salon intretinere corporala timisoara
inafara de beauty center ce saloane mai sunt pt ingrijire corporala??
multumesc frumos.
Raspunsuri
blackpanterro spune:
Eu la salonul Monica am facut masaj anticelulitic, a fost super dar asta acum 6 ani! Poti sa te interesezi, atunci plateam 600 mii pe luna.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro Eu la salonul Monica am facut masaj anticelulitic, a fost super dar asta acum 6 ani! Poti sa te interesezi, atunci plateam 600 mii pe luna. Adriana si Aidan - 3 ani A ticket to hell has never been funnier "Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth." |
adriana acum 6 ani era ceva de salonul monica......acum insa.....a cam ramas mult in urma!! multumesc frumos de raspuns

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
luminita70 spune:
Am o foarte buna prietena, fosta colega de facultate, din Timisoara. Si am vb cu ea pe mess si mi-a zis ca ea merge la salonul Confidence. Spune ca are aparate bune si preturi accesibile.
gabrieladum spune:
Mie imi lauda o prietena din Timisoara salonul Preference, ca ar avea aparatura de ultima generatie. Acum masaj nu stiu daca are.Dar poti cauta si suna.
bb_yasmi spune:
am ales PREFERANCE. maine am pria sedinta de mezoterapie virtuala si luni am facut o sedinta de IPL. sunt fff curioasa....ca mi-au spus ca se vor vedea rezultate dupa prina sedinta de mezoterapie....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am ales PREFERANCE. maine am pria sedinta de mezoterapie virtuala si luni am facut o sedinta de IPL. sunt fff curioasa....ca mi-au spus ca se vor vedea rezultate dupa prina sedinta de mezoterapie.... ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ia sa ma anunti si pe mine
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/