Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

maria nu am apucat sa fac prea multe poze dar le-am pus la semnatura sa vedeti ce vedeta de nasica mica am

Si aici sunt cateva poze cu burtica mea de azi.Atat am putut face astazi la soacra'mea la curte dupa care m-a prins ploaia
http://picasaweb.google.com/daniellaene/Balonasul#5331647973536438866

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

lauraa am reusit sa pun si eu ...in sfarsit...o pozica in contul comun pt filmulet.Sper sa mai am si eu un pic de loc

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

maria nu am apucat sa fac prea multe poze dar le-am pus la semnatura sa vedeti ce vedeta de nasica mica am

Si aici sunt cateva poze cu burtica mea de azi.Atat am putut face astazi la soacra'mea la curte dupa care m-a prins ploaia
http://picasaweb.google.com/daniellaene/Balonasul#5331647973536438866

AMR

NASICA MEA PREFERATA

E o scumpa nasica mica...e asa dragalasa in poza in care are ochii deschisi..
Burtica...e superba..are loc destul Denis sa creasca acolo inca cateva saptamani!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariii noilor mamici..bun venit pe lume albinutelor!!!

va pup pe toatee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Anda Magda, mersi de tipsuri, dar fructe si legume nepreparate termic incerc sa nu mananc pentru ca nu-i prea place ariciului...am patit-o in spital si am avut o noapte alba...

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

dani3lla, suuuperba fetitza nasei; sa-i traiasca! Gata si modificarile

criss_82, si la mine ma mai cearta cu masina, intr-o zi am crezut ca mii-a luat cheia ca mergeam toata ziua prin oras, dar nu are ce sa-mi faca; recunosc ca acum imi vine mai greu, dar de exemplu maine la dr ma duc cu masina mea, decat sa ma duca el sa mor iar.In dreapta cand stau ma doare mai tare decat ca atunci cand conduc.Sunt moarta fara volan, dar uite ca burtica ma mai cuminteste.Tata mi-a zis ca as fi in stare sa nasc in masina Ma relaxeaza inainte de a fi un "rau necesar"

Alynta, sa apuci sa ne anunti sa iti fim alaturi (daca o sa mai ai cand)

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am ajuns si noi de pe drumuri si avem deja 3 albinute noi in stup!

Eduard Luca, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos, fara colici, sa cresti mare si frumos! Oana MVT, refacere rapida, laptic bun si multa sanatate!

Marina Denise, sa fii sanatoasa, frumoasa si sa te bucuri de tot ce-i bun pe lume! Ely, refacere rapida si laptic bun pentru bebe!

Erica Andreea, bebe de Violetta, sa fii sanatoasa si frumoasa, iar mama sa-si revina repede si sa aiba laptic pentru fetita!

Andreea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ely, Felicitari!!!
Marina-Denise, bine ai venit! Va doresc multa sanatate la amandoua!

Ioana, multa sanatate Sarei si Rebecai! Eu stiu ca bebelasii mici, mici nu prea fac temperatura pentru ca nu au deloc imunitatea dezvoltata. Temperatura e semn ca organismul lupta cu virusul, in cazul bebeilor organismul nu prea a invatat inca ce sa faca... si sa va faceti bine repede, repede.

Raluca, multa sanatate si stai linistita sa tii sarcina cat mai mult!

Andreea, arati super si ma tot minunez cum poti sa intri in pantalonii de dinainte de sarcina.
Eu am +23 kg, cred ca nici pe un picior nu mi-ar intra
Am tot citit ca doctorii vostri va streseaza, al meu e mortal, la cat m-am ingrasat imi zice ca arat foarte bine ca doar burta e mare

Anda Madga, scuze ca te intreb, dar de ce bei Baby Drink? Dintre toate ceaiurile pentru copii mi se pare cel mai nasol, are o gramada de zahar, sper macar ca il diluezi mai mult decat un pliculet la 50ml/apa. Cei de la Hipp au un ceai foarte bun si pentru lactatie si pentru calmarea bebelasului, din cat mai tin eu minte e cu chimen, fenicul si anason. Aceeasi remarca si pentru Deea. si sper ca nu va suparati pe mine.

Laurraa, stai linistita in patut, poate trec durerile!

Si eu am experimentat azi o gramada de intepaturi in vagin si dureri de burtica jos, am mers un pic la plimbare cu Bogdan prin centru dupa-masa si de-abia mergeam. Vad ca acum s-au potololit cat de cat, nici linistita n-am apucat sa stau, acum numai mi-am dus copilul la culcare.

Carmina 36+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Raluca, sanatate multa tie si lui bebe! Tin pumnii sa fie totul bine.
Bebe Beca, of ce greu e sa ai puiul racit. Nici nu-mi pot imagina inca ... dar ma gandesc ca toate vom trece prin asta. Sanatate multa bebelinei si putere mamei.

Andreea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dani3lla, sa-ti traiasca nasica mica! Multa sanatate la amandoua!

Maria, ati terminat curatenia?

Cristina, nu vreau sa te demoralizez, dar eu am fost constipata vreo 2 luni dupa nastere. In afara de supozitor cu glicerina n-am folosit altceva, si vorba ta, nici cu supozitor nu mergea tot timpul. Incearca sa bei foarte multe lichide, poate ajuta, cu alimentatia stiu cum e ca si eu pateam la fel cu Bogdan. Din pacate constipatia face parte din starile fiziologice de dupa nastere.

Carmina 36+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput