Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Aa,si scuze ,nu am sters de la gravidute,am vazut ca unele mamici sunt sterse, dar asa se pierde data nasterii a mamicii;ar trebui sa fie facuta o lista cu datele de nastere ale mamicilor? ca nu stiu....

elena, s.34 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Azi nu mai apuc sa intru, asa ca va urez de acum:

COSMINICA,bafta maine ,sa fie totul bine si refacere rapida!

MONYKA,bafta maine si refacere rapida!

elena, s.34 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetelor haideti ca ne-am bagat toate trei de data asta eu am scris MARIA DENISE asa stiam dar ma duc sa verific in urma sa vad daca m-am inselat

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

oana_du asa e scrie marina-denise la semnatura dar m-a derutat mesajul pe care l-a trimis Ely si pe care ni l-ai comunicat tu deci este marina denise

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Bun venit puiuti de Oana MVT, Eduard Luca si Ely,Marina Denise!Sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si sa umpleti de bucurie inimile parintilor vostri!
Mamicilor, refacere rapida, laptic mult si multa voie buna!

Multumim de urari si de complimente lauraa,carla, ramonaiani,philip,voicu bebi, alynta27, miruta, maria bunica, laura oana, dani3lla, yioanna s, AlexSiMatei,ely, oana mvt, nicuratze, picky toto, mh,deea, cris82, alinuta23,clody, anda magda -iertare daca am uitat pe careva, nu-i cu intentie

Noi suntem mai bine la fundic, inca nu a trecut de tot,incerc sa-l las gol, dar daca ar iesi soarele ar fi bine ca nu pot face f cald in casa mereu.
Carla, cum sa ma supar? Sunt f constienta de pericolul biberonului, cand am venit din maternitate 2 zile nu l-am lasat decat cu sanul,dar nu a mai luat in greutate, apoi am inceput cu mulsul, dar si asa fiecare masa incepe cu sanul...reuseste sa traga ceva mai mult din sanul drept, si aproape nimic din stangul.Eu am mameloanele f groase, la stg e dublu fata de dr.Si cu Mayanna m-am chinuit pan sa suga corect si bine vreo 2 sapt, dar ea era mai mare si parca altfel ma lasa inima sa o las sa faca foamea.Eu cred ca mai are nevoie de putina forta si va reusi si el, dorinta de a trage din san este!
Of, gata cu timpul meu liber...revin imediat ce pot sunt datoare cu un raspuns pentru lauraa si cu poveste nasterii

cristina mamica fericita de Aaron(18 apr 2009) si mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

Oana, felicitari si refacere rapida. Baietelul tau sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.

39+ Eliza

http://bd.lilypie.com/zoHP0.png

Mergi la inceput

Ely, felicitari si refacere rapida si usoara! Marina Denise sa aiba parte numai de bine, sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa. ma bucur din suflet pentru voi.
(o sa-i tin minte data nasterii, e in aceeasi zi cu mama)

39+ Eliza

Mergi la inceput

nicuratze, multumesc frumos!

39+ Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ELY

si

OANA

felicitarii

..la fiecare albinuta noua ma ia cu bocitul cind citesc

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oana,felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt puiul mic!!
Eduard Luca ,bine ai venit,sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume!!

Se pare ca greutatea estimata ultima data la ecografie a fost foarte aproape de adevar...felicitari!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput