Gravidute&Mamici de IASI (91)
Raspunsuri - Pagina 16
inutsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Mexxa,nu, nu mi le-a rec.dr.De fapt a fost ceva panarama cu ele si au fost retrase de pe piata prin oct 2008, a fost dat si la tv.insa repet eu nu am avut reactii de genul ala de care se spunea in reportaj, ca bineinteles ca nu as mai fi luat.treb. sa mananci, nu sa te infometezi. cu ele nu mai ai pofta de mancare, dar treb. sa mananci oblig. micul dejun si pranzul, chiar daca nu iti vine.am aflat de ele de la prietena mamei mele care incercase de toate si cu ele a reusit in 6 luni sa dea jos 16 kg si se mentine acum. indicat e sa le iei 6 luni, dupa care faci pauza. Eu insa le-am mai intrerupt si nu am luat continuu.Dar, cu toate acestea din sept.2008 si pana acum am dat jos cam 17 kg.Intr-adevar vreo 5 am dat jos acum ultimele 2 sapt. Se da f usor si destul de mult primele 2-3 sapt cu pastilele.Dupa, se da mai lent sau se poate stagna.Eventual luati 1-2 folii(sunt 5 foliix6 pastile) si vedeti cum va simtiti si daca nu e ok intrerupeti. Reactii eu nu am avut. Dar mama a avut diaree, altcineva dureri de cap, insomnii. Depinde de organismul fiecareia.Scrie pe prospect ca sutn din plante naturale, acum nu stiu ce sa zic ca o fi sau nu asa..Prospectul si cutia e in lb. ro, caci sunt importate de o firma din Tm. din China. Regim deosebit nu am tinut, caci iti taie pofta si automat mananci mai putin. Eu nu am facut sport in timpul asta. Scrie in prospect sa eviti cafeaua,vinul rosu..Eu nu am evitat..Si inca ceva, pastila treb. luata in fiecare zi cam la aceeasi ora. Ma duc sa ma preg. de masaj.Am slabit insa am ramas cu burtica mai mare ca inainte de nastere si am vergeturi multe si vizibile pe burta, desi m-am uns cu crema si am facut masaj in sarcina.. www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page Cristina si Alessia Stefana Mai 2009 Hainute pe comanda Shopping pt.copii |
kriss Ai incercat ulei de migdale pt vergeturi? Eu acum in timpul sarcinii imi masez burta cu ulei de migdale si parca nu am nimic [vergeturile sunt ca niste linii , nu?]. Bine, fac niste linii, cute sub sani cand stau aplecata ca se strange burta sub sani dar in rest parca nu am nimic. Poate gasesti ulei de migdale. Mie mi l-a luat mama, dar nu mai stiu daca uleiul ala le previne sau le vindeca
Daca vrei ulei din asta si nu gasesti in Romania [mama mi l-a luat din Italia] zi-mi ca am o sticla care-mi ramane in plus, si in caz de ceva imi mai trimite mama
---------------
Inesa
[ 31+] cu
Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
celia merci
sper sa am spor![]()
---------------
Inesa
[ 31+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
Anilansa spune:
Buna dimineata si de la noi.... de mai e un pic si trebuie sa zic buna ziua![]()
noi am lenevit in patut pina la 9... ce ieri am primit reclamatii ca arat naspa
de la mama mea: ca am cearcani, ca am slabit ff mult, ca ar trebui sa ma vopsesc pe par... multe reclamatii

.
in weend... am fost plecati... am stat acasa numai seara cand am venit la nani... in rest la fotbal, plimbari, gratare... Duminica am trecut si la fina noastra
pe 18 mai face 11 luni
... si are 7 dintuci... sta bine in picioare... dar in schimb nu merge deoarece a luat un zdubai si acum e frica sa mearga singurica... am decis ca pe 14 iunie sa ii taiem motul
... ca pe 18 iunie se intra in post si la ei nu se face chef ( fac parte din fam de preoti).... deci trebuie sa incep sa fac cumparaturi de pe acum .... deja am inceput sa fac liste atat pt fina cat si pt la mare ( pt Darius si noi)
... in plus de asta mai avem si onomastice luna asta de trebuie sa facem credit
... dar fom trece noi si peste asta![]()
iulia.. mersi de 
pe Stefi...
aly... nastere usoara, ma bucur ca Matei e sanatos... Darius sa nascut cu o zi inainte de termenul dat de doctorita
...si la noi a zis ca mai dureaza si intr-o zi sa razgandit sa mai strea![]()
poate ne vedem azi in copou... noi iesim numai sa stim daca se face adunarea
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihharo spune:
Alina - multumesc pentru informatiile despre dr.
cat de curand vom merge sa vedem cum stam, ca eu inca n-am avut curaj sa-l duc la gradi.
Kriss, am ramas ... daca te vedeam pe strada nu te recunosteam. Super schimbare si te prinde de minune ![]()
alynta27 spune:
Salutare!
La ce ora vreti la Copou?! Unde? In Expozitiei?!
Eu azi ma simt ametita! Am stat mai mult in pat! O iesire cred ca mi-ar prinde bine!
Va pregatesc, cred, ultimile poze cu burtica!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Asta sunt eu cu Matei, la un loc:![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2027597620100722791vVuyyW
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
x_ggg spune:
Salut, fetelor.
Voiam sa va intreb, dintre cele care cunosc... dr mea mi-a sugera sa fac ecografia morfofetala la Avicena la Dr Socolov. As vrea sa stiu cam cu cat timp inainte sa sun pentru programare si daca stiti si ce preturi se practica. Aceleasi chestiuni si pt cabinetul dr. Iliev. Si inca una mica:
morfofetala se face pe burtica sau intravaginal?
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
17+ cu
- Rares Alexandru
alynta27 spune:
cateva poze cu David:
http://community.webshots.com/album/570232868SGGmBn?start=108
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Salut, fetelor. Voiam sa va intreb, dintre cele care cunosc... dr mea mi-a sugera sa fac ecografia morfofetala la Avicena la Dr Socolov. As vrea sa stiu cam cu cat timp inainte sa sun pentru programare si daca stiti si ce preturi se practica. Aceleasi chestiuni si pt cabinetul dr. Iliev. Si inca una mica: morfofetala se face pe burtica sau intravaginal?Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 17+ cu - Rares Alexandru |
De acum toate ecografiile le faci pe burtica! De Avicena nu stiu. In spital o eco morfologica e 1mil jumatate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
ionelamaria spune:
Buna .
Sa va traiesca bebeii si sarcina usoara celor care asteapta sa-i tina in brate.
Am si eu o rugaminte la voi. De fapt cred ca la numaratoare ies 2. Imi puteti recomanda un medic bun pentru pesrioada sarcinii si implicit nastere? Sau poate stiti de doamna Damaceanu. Ce parere aveti despre dumneaei?![]()
10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png