Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
andreutac spune:
Referitor la concediu, eu as fi preferat sa mergem undeva in Grecia sau Turcia, cu masina, avand in vedere ca avem ceva de carat dupa noi. Am renuntat la ideea de mai sus, avand in vedere ca presupun ca Eva nu va avea stare in masina atatea ore si vom merge in iulie, la noi la mare, vom sta la rudele mele in Costinesti, iar cu mancarea ne vom descurca avand in vedere ca suntem de-ai casei si avem acces la bucatarie. Daca totusi n-o sa am chef sa fac supite si altele voi apela la borcanele. Plus ca-mi convine ca vor fi si ai mei in aceeasi perioada acolo si poate vom avea si noi concediu...adik o mai plasam pe Eva la ei si mai iesim si noi 2 singuri.Cum o mai fi oare???![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
andreutac spune:
Hai ca mai doarme pitica, deci mai scriu cel putin un post![]()
Feli, da eu o sa-i spun ce nu-mi convine, asa am stabilit de la inceput, sa fim directe amandoua si sa vb deschis. Despre faptul ca stie sau nu stie, nu prea stiu ce sa zic...a zis ca a avut in grija si un bb de 9 luni, deci probabil a mai trecut prin asta, excluzand ipoteza ca bb-ul respectiv sa fie atat de linistit incat sa stea in carut linistit vreo ora sau sa doarma. Whatever...va tin la curent cu noutatile.
Anca, felicitari pt. TATA!! Eva mea momentan nu zice nimic coerent, insa de ieri tot a inceput cu da-da si cred ca urmeaza ta-ta. Hm...tre' sa ma uit de pampersi pt. adulti ca tac'su se va uda tot cand o s-o auda![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
luminita2008 spune:
Neatza!
Feliiiiiiiiiii, ma bucur ca ne-ai scris!

Sper sa treci pe aici mai des de-acum!!
Ah, si merci de
!
Babytza, uff, ai grija mami!!
urlatorul dintos si pe mami cazacioasa!
Laura, sa stii ca-s f multi gemeni in ultimul timp, si eu vad zilnic cateva perechi... 
Cristineescu, felicitari pentru dintoc, ma bucur ca e mai bine si cu papa si cu apa!
multi!
Anca
, felicitari ptr 'TATA'! Deci bb2 o sa fie baiat, huh?
Vroiam sa-ti spun ca exact asa face si Robi, spune "TATA" f clar, dar soptit... eu ma consolez insa cu Edi, care striga "MAMA" f clar de zor prin casa... 
Paula, bafta la job, si sper sa va acomodati cu totii curand!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Referitor la concediu, mi-ar placea tare mult sa mergem la mare, macar vreo 2-3 zile, la noi as vrea... mi-e un dor de mare, n-am mai fost de vreo 2 ani
... e f posibil insa sa ajungem doar la munte, e mai usor cu copiii, precum la fel de posibil e sa sarim de tot peste concediu, dar sa facem plecari dese in we. O sa fim numai noi doi cu hunii si nush ce concediu va fi... om vedea.
Ah, iar peste granita nu-mi vine sa plec inca cu ei... nu ma incumet
.
Luminita
de
Eduard Mihai si
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
Mi se pare o tampenie inventia numita Nan3. Mai ales ca e doar ptr 2 luni... noi o sa ramanem sigur pe Nan2 pana la 1 an, apoi trecem pe Junior.
Luminita
de
Eduard Mihai si
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:

La multe lunite Ellen de Mimi, Maria de cocutica, Max de illia!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
ratonelu spune:
andreea, eu zic sa n-o mai cantaresti....eu m-am lecuit dupa ce sasha a luat 300grame in 2 luni juma......
feli...pai pt mine gatit inseama...fiert carnita cu orez fiert sau cu cartof fiert +branzica de vaci..si iaurt...si facut orez cu lapte....d-astea.nu supe...si alte minunatii pe care sasha nici nu concepe sa le manance.
apropos de incercari noi....samb i-am dat ficatel fiert cu cartof si branzica,...daca putea....ma batea![]()

![]()
a inghit el..intr-un final...ca i-am pus si iaurt peste si l-am mai pacalit...dar nu cred c-o sa mai fie prea curand treaba asta...
aasta ca m-a certat dasteapta de doct ca vaii....ficatel e asa bun si io nu-i dau.
cred c-o sa mai manance la 18 ani cand o sa-i dau ...prajit.
lumi, sotul meu e curios de ce le spui..."hunii"...aaaa...si sasha era sa ma bata si din cauza ta
i-am facut fasolica verde fiarta si cu branzica...asta chiar n-a putut sa inghita.deloc.