Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ely, felicitari mamico! Sa fii sanatoasa si sa vii repede acasa! Wow, ce travaliu scurt, bravo!

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

oana du...multumim pentru vesti
Ely refacere rapida si mult laptic si sa iti traiasca printesa

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella..........este un "el".Eu nu ma omor dupa caini,dar cand l-am vazut prima oara m-am indragostit de el..il tineam in palma,asa de micut era.Il cheama Bubulica si are 5 luni.Tu ce ai?Le facem cunostinta?

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Ely ma bucur din suflet pentru tine iti doresc recuperare usoara si sa iti traiasca bebelina FELICITARI MAMICO

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Oana Mvt, Elyfelicitari si numai bucurii in noua viata lui Eduard si Mariei Denise
Ce minunat...

Mariaai tu dreptate cu schimbarea datei insa fac si eu cum mi au zis astia ca mi am facut creierul cret deja cu numaratoriile diverse.

Azi nioapte am avut contractii....cred ca platesc micii
Sa mai stea bb si saptamana asta macar.....dar nu stiu zau, mai ales ca dupa eco de la 12 saptamani am fi deja la sfarsitul saptamanii 37...

Carla subscriu si eu la ce a zis de rude...la mine a fost si mai si, cum vin dintr o familie recompusa...rude din familiaa tatalui nici nu ma cunoiasteau pe nume ...dupa ce am plecat in Franta eram deja Cristinica....ca sa vezi, nu ti mai povestesc de tupeul cu care ne anuntau ca si au luat bilet de avion si ca vin la noi sa stea...
Asa japite de oamenii mai rar....problema e ca sunt eu fraiera si prea bine crescuta..dar dupa 8 ani cred ca incep sa stiu sa zic si nu.
Daca stateam la mama dracului la tara sa vezi ca nu erau ei interesati de viata mea....problema e ca avem o super locatie, la 8 km de turnul Eiffel si la 8 de Versailles.

In fine....

NOI
Cristina 36 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

buna burticutelor.
felicitari tuturor mamicutelor care au nascutsa fie puiutii sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
felicitari ely,multa sanatate si fericire alaturi de printesa ta.cred ca ai avut o nastere usoara tinand cont de faptul ca travaliul a durat doar 4 ore jumate.
multi pupici la toate si o duminica placuta in continuare.

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va rog, cine are datele Violettei si ale nasterii albinutei ei sa ne trimita un PM cu ele, ca nu le mai gasesc pe forum. Neuronul meu gravid..... Oana_du
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Eduard si Marina bun venit pe lume! Sa cresteti mari, sanatosi si sa umpleti de bucurie casele in care veti merge! Felicit si mamicile si le urez sa-si revina cat mai repede si sa nu aiba parte de neplaceri dupa nasteri!
Carla mersi ca mi-ai dat voie sa beau bere Sotul plecase sa-mi ia baby drink si l-am sunat sa vina si cu o bere fara alcool
blue sa-mi zici si mie cand sa-mi iau bilet de avion
Clara va transmite multumiri pentru complimente!

A venit bebica ....
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Oana_du dar are nu se numea fetita lui Ely Marina Denise. Eu imi aduc clar aminte ca asa era, ca am asociat numele cu al unei persoane pe care o cunosc. Sau poate s-a razgandit si ea ca si mine

A venit bebica ....
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Felicitari OANA_MVT,sa fie un bebelus sanatos LUCA si sa va bucurati de el! Refacere rapida!

ELY, felicitari,sa-ti traiasca fetita MARINA,te asteptam cu povestea nasterii!

Oana,am adaugat eu pe Violetta si am modificat la Marina.

elena, s.34 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput