Cat dureaza o partida de sex buna?
Raspunsuri - Pagina 2
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karligutza atacam idei si nu persoane, da? pot sa spun ca aceasta intrebare din titlul subiectului este tampita? nu face decat sa ne amuze intrebarea iar daca situatia cu "reclamatia" este intr-adevar una reala, eu recomand psiholog specializat pe terapia de cuplu! karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |

lara20 spune:
daca nu dureaza cel putin o nopate intreaga,o dupa-amiaza,o dimineata intreaga atunci clar e varza domne.......
nu exista o regula, in mintea mea........fiecare face dragoste,sex,etc,in felul lui si cred ca nimeni nu se uita la ceas....sau cine stie,unii se cronometreaza![]()
share spune:
Eu chiar nu vad unde e marea tampenie, am pus o intrebare, cine vrea raspunde, cine nu ... zic eu ca ar trebui sa mearga mai departe, dar aici vad ca pune etichete sau aplauda.
Chiar nu sta nimeni cu ceasul in mana si nici nu bifeaza in calendar performantele zilei, poate aveti dreptate fetelor, sunt eu ciudata, oi fi singura care are tot felul de discutii in dormitor, din care una s-a nimerit sa fie despre timp...
teo30967 spune:
intr-un cuplu viata sexuala e importanta, e o necesitate fiziologica, fiecare cuplu stabileste durata in functie de "foamea" pe care o simte ...femeile ar trebui sa se simta bine cand sunt dorite ... restul e COMPATIBILITATE !
MayanMistica spune:
Eu as vrea sa dureze si 30 de ore intr-o zi daca s-ar putea , dar partenerul meu spune ca din pacate ziua n-are decat 24 de ore si din pacate nici pe alea nu le putem folosi pe toate , ca na ..omul mai doarme , mai mananca ![]()
![]()
Nu stiu am zis ca poate sunt eu mai " nimfomana " si nu-mi ajunge timpul ..![]()
pitzinuca spune:
hei share, bine ai venit pe DC
!
nu le lua nici tu in seama pe cele care ti se par rautacioase...
ca sa iti raspund la intrebare, nu cred ca sta cineva cu ochii pe ceas dar cred ca nu exista o statistica in sensul asta pentru ca depinde de moment, de cheful fiecaruia, de pozitie, de ce faci, de preludiu, etc.
si satisfacator e daca de simti satisfacut si dupa o ora, si dupa 10 minute
hai sa incerc o clasificare:
1. partida scurta: cand incepi la inceputul derularii genericului pe ecran si cand termini constati ca genericul tot mai ruleaza...
2. partida medie: cand ai pus apa la fiert pentru cafea si cand termini constati ca s-a evaporat si oala e varza...
3. partida lunga: cand gasesti zeci de apeluri si sms-uri pe telefon de la prietene, spunandu-ti ca ai ratat sueta programata...
4. partida extralunga: pui de vreo 3 ori la rand dvd-ul cu ultimul film premiat la Hollywood si constati ca nu ai inteles nimic din el
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Mona40 spune:
Sunteti nebune de legat...
Asa de dulci , ca v-as pune in cafea....este o vorba la americani....
noroc ca eu sunt la cura de slabire.
Nu am cronometrat, dar cred ca nu am avut niciodata o partida de o ora. Asa cam 20-40 de min, si in general mai scurte...
Aici la noi e cam cald si devenim lipiciosi, precum a spus una dintre voi..naspa...
Mie imi place subiectul si nu-l gasesc tabu de fel.Cred si eu ca orice subiect este indicat pt discutii intre parteneri, mai ales cele legate de satisfactia secsuala.
Bafta multa....
Mayan, te tii de prostioare la toate subiectele....pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%