Cat dureaza o partida de sex buna?

Cat dureaza o partida de sex buna? | Autor: share

Link direct la acest mesaj

Salutare
Sotul meu are o 'reclamatie': se plange ca ma grabesc. Eu nu ma prea gandesc cat timp a trecut, dar dupa parerea mea o ora e satisfacator. La voi cat tine in medie o partida? Ma grabesc sau nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sotul tau este simpatic:) o ora si cica te grabesti?
depinde, poate sa fie scurta sau lunga in functie de stare, timp, chef, copil, cearta de peste zi...da cine tine ceasul sa se uite?

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

La noi o partida buna e una...scurta! Adica 1 minut! O ora mi se pare muult prea mult! M-as plictisi de moarte!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadia spune:

Ce simpatici sint userii astia care au un singur post - desigur, pe o tema tabu sau controversata. Apoi dispar. Adica "se grabesc" sa dispara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

O partida buna e atunci cand are finalitate din ambele parti.Cine sta cu ochii pe ceas?
Dar ma intereseaza cum te grabesti,adica ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

atacam idei si nu persoane, da? pot sa spun ca aceasta intrebare din titlul subiectului este tampita? nu face decat sa ne amuze intrebarea iar daca situatia cu "reclamatia" este intr-adevar una reala, eu recomand psiholog specializat pe terapia de cuplu!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai stati asa, toti am fost noi veniti la inceput, unii incep cu intrebari despre copii, altii cu altele. De ce atata superioritate? Fiecare cu ce il doare.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

cat mai putin

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu as zice ca o partida de sex buna ar trebui sa dureze atata cat le cade bine ambilor parteneri. Daca se trece de un punct, amandoi satifacuti si obositi dar sotul se tot uita la ceas si continua ca are el un record de batut, devine....plictisitor..

Si as mai zice ceva, cand incep transpiratiile sa curga si pielea devine tot mai lipicioasa, nu mai e interesant deloc :) Vorbesc in numele meu... poate unora le plac pieile transpirate si lipicioase:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

sincer o ora mi s-ar parea si mie cam mult , ok sau rezonabil cam 45 min sau mai putin o idee

pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns share spune:

Multumesc de raspunsuri.
Ma grabesc adica grabesc ritmul si atunci inevitabil ajungem la orgasm si inevitabil urmeaza o pauza Asta cand o facem relaxati, in tihna sa zic asa, evident avem si noi momentele in care o repriza scurta e cea mai buna... Nu cred ca e cazul de psiholog, suntem foarte multumiti de viata noastra sexuala, dar am ajuns sa avem discutii pe tema asta si m-am gandit sa intreb la altii cum e

In afara de subiect, Dadia, cu ce te-am suparat? Poate pentru tine e un subiect tabu si controversat, pentru mine sexul e ceva normal. Nu citi daca te deranjeaza. Karliguta, daca intrebarea e tampita, nu-i acorda atentie.

Mergi la inceput