,.. Raducu cuminte si mancacios ca deobicei. Mamaliguta cu branzica si iaurt a fost un succes..din pacate nu i-a ajuns..si am continuat cu iaurt gol.
Pentru maine ca noutate avem prune..Lumi stiu ca pretiosii au papat..cum le-ai dat? pur si simplu crude? blenduite?
Claudinna ce mai papa nou Razvanel..ca voi sunteti mari si papati multe..mai dati-ne idei
M-am bagat la somnic..o noapte frumoasa si linistita va doresc.
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)