salon intretinere corporala timisoara

salon intretinere corporala timisoara | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

inafara de beauty center ce saloane mai sunt pt ingrijire corporala??
multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu la salonul Monica am facut masaj anticelulitic, a fost super dar asta acum 6 ani! Poti sa te interesezi, atunci plateam 600 mii pe luna.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Eu la salonul Monica am facut masaj anticelulitic, a fost super dar asta acum 6 ani! Poti sa te interesezi, atunci plateam 600 mii pe luna.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

adriana acum 6 ani era ceva de salonul monica......acum insa.....a cam ramas mult in urma!! multumesc frumos de raspuns

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Am o foarte buna prietena, fosta colega de facultate, din Timisoara. Si am vb cu ea pe mess si mi-a zis ca ea merge la salonul Confidence. Spune ca are aparate bune si preturi accesibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Mie imi lauda o prietena din Timisoara salonul Preference, ca ar avea aparatura de ultima generatie. Acum masaj nu stiu daca are.Dar poti cauta si suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ales PREFERANCE. maine am pria sedinta de mezoterapie virtuala si luni am facut o sedinta de IPL. sunt fff curioasa....ca mi-au spus ca se vor vedea rezultate dupa prina sedinta de mezoterapie....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am ales PREFERANCE. maine am pria sedinta de mezoterapie virtuala si luni am facut o sedinta de IPL. sunt fff curioasa....ca mi-au spus ca se vor vedea rezultate dupa prina sedinta de mezoterapie....

_

ia sa ma anunti si pe mine

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput