Gravidute&Mamici de IASI (91)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia-stefy spune:
Inutsa, multumim. Spor la invatat.... Si stai linistita, ca stresezi bebelina...
Cu vergeturile e mai usor sa le previi decat sa le faci sa dispara. Eu pe burta am folosit vitamina A si n-am nici un semn... dar pe coapse nu m-am gandit si am ramas cu ele.... si nu da rezultate nimic... sa scap de ele...
Celia, multumim. Cu scuipatul pastei de dinti... e o adevarata istorie... e asa buna la gust... ca nu voia sa o scuipe... Dar daca ii dau apa si poate sa scuipe.. in jet... o face... DAr a trebuit sa ma stramb si eu alaturi de ea vreo doua trei zile....
Alina, am admirat pozele... si 2 in 1... tu cu Matei si pe David... si sunteti tare frumosi... Stefy a iesit la 40s punct. Exact la data spusa de medic...
Ani, capul sus... Lasa reclamatiile. Conteaza cum te simti tu si cum te vede sotul si Darius..... restul.... Si mama mea la fel ma bodoganeste de cate ori ma vede.... cel putin ea e perfectionista...
x_ggg, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.... Informatii despre cabintul dr. Iliev ai pe prima pagina a capitolului. Suni acolo si intrebi. Acum 3 ani... nu era asa aglomerat ca acum.... Eco se fac pe burtica sa nu-l deranjeze pe bebe....
ionelamaria, despre doamna Damaceanu, ce am auzit la doua colege... nu prea multumite... Medici, gasesti pe prima pagina a capitolului. Eu am nascut cu dr. Galearschi si ti-l recomand. Toti cei de pe prima pagina a capitolului sunt medici recomandati de mamicile care au nascut cu ei.... Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Multumim Lacra!
Fetelor se pare ca iar ne strica ploaia planurile! S-a cam innourat, ce ziceti?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:
Am intrat si eu sa vad cine zice prezent....dar vremea asta nu ne lasa....
S-a schimbat asa repede ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
alynta27 spune:
Asa e Celia!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
As veni si eu in Copou, dar s-a inourat tare..daca trece venim.
In parcul Copou sau in Expo? daca se insenineaza pana in 7 venim si noi.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
iulia-stefy spune:
Pai si eu mai devreme tot cu gandul de a vedea unde e intalnirea intrasem, dar cand am vazut ce nori s-au adunat.... Pe noi ne-a prins furtuna pe drum.... iar acum ploua.... Se pare ca iar ne-a stricat vremea intalnirea....
Alina, cred ca de aia nu vrea Matei sa iasa la lumina, ca nu ne-am intalnit inca.... El e rabdator...
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alice_is spune:
Buna
Sunteti la intalnire?
Celia la Synevo am facut analizele
Ionela, daca vrei un medic cu care sa vorbesti si care sa te inteleaga prin ceea ce treci, atunci nu ti-o recomand pe Damaceanu.
anymony spune:
Salutare la lume!!!!
Noi suntem numai in deplasare...eu navetista pascani-iasi din ratiuni de "mare profa"...
Ioana cu mama la tzara..e lumea ei si libertate...
suntem mari, am scapat cu greu de pampers dar am scapat....mai avem accidente dar numai noaptea si nu f des.
Nu stiu cum sa imi mai impart timpul...parca nu imi ajunug cele 24 ore din zi.
Iesim in weekend pe la munte, mergem pe valea siretului...
ioana e mare tzarancutza...merge cu carutza, cu tractorul...cum prinde vreun cunoscut de-al tatei cu gata,,,e pe el.
Vorbeste de toate, isi face povesti, compuna citece, improvizeaza la maxim...are 3 prieteni imaginari"duda, diza, gigea...
te stici de ris cind vezi cum vb cu ele...
ionelamaria spune:
multumesc pentru raspunsuri. cu mine la prima intalnire s-a purtat foarte bine dar auzisem si eu ca e ciudatica. acesta e motivul pentru care caut sfaturi pt un medic bun.
inteleg ca pe doamna dumitrascu o recomanda fetele de pe aici. cum as putea afla ceva mai multe despre ea?
10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
alice_is spune:
Kriss ti-am admirat noul look, te prinde de minune
Lacramioara ce bine ca Stefy stie sa se spele pe dinti. Alexia mozoleste periuta si atat. Dar lucram la capitolul asta
Ma voi intoarce cat de curand la servici(sfarsitul lunii). De fapt il schimb cu unul cu mai putine ore si platit la fel. Bona nu am, la cresa nu am inscris-o pe Alexia...
Ma intreb ce trebuie sa fac pentru a reveni mai devreme la serviciu? Pe unde trebuie sa depun cereri?