Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(76)
Raspunsuri - Pagina 21
CarlaV spune:
Cris, ce eleganta esti! 

Kiralina, si pe mine tot pompa electrica de la Avent m-a salvat, mi-am luat-o cand avea Saby 2-3 saptamani, cand am avut nevoie. Eu as zice sa astepti, o poti cumpara oricand pe parcurs si este destul de scumpa.
Lauraa, este normal sa ai burtica in forma asta, probabil este un fundulet ghemuit acolo
. Sa stii ca ai mare dreptate cu hranitul la san si comoditatea, si dupa cum am mai spus, nu stiu cine rezista noaptea la urletele de foame pana cand pregateste laptele praf.
Cu arsurile chiar sunt foarte experimentata, am pielea alba si sensibila, dar la problema asta n-am gasit rezolvare si am incercat creme de prin toata lumea. Astept sa ma salveze Cris
.
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
felicitari fetelor care au scapat de kg in plus

laurraa.........normal ca sunt ofticata la culme
si mai vine si sotul si imi zice ca 2 pesti or sa faca pui in curand,dar tot se huta-huta.De haine nu mai am cuvinte...marimile mele de 36 si 38 stau "prafuite" acolo si sandalutele mele cochete
.Dar revenim noi la dimendiunile initiale

35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
maria_bunica spune:
Ioana...nu mi s-au desumflat picioarele..
si am stat numai in pat..si acum tot cocotata in varful patului sunt cu laptopul in brate..
Laurraa...ce frumos e asezata printesa mica..
Sunt la fel ca ieri,ms de intrebare...degeaba stau linistita in patut..
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
cris_82 spune:
Carla....super tare
bravo tie ca te tii pe pozitie atunci cand e vorba de alaptat
Ce mai?Vorba lu' al meu "parca nici nu ar trai in secolul XXI,niste veritabili tarani".Am fost si noi la o plimbarica ieri si era o mamica care dadea la bebel sa pape si unii se holbau ca prostii!!
35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
laurraa spune:
Nu misca da sughite de mama focului bebelina mea lenesa

![]()
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
cris_82 spune:
dani3ella.......sigur or sa arate cateii nosti ca Israela cu barbatu-su..uite ce mic de bubulica meu..si nu prea stiu cat de mare o sa mai creasca
http://img520.imageshack.us/img520/2606/imag004.jpg
35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
anda_magda spune:
kiralina in plus daca se invata sa traga la biberon, s-ar putea ca dupa aceea sa nu mai vrea sa suga la san. la bibe curge singur, nu depune nici un efort. pe cand la san tre sa duca munca nu gluma. si acuma care e fraier sa nu ia varianta mai usoara. nush, zic si eu!
mamicilor cu experienta si nu numai, vreau sa adresez o intrebare. le-ati dat bebicilor sau le veti da Vigantol?
A venit bebica ....
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
mai.iunie09 spune:
uffff fetelor a durat 30 minute ca sa schimb capitolul asa de rau imi merge netul

DRAGI BURTICI SI MAMICI DE ALBINUTZE VA INVIT LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

anda_magda spune:
eu am luat imprumut de la prietena mea o pompa manuala de la avent. trage bine, dar nu la fel de bine ca mana soramii sau a mamei. ce-i drept cu pompa e si mai putin dureros, dar mi-a luat si mult mai mult timp sa scot cu ea. acum ca s-au mai desfundat canalele merge brici cu pompa. oricum alaltaieri in disperare de cauza si crezand ca o sa dureze o vesnicie starea aia naspa, l-am pus pe sot sa caute sa-mi ia si mie una. bine ca n-a gasit la fel si n-a luat. dar gasise una identica de la primii pasi, care costa numa 30 lei (la auchan), fata de cea de la avent de 200 lei.
A venit bebica ....
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
CarlaV spune:
Eu i-am dat vitamina D3 uleioasa (nu neaparat vigantol) din ziua a 14-a de viata dar de pe la 6 luni am tot uitat, nu i-am mai dat zilnic, apoi de la 1 an cred nu i-am mai dat deloc. Teoretic se da 2 ani la noi, dar eu am tinut-o destul de mult la soare si e ok. Asta depinde de politica sanitara a fiecarei tari, in Anglia de exemplu nu se da deloc, si nu cred ca au mai mult soare decat noi
.
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"