Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna !!

Laurraa..te asteptam cu vesti bune de la medic si abia astept sa vad ce te sfatuieste sa faci pt picioarele umflate..
Miruta..sa foloseasca bubulina sanatoasa,noile achizitii!!Asteptam poze cu ele!!
Oana_Mvt..ma bucur ca sunteti bine si ca mergeti asa repede acasa!!Asteptam poze cu puiul mic!!
Dani3lla..esti supersimpatica..Acomodare rapida la fete acasa si mult laptic pt nasica mica!!Te asteptam cu pozicile!!
Nicuratze..multumesc!!Sa stii ca si eu am inceput sa ma foiesc mai mult noaptea..amortesc imediat pe o parte..si ma doare pe sub sani..ca doar se lasa toata greutatea pe partea respectiva..lasa ca scapam noi si de asta!!
Picky..tin pumnii sa apara bebelina de buna voie si nesilita de nimeni..,hai nu mai fi trista,oricum mai ai putin si o vei tine in brate!!Te asteptam cu vesti bune deseara!!Spor la facut curatenie!!
LauraOana..off,si tu?Eu deocamdata mai am cateva perechi de balerini care imi sunt buni,dar nu stiu pt cat timp daca nu ma desumflu macar putin..
Ramona..felicitari pt vestile bune de la eco si pt cele 34 de sapt!!Si eu mai am momente cand nu sunt in apele mele,probabil hormonii astia,dar ma ambitionez si imi fac chef de scris cate ceva!!
Carla..off,imi pare rau ca nu ai avut o zi buna ieri si azi esti obosita..pt arsurile de la soare ai incercat cu ceva "after sun"?Pe mine ma ajuta..sa treaca supararea
Liana..pai cum lasi fata fara nume,mai...pune mintea la contributie repejor..
Aqua..si mie mi-au facut cultura cand am fost ultima data la ginecolog si nu m-a durut si nu am avut nici o problema dupa!!
Roxi..multisi nu mai fi trista ca se supara bebelina pe tine!!
Anda_Magda..felicitari pt ca ai scapat deja de 10 kg si succes inainte cu ce a mai ramas!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

CarlaV Si eu vreau sa alaptez exclusiv, fara formula. Dar ma gandesc ca imi trebuie biberoane. In primul rand, daca plec de acasa pt cateva ore (de ex la dentist) ar fi bine sa pot lasa laptic sa o hraneasca cineva. In plus, daca tot ma dau cu pompa, nu prea as arunca laptele extras.
Sau e doar o impresie ca am nevoie de biberoane?

Si apropos, te admir ca ai decis sa nu dai dulciuri la copiii. Nici noi nu vrem sa o invatam pe bebelina cu dulciuri. Chiar din timpul sarcinii am evitat pe cat posibil dulciurile. Si neamurile nu pricep si se uita la noi ca la niste "ciudati". Tot vin si imi aduc prajituri, bomboane si ciocolatele. Daca acum am probleme.... sa vezi ce o sa fie mai incolo.

33 saptamani cu Ada Ruxandra

N-ai de ce sa ma admiri, am decis, dar n-am reusit in totalitate. Eu nu fumez, nu beau nici cafea, nu am alte vicii, dar de dulciuri nu ma pot lasa, deci am in casa. Eu mananc fara sa ma vada, insa sotul nu se fereste asa bine si atunci trebuie sa-i dea. Nu vreau ca fata sa aiba impresia ca ii interzic dulciurile, pentru ca atunci cand va fi mai mare ii vor parea foarte interesante, vreau doar sa o invat cu mii de alte gusturi minunate, incat atunci cand va fi mai mare sa nu-i placa dulciurile.

Nu stiu daca este doar o impresie ca ai nevoie de biberoane, daca te mulgi atunci poti sa-i dai si cu seringa sau lingurita. Daca pleci 3-4 ore de acasa fara printesa, atunci probabil ca va fi nevoie sa-i dea altcineva. Eu mi-am luat-o cu mine peste tot si am alaptat-o oriunde, deci nu stiu ce sa zic.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Apropo de alaptat oriunde... am alaptat-o pe Sara in parc, vineri. Si romanii nu au scapat de obiceiul de a se uita la vitelul la poarta nnoua, la femeia care alapteaza. Cand o alaptam pe Rebeca, mai intalneam si persoane care incepeau sa tzatzaie dezaprobator.... Tu, Carla, te-ai lovit de astfel de specimene?

Maria,
s-au mai desumflat picioarele?

Anda,
felicitari pentru cele 10 kilograme. Eu nu am dat jos decat 7 pana acum. Si stagnez de vreo saptamana si ceva. dar si mananc....

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna si de la noi fetili!

De dimineatza lucrez la un articol pentru o conferinta internationala si yupiiiii am terminat; l-am trimis acum unei prietene care e traducator autorizat sa il traduca.Stiu ca dupa ce va veni bebelina nu voi mai avea timp de asa ceva.
Fetelor, la mine burta este super "aiurea".Este mutata in partea dreapta.Bebelina mea sta de la buric pana in talie in partea dreapta.In stanga parca nu am nimic; e si mai ridicata si tare in dreapta si uneori o simt cu un piciorus aproape de tali (astazi nu, ca a miscat doar o data destul de lenes).Sunt curioasa daca ea chiar numai in dreapta sta astazi la dr.

criss_82, lasa mama pestisorii in pace; esti geloasa, asa-i? hai recunoaste

Carla, si eu care am crezut ca te relaxezi; o sa treaca; cu arsurile nu am ce sfat sa-ti dau caci eu ma inegresc direct, nu m-am inrosit niciodata stand si de la 11 la 3 la plaja.Am o piele cu pigment "de ala" sa nu jignesc pe cineva. Si in plus esti mult mai experimentata ca mine in domeniu, chiar sory ca nu te pot ajuta si pup sa treaca

Si eu am o stare inexplicabila de nervi si tristete; nu stiu de ce.

Cosminica si monika, nastere usoara si bebei sanatosi

picky, asteptam vesti de la tine, sa fie o nastere usoara si un bebe "bondarel" sanatos

anda, felicitari pentru cele 10 kg
maria, nu ne-am trezit? CUm te simti astazi?
LauraOana si eu am numai o pereche de balerini cumparati SPECIAL pt picioarele umflate si o pereche de adidasi care imi mai vin; ma gandeam intr-o zi ca am ajuns sa ma imbrac numai spot si am si uitat cum e "office" si ce o sa fac cand o sa incep serviciul ca nici nu mai stiu ce hiane am si muuuuult timp nu o sa-mi vina.Costumele mele 40 si 38 sunt fff frumoase la expozitie in sifornier, nu mai zic de pantofii cu toc si sandalutzele cochete; o s arevenim noi la "initia" stai linitita

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Bebe Beca, , multumesc mult de tot, o sa-mi treaca. De la 3 dimineata si pana la 8 am dormit doar o ora, si aceea in patutul Sabinei, asa ca-ti dai seama cum ma simt. Sunt total de acord cu tine ca tentatia de a da lapte praf este mai mare daca ai in casa si lapte si biberoane. Eu i-am dat homeopatele cu seringa, dar avea deja 7 luni.
Anda, felicitari pentru kilograme!!! Eu sper sa nu dau jos atat de multe, ca sa ma mai vada oamenii intrand pe usa. Am pus iaurt dimineata, astept sa vad rezultatul.
Blue, , sper sa-si rezolve toate problemele, pentru ca sunt o familie foarte frumoasa, iar Irina este o dulceata.
Maria, mi-am dat si cu after sun, am de la Garnier si L'Oreal, dar nu merge. Problema este ca in zona respectiva, de fiecare data cand ma ard (sau ma bronzez fara crema) imi iese un fel de alergie, adica dupa roseata nu se face maroniu, ci sta rosu cateva zile apoi ies multe bubite rosii una langa alta care arata foarte urat si mananca ingrozitor, trec in 2 saptamani, pana acum n-am gasit nici un remediu, doar sa-mi protejez bine pielea. Din pacate raul e deja facut si nu stiu ce sa mai fac.
Cris, multumesc mult de tot, astept sa afli ceva, oricum am drum la farmacie astazi. E super povestea cu tarcul, noi din acela am avut la Saby si a fost ok, doar ca l-am tot pliat si montat iar (l-am luat cu noi in vacante) incat acum nu se mai tin barele alea prea bine.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Gata fetelor, cu sterilizatorul m-ati convins. Nu iau. :) Daca va fi nevoie iau atunci la momentul respectiv.

Dar cu pompa aveti vreo recomandare? Manuala e ok, nu?

Iar cu biberoanele, mai ma gandesc.

Carla, noi nu mai cumparam dulciuri si nici nu avem in casa. Incercam sa nu avem in casa, cum spuneam, tot primim de la neamuri.
Noi stam cu socrii, si pe ei am reusit sa ii convingem fara dulciuri. Iar soacra chiar a gasit ceva retete fara zahar. Face o praji cu fructe uscate (prune, stafide, nuci etc), o minunatie, fara pic de zahar.

33 saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Eu nu am luat NIMIC ce este legat de biberoane; nu vreau s ama gandesc ca nu alaptez; si asa nu pot naste natural, macar atat sa pot: sa alaptez.Imi doresc enorm.Am prietene care nu au putut alapta si cand ies cu ele in parca saracele au cate o genata plina de biberoane, lapte, apa calda, ceai, etc.Nu ma intelegeti gesit, nu din comositate, ci pentru sanatatea bebelinei in primul rand si apoi pentru lejeritatea de a o hrani mereu oriunde si oricand (Ioana, sa nu te intereseze privirile oamenilor.N-au decat sa se uite)

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Kiralina, eu am avut si manuala si electrica. De la`Avent. Dar cea electrica mi-a salvat viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

http://img11.imageshack.us/img11/3654/dsc00582f.jpg

am reusit

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Apropo de alaptat oriunde... am alaptat-o pe Sara in parc, vineri. Si romanii nu au scapat de obiceiul de a se uita la vitelul la poarta nnoua, la femeia care alapteaza. Cand o alaptam pe Rebeca, mai intalneam si persoane care incepeau sa tzatzaie dezaprobator.... Tu, Carla, te-ai lovit de astfel de specimene?

Aproape intotdeauna m-am lovit de astfel de specimene, la inceput ma retrageam in masina sau in vreun colt de parc, ma acopeream bine si nu ma uitam in jur. Oricum nu ma asezam pe bordura si scoteam sanii, eram decenta. Apoi m-am enervat si am inceput sa ma uit si eu lung la oamenii care se uitau, pana cand intorceau capul sau ziceau ceva, ca sa am si eu motiv sa raspund . Cel mai rau m-am enervat la mare cand eram in mijlocul plajei cu copilul la san, altii se plimbau pe mal, si au venit 2 babute care nu numai ca s-au holbat pana au ajuns in dreptul meu, ci au intors si capetele dupa aceea si am auzit ceva de genul "uite-o si pe asta!". Atunci am strigat dupa ele ca imi hranesc copilul, nu stau cu tzatzele goale la plaja ca atatea altele, fara nici un scop.
Cand eram in vreo institutie publica/firma sau alta cladire spuneam frumos ca trebuie sa-mi hranesc copila si intrebam unde pot sa stau, mi se oferea un scaun sau chiar un birou si era OK.
Dar am evoluat cu "tupeul" si la mare in Bulgaria cand Saby avea 1 an si 2 luni o alaptam pe sezlong, la plaja, fara nici o grija, uitandu-ma si eu insistent dupa cei care se uitau la noi (mai ales barbati).
Cam asta e povestea noastra cu alaptatul in public, cu siguranta o sa am mai mult tupeu de data asta, inca de la inceput.

Mergi la inceput