Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata si de la noi
am intrat sa recuperez si sa va salut ...
maia e tare maraita asa ca , cu bunavointa ei o sa intru mai tarziu ...sper

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. Noi gata cu petele, deja s au uscat si cad cojitele. Pitica e super activa. Peritolul nu i a crescut diloc pofta de mancare si nici nu doarme cine stie ce
Am iesit ieri cu masina ,ea nu a iesit deloc, oricum a dormit dus intors.

Sabina

Nerantula poate faci niste poze la Gruia sa vedem bubitzele, Inisa a facut roseola. Ei i au spus ca are rosu in gat dat antibiotic cum a intrerupt antibioticul cum au explodat. Si nici la Victor Babes nu isi dadeau seama ce bube sunt, ba alergie ba nu.Si poate se uita si Khristin stiu ca baietelul ei a facut acum in curand. Multa sanatate, va trece si asta
Acum cu Inisa si varicela in Cernica am fost si noi, langa lac

ancule bine ai revenit, mi a fost dor de tine. rabdare cu pitica, tb sa te duci dupa ritmul ei. Nu te stresa cu bucatelele, ba manca si bucatele , acum nu este pregatita

bitza ma bucur ca sunteti bine

andy_g sa iti traisca nepotica

claudinna si eu i dau sa guste Biancai, la Inisa eram terorista si ete ce mofturila e

Andreutauc felicitari pentru bona. Mai luati Motillium?

babytza am ras cu lacrimi "cineva sa ma lege de copac.."

Paula cum e la munca?

cosmy cum sunteti?

irina cum sunt bubitzele?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Eva, July unde sunteti?

sper ca sunteti bine si voi si puii

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nausica vad ca voi va pregatiti pt. mare...unde mergeti?

Si eu ma gandesc ca as merge undeva la mare anul asta..cu Raducu cu tot..insa ma gandesc ca o sa fie cam greu cu papica..
Fetelor unde aveti de gand sa mergeti in vara asta? si cu papa cum faceti?

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nausica, spre rusinea mea nu pot sa raspund (din experienta)... nu am ajuns la mare inca. Asa ca o sa-mi dau doar cu parerea.

Ca destinatie, m-ar tenta tare-tare o Bulgarie, dar se pare ca sotul nu vrea. Asa ca... inca nu stiu.
Cat despre jucarii, cu cat mai putine, cu atat mai bine. Ai mei isi petreceau zilele pe plaja incercand sa ii gaseasca pe cei de la care inhatasem jucarii, pe care le adusesem constiincioasa la noi la saltea.
Apoi, ca sa scape de asta, mi-au luat piscinuta. Cum era ceva ultra modern si foarte rar intalnit la vremea aceea, toti bebeii erau cu mine, la mine in piscinuta.
Asa ca ai mei au continuat sa-si petreaca zilele cautandu-i pe parintii celor care uitasera jucarii la mine in piscinuta.
Distractiv, recunoaste!

Pe scurt - piscinuta cred ca e super idee. Si ceva ratze plutitoare. Nisip este...
Vroiam sa zic galetusa si lopatica, dar voi sunteti inca mici.

Colac de inot pentru bebelusi, am vazut la cineva un model branduit "mothercare". Arata ca un colac... cu chiloti! Super safe!
Baby-boy, suna la ei la magazin si intreaba-i!

Cu mancarea, eu as merge pe borcanele. Sigilat - desfacut - aruncat ce ramane. Dar asta sunt eu... mai comoda.
Mere, pere pe razatoarea de plastic nu e imposibil de executat. Biscuiti. Iaurt. Cam asta.

Evident, crema de soare!!!!

edit: pentru jucarii plutitoare, vizitati ultimul post babydex:
http://babydex.blogspot.com/2009/04/top-10-jucarii-de-baie.html

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

(in alta ordine de idei?) ne-am luat caine!

http://gaianevia2008.blogspot.com/

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ada cam nasol cu borcanelele.Lui Radu ii place ce-i fac eu. desi am si borcanele..sa fie acolo.
Si cu supica? ce fac cu supica? ca iese scandal fara ea
Si noi tot la Bulgaria ne gandeam..ca e mai aproape. Eu as fii vrut Antalya..m-am indragostit de Turcia..dar e mai departe..si nu stiu cum reactioneaza Radu pe avion..off ..grea decizie

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

referitor la lucruri pentru mare ca si noi vrem sa mergem am gasit ceva super mi se pare mie: www.idealbebe.ro/accesorii-pentru-bebelusi-articole-pentru-plaja-c-34_55.html&usg=xMiny4x9A3zTBOWnqZrbd-Qqq9k=&h=94&w=120&sz=10&hl=ro&start=6&um=1&tbnid=BcrJbVOpcFTuWM:&tbnh=69&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3Dcolac%2Bbebe%26hl%3Dro%26rlz%3D1W1SKPB_en%26sa%3DN%26um%3D1" target="_blank">colac mama si copilul este de la Jane si cred ca este ok
Allte jucarii pt mare:
minipiscina
jucarii plutitoare
galetusa cu lopata, etc
Eu consider ca astea sunt super suficiente.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Dimitri e mai bine, nu a facut inca febra pe ziua de astazi. Am misiune sa il urmaresc inca cinci zile ca se pare ca unele forme de roseola dau eruptie intarziata. Sper sa fi scapat.
Pentru mare: costum de protectie uv - la noi am vazut la magazinul Next, sunt ca cele de scafandru cu manecuta si picior si ii protejeaza de razele UV. Pampers pentru apa, mai ales daca mergeti la piscina, in rest jucarii, mingiute, piscinute si alte prostioare din astea.

baby_boy in Antalya, la restaurant iti puneau la dispozitei tot ce aveai nevoie pentru a face mancare la copil (blender, razatoare, cani, supa, carne etc.) inclusiv lapte praf Aptamil. Trebuie doar sa cauti un loc Family friendly si mai mult ca sigur vor avea tot ce iti trebuie. Pentru avion nu exista contraindicatii, important este ca la aterizare si decolare sa suga ceva ca sa nu i se infunde urechile pentru ca se pare ca ii doare foarte tare. A da si oriunde mergeti cu ei va trebuie pasaport in cazul in care nu purtati toti acelasi nume de familie va trebuie si certificatul de nastere al copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumim pentru urari pe care le-am citit asa pe diagonala dar ajungem acasa si recuperam
Vroiam sa intreb si eu ceva: am vazut ieri in supermarket am fost cu soacra la cumparaturi NAN3 de la 10 luni.Stiati ceva de el???Eu acum am aflat ca exista dar mi se pare cam putin sa il bea copilul doar 2 luni ca de la 1 an trece ori pe junior 1+ ori pe lapte de vaca.Voi cum v-ati gandit sa faceti.Si inca ceva vreti sa dati lapte de vaca copiilor de la 1 an sau tot formula???
Am citit pe ultima pagina despre vacanta la mare si noi am fi vrut sa mergem dar mi se pare ca Andrei e prea mic pentru mare in august cand am fi vrut sa mergem are 11 luni eu zic ca e cam putin si oricum nu prea stie el de vacante asa ca o vom lasa cu marea pe anul viitor, probabil vom merge cateva zile la munte vroiam la salina la Praid dar s-a intors o cunostinta tare dezamagita cu copilul bolnav cica e plin pe acolo de bolnavi inclusiv copii si e un focar de infectie de fapt asa ca nu stiu daca sa mai merg sau nu.
toata bobocimea.

P.S. Babytza mai putem trimite poza am gasit una in aparat nu e chiarce vroiam dar vrem sa facem parte din clip.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput