Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
anca81 spune:
'neata si
pentru toata lumea.
Nerantula, exact asa aratau ieri si bubitele Carlei, pe gat si pe piept. Au disparut insa asa ca sunt sigura ca a fost o reactie la ulei.
lui Gruia sa-i treaca cat mai repede.
Miruna,
lui Dimitri.
Felicic, wellcome back, vezi ca te iau la zmotocit daca mai dispari asa si ne lasi sa tzipam aici ca disperatele dupa tine 
Nausica, si noi mergem la mare, in August. Adica sper, daca nu intervine ceva neprevazut. Carla va avea 12 luni si cred ca o cura de soare/apa ii va face bine. Evident cu restrictiile de rigoare. Colacul mi se pare exagerat de scump la 100 ron, c'mon e doar un colac, au astia niste preturi
. Eu am vazut in magazinele de la noi o chestie care pluteste si pui copilul in fund, ceva de genul unui premergator plutitor. Mi s-a parut destul de OK. Cred ca piscina e super, veti face furori pe-acolo, toti copii vor vrea sa se joace cu Ania.
Avem si noi o noutate - Carla spune ... TATA. Nu "mama", TATA
. Eu ii tot spun "mama" ea raspunde "tata". Bineinteles ca ta-su e topit dupa ea. Si o spune asa soptit, nu in gura mare, e o scumpa 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Nerantula spune:
Neatza! 
Felicic, multumesc de
, dar eu astept sa-l apuce somnul iar pe pitic, estimez max o ora, sa mai trag si eu un pui de somn, ca iar a fost scurta noaptea.
Khristin, multumim frumos de sfaturi!
De imbaiat l-am imbaiat aseara, pediatra ne-a dat unda verde, dar fara sapun pe bubite, insa afara am iesit fff putin, 5 minute, cica virusul 'zboara' foarte repede si n-am vrea sa-l dam chiar asa, pe degeaba. Plus ca organismul lui e slabit si poate capta el, foarte usor, alte trasnai.
Dar azi cred ca dam o fuga pana la Cernica, cum spuneam!
Cum se ajunge langa lac? Ca eu stiu sa nimenesc numai manastirea ..
Bubitele s-a mai intins acum, de fapt nici nu mai sunt bubite, sunt pete mai extinse, insa nu mai avem deloc temperatura, acum jumatate de ora era 36.5, ultima oara i-am dat nurofen acum 6 ore. Oare sa mai continui cu nurofenul? Nu prea i-as da asa, degeaba, ca am bagat o gramada de medicamente in el, ficatul ala micut ce-o zice?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Anca, ma bucur ca a trecut iritatia fara complicatii!
Ratonelu, bine ai revenit!
Ma bucur foarte mult ca Sasha e mult mai bine si evolueaza foarte frumos,iar tu, mami, stii sa glumesti si sa razi din nou! M-am gandit deseori, deseori la voi! Multa sanatate!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
felicic76 spune:
despre Nan 3, mi-a spus doctorul de el, nu are nimic inovator fata de Nan 2, asa ca nu recomanda schmbarea. Ramanem pana la 12 luni pe Nan 2 si apoi trecem la Junior (sau sarmale
).
Imi lipseste curajul de a pleca in strainatate, cel putin anul asta, asa ca pe la sfarstul lui august vom fi in Olimp, la apartament. Sigur gasim pe acolo jucarii de plaja si vreo piscina sa ne balacim
Numai pentru plecatul la mare sigur imi va trebui un carucior sport
ratonelul, carla:

ratonelu spune:
nerantula, ma bag si eu.
sapt trecuta cand a avut sasha temp i-am dat si eu nurofen+panadol si doct a zis sa-i mai dau 2zile dupa ce dispare temp, dar eu cum a disparut, nu i-am mai dat deloc.n-a mai avut probl. m-am gandit tot la ficatel....etc.
anca, superrr!
ratonelu spune:
nerantula, acum am citit
multu mult.
nu-mi mai amintesc?,...ceee...am fost suparata?! nu credd....eu nu-mi amintesc
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu nerantula, acum am citit ![]() multu mult.nu-mi mai amintesc?,...ceee...am fost suparata?! nu credd....eu nu-mi amintesc ![]() |

Hypnotic Parade
ratonelu spune:
felici, eu as vrea sa merg in grecia ori turcia...dar soata nu si nu...cum mergem cu sasha asa mic in alta tara...ca daca se imbolnaveste etc...etc...etc...spitalu e departe..."sora-ta e departe"( e fan sora-mea....)etc
asa c-o sa mergem pe la sf lunii iunie( pt ca mai liber si nu e sa cald))....aici, la noi....
ma gandesc ...ce-o sa fac...hai fructe pot sa-i fac cu blenderu' etc...dar de gatit?
piscina ii iau sigur si-l pun in ea...sa se balaceasca si eu sa-mi pot clati ochii cu niste bunaciuni pe plaja

andreutac spune:
Neata,
Hop si eu la apel, atat cat mai pot...profit de cele 30 min de somn ale Evei, sau cine stie, poate vor fi chiar 40 cu putin noroc![]()
Cred ca ne inscriem si noi in clubul mofturosilor, pitica nu mai vrea legume aproape deloc, am incercat mai multe combinatii, cu carne, fara carne, cu ou...mai mult de cateva lingurite nu serveste. Fructe si iaurt manaca bine, deci ne luam de manuta cu Elsa. Sper totusi sa-si revina la normal cat mai curand, caci se vad si pe cantar mofturile ei...saptamana trecuta a luat 20 g??!!! In rest e super viaoie, vb pe limba ei toata ziua, se ridica in picioare in 2 timpi si trei miscari apucandu-se de marginea patului, patutului, de piciorul meu, de bluze...de orice. Mai nou incearca sa se ridice singura, fara sprijin, insa nu-i iese...deh, e cam mica. Cu bona ce sa va zic...mi-am cam pierdut din optimism... Asa, e binevoitoare, ii place de Eva, vb frumos cu ea, insa mi se pare deficitara la felul cum vrea sa si-o apropie. Adica nu prea stie s-o atraga cu jocuri, jucarii, cantecele, diverse metode specifice copiilor. Ea tot o lua in brate si ii arata...uite cartea, uite-o pe mami, uite nu stiu ce. Am iesit afara, impreuna bineinteles, am ajuns la un parculet care e la max. 5 min de blocul nostru...cum am intrat in parc aud : "unde stam?". Ne-am asezat...Eva a devenit nervoasa dupa 5 min de sta cuminte, pe loc, in carut si a trebuit sa ne miscam. Azi intentionez sa-i spun unele chestii...ma gandesc ca ea a fost obisnuita cu copilasi mai mari, pe care-i supraveghea de pe banca in timp ce ei se jucau la nisip sau la leagane. Sa vedem ce iese pana la urma. Vroiam totusi sa va intreb...cam cat considerati ca trebuie sa dureze perioada de proba, ca sa zic asa? Eu ma gandeam cam o saptamana. Vi se pare ok? e putin?
Feli, bine ai revenit. Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun ca posturile tale sunt super...ne binedispun mereu si te citim cu drag. Sa nu mai pleci ca
. Un
ic pt tine si Falkone.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
felicic76 spune:
ce gatit? poate doar vreo supa sa fac, nu gatesc, eu o sa iau borcanele, sigilate si mai sigure (ma refer la alimentele mai grele:ou, carnita)
Fructe blenduite, o sa iau incalzitorul ptr papa si eventual, iaurtiera, daca pana atunci nu-i dau iaurt din comert sau nu voi avea incredere ca ce gasesc pe acolo sunt proaspete.
andreutac:
eu cred ca o saptmana este suficient, daca stai vreo doua zile cu ea si restul zilelor o lasi numai pe ea sa o manevreze pe pitica. Nu-i normal cu asezatul pe banca, spune-i ca vrei sa o plimbe, ca este bebelusa inca si sa-si faca antrenament pentru cand va merge Eva in picioare, atunci ce-o sa mai faca, tot pe banca?
Discuta cu ea, spune-i, ca poate femeia chiar nu stie.