Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Apropo de alint, sotul a invatat-o pe Saby sa-mi spuna "mami elefantul" . Ieri mi-am pus si eu niste blugi de dinainte de Saby, dar am incheiat numai 2 din cei 3 nasturi, asa ca Philip rules in continuare.

Strunfita, nici mie nu-mi place baby drink, eu am folosit ceai de chimen si anason simplu, neindulcit.
Lauraa, imi pare rau pentru dureri. Homeopatele se pot da din prima zi de viata, deci si oscillo.
Raluca, tin pumnii sa mai stea printesa la caldurica.
Ioana, multumesc ca mi-ai raspuns de anestezie . Ma bucur ca s-au mai reglat sanii si imi pare foarte rau pentru raceala, dar o sa fie bine, alaptatul ajuta mult.
Sarmisa, , bun doctor ai avut.
Blue, chiar, super locatie aveti acolo. Iar cu rudele...
" - alo, venim la voi in data cutare"
" - vaaai, ce rau imi pare, tocmai ne-am programat vacanta in perioada respectiva" sau "cum ziceti voi, dar avem in vizita niste prieteni cu 5 copii mici si nu mai e loc" .
Chiar, cu dr. mea v-ati mai vazut?

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aoleuuu pai nici eu nu m-am hotarat inca la nume..

va pup pe toateee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

felicitari proaspetelor manici si nastere usoara pt viitoarele mamici.ma bucur enorm de mult ca sunteti bine alaturi de puiutii vostrii.vreau sa va intreb si eu ceva,si anume:pe 13 mai merg la control(voi avea atunci 34 de sapt si 4 zile) si vreau sa-mi spuneti in ce consta cultura de col si ce se urmareste prin aceasta analiza.dr mea a spus sa faca atunci analiza pt anticorpi rh(am rh negativ) cat si cultura de col(sper ca m-am exprimat bine).dauneaza in vreun fel....nu vreau sa se intample ceva si sa am contractii.plus ca eu fac cezariana si nu stiu cat de utile m-ai este aceasta analiza.

+33 Alexndru

Mergi la inceput

Ramona, multumesc, ma simt din ce in ce mai rau, cu voma si dureri de cap, cu urechile infundate si totusi tensiunea ok.
V-am zis ca Sabinei ii ies ultimele maselute si face crize de isterie din orice?

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Carla.....chiar imi pare rau ca nu te simti bine.Pentru arsuri nu te-ai dat cu nimica?Multi ca sa se duca starea aia de rau

LauraOana......chiar nici o idee de un nume?

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Cris, pentru arsuri m-am dat de acolo de cand incepuse sa se inroseasca, mi-am strivit niste frunze de menta si le-am pus in vin. Cand am ajuns acasa m-am dat cu o crema de arsuri pe care o stiu foarte buna, dar vad ca n-a avut efect. Orice idee este binevenita, ca innebunesc sa ma simt si sa ma vad asa, mai ales ca stiu ca urmeaza bubitele pe piept in loc de tot triunghiul acela grena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna dimineata frumuselelor!Se pare ca nu numai eu suntSper sa-mi revin ca motive noi nu am...
Bafta la mamicile care -si vor vedea azi puiutii!

Draga Aqua, analiza secretiei de col, la noi la SM se face de rutina pentru depistarea Streptococului de grup B.Chiar daca faci cezariana e posibila contaminarea bebelului daca intre timp se rup membranele.Recoltarea nu e sau cel putin ar trebui sa nu fie nici dureroasa si nici sa lezeze colul, se ia doar un pic de secretie si gata; riscuri nu prea sunt.
Carla, imi pare rau ca ai si tu asa zi nasoala, iti tin pumnii sa prinzi poate un momentel de odihna dupa care sa te simti mai bine...

Roxi, 36 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Cred ca o sa ma apuc sa montez patutul, poate o sa-mi faca bine la sufletel... ca mai am de facut curat in baie si nu ma atrage deloc...

Roxi, 36 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

multumesc pt raspuns roxi.m-am mai linistit..asa sper si eu sa fie o analiza fara riscuri si puiutul meu sa m-ai stea in pantec macar pena la 38 de saptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit albinutelor si bondarilor! Ce fericite trebuie sa fie acum mamicile. :)

Fetelor, am si eu o intrebare: chiar e necesar sterilizator pt biberoane? Sau e doar o chestie de consumerism? Voi luati?

33 saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput