Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
gaia.nevia spune:
Si eu am folosit Zyrtec la Teo si este de mare ajutor, parerea mea. Dar nu are legatura cu pofta de mancare ... e si el antialergic.
Eu am fost un bebe bataios. Dar mama intervenea mereu si ma "desfacea" de pe victime, daca nu apuca sa ma opreasca inainte.
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
bitza2008 spune:
Sper sa nu fie DAPreety intre timp am luat Dermalin...de ce n-ai fost multumita? nu spala bine? Cu el trebuie sa clatesc de 2 ori?
Mimihoo Sofiei. Sper sa fie buna dr. daca nu...la dna Sinitchi la Is, si merg si la homeopat.
Mamidestefan maine iau Calendula cream si ma interesez si de homeopat. Culmea e ca,,,cat am folosit gama Nivea n-a avut nik, de cand folosesc Zwitsal au aparut, si de cand ii spal cu Ariel lichid turcesc.
Nici n-o sa-l mai spal zilnic, ca pana acum.
Am vazut filmulete cu soricelul vitezoman si cu Bianca alpinista! si poze cu fratii la masa! Superbi toti!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
claudinna spune:
multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Nerantula, ma bucur ca n-a mai facut Gruia febra! poate totusi ii da vreun dintisor de e marait
despre comportamentul asha-zis agresiv al bebelusilor/copiilor mici: este/poate fi o etapa si da, poate fi un mod de a comunica non-verbal, pentru a se cunoaste...exact cum a zis Ramo, ei vor sa atinga, sa mangaie, dar neputand sa regleze viteza, zici ca plesnesc. poate fi si agresivitate pura, tocmai pt ca e incurajata de cei din jur, nu neaparat de parinti, sau pt ca au vazut la alti copii, sau la parintii lor. pana la urma sunt copii si tr supravegheati!
de condamnat sunt parintii care incurajeaza aceste comportamente.
cred ca tu CD, la asta te-ai referit, la faptul ca rudele tale considerau normal ca baiatul sa loveasca si n-au luat nicio masura...
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
preety si Razvan se sperie exact asha! si am observat si aseara la aniversare, cand s-a cantat "la multi ani!" si lumea aplauda, el s-a speriat si a facut moaca aia de plans. nu e obisnuit cu galagia, dar oricum, copiii se sperie de zgomote neasteptate si puternice...cred ca si noi uneori:)
am vazut bebelushi superbi!
filmuletele m-au dat gata! laureta, Bianca ta iese victorioasa din orice incercare!
iar Davidutu e super simpatic cum alearga el acolo:)
asha imi place cum se joaca copiii!
acum intru sa vad cei doi frati inscaunati si am vazut pozele lui Mimihoo. Te lasa fara grai aia alb-negru! de fapt nici nu ma surprinde! sunteti artishti!
felicitari pt dintisori Anderi si Anda!!
dya, ma bucur ca sunteti bine!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Lidia, nu am citit celelalte posturi pe subiect, insa interventia mea s-a referit la abordarea parintilor despre care spunea CD asupra agresivitatii unui copil, considerand-o normala si tolerand-o, iar prin atitudinea aceasta incurajand copilul sa continue 'cunoasterea' prin violenta. Imi pare rau daca te-ai simtit vizata de postarea mea, din ceea ce spui tu, voi incercati sa corectati acest comportament la Stefan, deci nu era vorba de voi, in ce ma priveste. Si nu ii blamam pe copii, care, la aceasta varsta, pot socializa in cele mai diverse forme, fara sa aiba acceptiunea a ceea ce este bine sau rau, este de datoria parintilor sa stabileasca limitele, sa nu incurajeze agresivitatea si, desigur, acest lucru se face tocmai prin lipsa de agresivitate si violenta .. si rabdare si perseverenta. Insa am vazut si eu in parc copii chiar mai mari, de 5 - 6 ani, care ii impingeau sau loveau pe altii in joaca lor, si parerea mea este ca ei sunt rezultatul unei istorii de pasivitate si toleranta a parintilor in fata unui asemenea comportament, care, nefiind corectat la timp, s-a propagat si, poate, va continua sa se propage in forme din ce in ce mai grave. Inca o data, nu e cazul la voi, care ati intervenit cu blandete atunci cand a fost nevoie si, pe termen lung, acest lucru a avut rezultate bune. Chiar daca a fost nevoie sa repetati aceeasi invatatura, asta a fost una dintre caile succesului. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
stai linistita ...nu era vorba ca am fost vizata...
dar chiar am vazut destui parinti suparati pe tema asta ...
si de aia am vrut sa ma exprim
Oricum astept cu mare nerabdare sa faca Gruia 2 anisori ...si sa o "cafteasca" pe Izabella ..de drag
atunci sa vezi "pe unde scoti camasa"
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
citat din mesajul lui claudinna ...exact cum a zis Ramo, ei vor sa atinga, sa mangaie, dar neputand sa regleze viteza, zici ca palia o pauzasc. |
Daca nu imi explici si mie ce inseamna eu mor aici de curiozitate
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nerantula Revenind la starea lui Gruia, febra nu mai are, insa este EXTREM DE PLANGACIOS, chiar tinut in brate, antrenandu-l in tot felul de jocuri, se linisteste cateva clipe si apoi iar plange, plange, plange ... dupa care adoarme. Deja e a treia repriza de somn pe ziua de azi, pauzele fiind de aproximativ o ora .. Vi se pare normal sa doarma asa mult?? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
vezi sa nu fie de la Nurofen (daca i-ai dat 3 doze in 24 de ore) ...
sa nu il doara burtica de la el...zic si eu
pe Izabella o cam durea burtica de la Nurofen
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nerantula spune:
citat din mesajul lui mamidestefan stai linistita ...nu era vorba ca am fost vizata... dar chiar am vazut destui parinti suparati pe tema asta ... si de aia am vrut sa ma exprim Oricum astept cu mare nerabadare sa faca Gruia 2 anisori ...si sa o "cafteasca" pe Izabella ..de drag atunci sa vezi "pe unde scoti camasa" LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
deci tu crezi ca exista posibilitatea sa ii spun, mai mult sau mai putin subtil, 'mai da-i una!' ?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Daca nu imi explici si mie ce inseamna eu mor aici de curiozitate Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
A intervenit softul DC care inlocuieste un sir de caractere .. vulgar .. cu 'ia o pauza', era vorba de palm uire
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
gaia.nevia spune:
he, he, acum imi amintesc: Teo la petrecerea de 1 anisor, cand am intrat cu tortul cu lumanari si toata lumea a inceput sa cante si sa aplaude, a tras o repriza de plans de numa...
asha... ziceti si la baba ce-i palia o pauzasc ca mor!!!
Din ce am mai citit eu despre agresivitate... este naturala. Si este / va fi o etapa la toti bebelusii, mai vizibila sau mai putin vizibila.
Ne trebuie ani de educatie ca sa o mascam. Dar ea exista in fiecare din noi, si numai cenzorul, daca exista si este eficient, poate face pace. Cenzorul ala tot in noi este... am zis!
Si o reteta pentru mofturosi, cine stie poate merge si la voi, ca Radu s-a batut agresiv cu lingurita sa vina odata, si-nca, si-nca, mai repede!!!!
Am aburit la steamer morcovete si broccoli, pentru Teo. Si am luat morcovi si o inflorestenta de broccoli, 4 masuri de lapte praf si 120ml de apa, si le-am bagat la robot, pana s-a mixat totul ca o supa crema de legume cu textura foarte fina, sa-l incerc si pe Radu cu ceva.
Am impartit chestia in 3 pahare avent (cam 60ml in fiecare) si unul l-a halit gagiu' de n-a avut aer...
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri