Gravidute&Mamici de IASI (91)
Raspunsuri - Pagina 21
mexxa spune:
O
....un ceiut, un biscuite ![]()
Ralnied da tu nu ai somn draguta la ora aia?
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Celia spune:
Buna ,
Alina , nastere usoara
si Matei sa vina alaturi de familia lui cat mai repede !
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
iulia-stefy spune:
Salutare!
mexxa, multumesc.
Ani, multumesc. Eu pentru fina mea am luat de pe la etajul 1 din Moldova Mall. Cercei micuti... ca mai mari nu puteam sa-i pun la urechiuse.....
Alina, mai e putin. Deci tu azi mergi la maternitate. Sa scot majoretele? Daca ramai.... nastere usoara.

Celia, multumesc. Mie nu mi-e groaza de altceva, de cat ca o i-a careva si dusa e ... Doamne fereste....Mi-e groaza... Asa, am invata-o sa spuna cum o cheama, numele intreg....
inutsa, verigheta stiu ca se poate largi....daca e cu model... se va modifica modelul... de micsorat.... nu stiu, dar parca si asta se poate. Intreaba la bijutier. A mea era larguta, stiu ca mi-a cazut de pe deget si acum, e fixa.... Depinde si daca te mai ingrasi sau mai slabesti. Eu in sarcina am mai pus si nu am mai dat jos.... Depinde de organismul tau...
Raportam urechi in regula.... Am fost la ORL si e ok. Si urechi si gat.... nasul e pe dreapta curgator....
Aseara ne-am uitat impreuna la niste filmulete de cand avea ea 3-4 zile.... Si asa a mai tipat ca vrea ea pe bebe mic, pe Stefy mica.... dar am totusi senzatia ca nu realizeaza ca Stefy mica e tot ea, dar cand era mica. Cand am incercat sa-i explic a inceput sa planga.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata si de la noi
mexxa.. mersi de 
alynastere usoara si bebe sanatos... si sa fiti amandoi bine

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
fetelor...eu una o iau razna
....
dimineata Darius sa trezit la 8 si nu vrea nici in ruptul capului sa pape biberonul de lapte... el care se trezea si urla dupa el

.... deja imi fac griji mari
de vioi e vioi... alte simtome nu sunt... sotul a zis ca e cald afara si de asta nici nu ii e foame
... de dimineata a inceput cursa prin casa![]()
ce parere aveti : ori o iau eu razna
... ori are copilul ceva?
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alice_is spune:
Neata
Ani si Alexia a avut o perioada de o luna cu mofturi la mancare. Atunci i-au iesit caninii. Poate este de la dinti sau poate il doare burtica. Am vazut ca deja ii dai la pranz mancarica de-a voastra, sarmalele nu-s cu prajeala?
Lacramioara uite o
sa treaca supararea. Cred ca si Stefy s-a speriat...
Alynta, nastere usoara si bebe sanatos
mexxa spune:
Anilansa exact cum zice si Alice...eu cred ca e normal.
Toti copii au momente in care mananca de nu iti vine sa crezi si zile in care nu vor mai nimic.
Eu zic sa nu il fortezi, o sa vezi ca va reveni la normal.
Si uitandu'ma la numele voastre...ce de-a Aline sunteti![]()
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
moldoveanca spune:
Fetele intru pe fuga sa va zic de Alynta
.Se pare ca Matei e pe cale sa-si cunoasca mamica
.A ramas la spital si deja era pregatita sa-i induca nasterea.Astept vesti de la ea si va tin la curent.Byeeee
mami fericita de Vladut Dominic