Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
Sabina spune:
da, dar acu e practic vara, e frumos afara...mie culcer mi-a zis la amandoi sa-i scot, au facut rubeola cam la aceeasi varsta, Soifiu la un an si 9 luni, Gh la un an si 5 luni(sau 6, nu mai stiu:D)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
gaia.nevia spune:
Mi, cum e aia sa te cantaresti cu wii-u?!
(asta nu era o consola de jocuri? sau sunt pe dinafara...)
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
denisa.g spune:
Nerantula - multa sanatate lui Gruia. Sper sa treaca cat mai repede eruptia ca sa puteti apoi sa iesiti afara.
Nikolici - asteptam pozele!! Tot prieten de joaca, da????
Mimihoo spune:
gaia, este consola de jocuri. dar este si wii fit (placa) cu care poti sa te si cantaresti, nu doar sa faci exercitii si iti tine si calndarul cu cat de mult ai slabit sau te-ai ingrasat. Fit-ul "vede" si cand ai pe cineva in brate si in fct de greutatea ta luata anterior iti spune ce greutate are micul acrobat :-)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
anca81 spune:
Boo, te inteleg perfect referitor la mesele lui Alex. Carla mananca totusi, nefortata - n-am fortat-o niciodata - dar cu foarte multe figuri, foieli, dat din manute si, mai nou, facut greata/varsat. Iar la legume e dezastru, nu reusesc nicicum sa gasesc ceva care sa-i placa, adica mananca intr-o zi un fel de mancare iar a doua zi nu mai vrea neam. Arunc si eu mancare la greu iar in congelator am o gramada de borcanele cu combinatii care au mers o zi . Mancare de la borcanel nici macar nu pot sa-i dau pentru ca piureurile adecvate varstei (in special cele care contin si carne) au bucati prin ele si mofturoasa mea varsa iar acum sa blenduiesc si mancarea de la borcan...
I-am facut mancare la cuptor, a fost chiar gustoasa - cartofi, morcov, ceapa, carne, ulei de masline si patrunjel proaspat pe deasupra, broccoli cu sos de smantana si usturoi - nada. A mancat acum 170 g kiwi, banana si branza, de vreo 10 ori a facut figura aceea de greata, trebuie mereu sa-i distrag atentia sa uite, altfel
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
_giulianna_ spune:
Neata!
N-am citit din urma decat ultima pagina, am intrat doar sa va salut!
A fost super frumos la mare, distractie maxima!
Revin mai tarzior, acum am muullttaaaa treaba
Va pup!
PS: Mimihoo consola ai luat-o din Romania? Unde gasesc si eu?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Paula-Laura Nausica cand m-am activat eu la bobocei nu erai tu prea activa si pe urma ... nu stiu. Iar in parc esti mereu cu sotul tau (si te invidiez ca reusiti sa petreceti atat timp impreuna ) Izoprenul l-am luat din Metro Voluntari, era expus la articole sportive, undeva in noiembrie. Dar zice al meu sot ca se pregateau sa il puna sus, fie schimbau sezonul, fie il delistau...cel mai bine sa intrebi |
Da, asa e, de cele mai multe ori sintem impreuna in parc. Eu sint freelancer si avem si businessul nostru si ... asta e cel mai mare avantaj pe care il ai atunci cind esti self-employed. Mai erau si altele, dar imi scapa acum.
A luat sotul izoprenul, dar pute de-ti muta nasul. Nu stiu ce sa fac cu el. Deocamdata l-am scos pe balcon. Al tau mai miroase?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
babytza spune:
Giuliana bine ai venit !!!! Asteptam detalii despre vacanta voastra Ma bucur ca v-ati distrat la mare Si noi ne-am distrat aici in Bucuresti , cu ploi si grindina si tunete
Valentina David
Mimihoo spune:
buna giuliana,
da, din Romania. cumparate on-line ambele: wii si wii fit-u'
daca intri pe www.shopmania.ro si cauti wii iti da magazinele on-line care vand asa ceva si poti sorta in fct de pret. e valabil pentru orice produs nu oar pt. wii.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
Nausica spune:
Fetelor, am nevoie de niste sfaturi.
Ce imi recomandati/ce ati vazut prin magazine in materie de jucarii pt mare?
Eu vreau sa-i iau Aniei o piscina din aceea gonflabila. E innebunita dupa apa, mai mult ca sigur ca o sa-i placa. O pot folosi si "pe uscat", cu bile sau doar ca sa misune protejata de marginea aceea.
Chiar, Paula, bilele colorate de unde le-ai luat?
Fetele care aveti copii mai mari, spuneti-mi, va rog, ce mai pot lua la mare pentru Ania, care o sa aiba pe atunci 8 luni?
Unde gasesc colac special pentru bebelusi?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)