Gravidute&Mamici de IASI (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

kriss arati superrr....imi place schimbarea ta.
Sa stii ca pe hi... nu stiam cine e Cristina...a trebuit cateva minute buna sa ma dezmeticesc. O schimbare radicala. Felicitari

Andreea, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Nu m-am pozat si mai jos, ca am ajuns la o greutate de prin facultate

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bravo bravo ca ai slabit, Kriss!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

kriss iti sta f bine iar de alessia ce sa mai zic... dra in toata firea eu am admirat mai mult poze cu alessia nou-nascuta. ma pregatesc pt ce ma asteapta si pe mine

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O si un ceiut....

Alina, se pare ca MAtei sta bine acolo si nu vrea afara..... Ma bucur ca esti bine. Ieri cand am ajuns acasa am intrat special sa vad cum esti...

Celia, ma bucur ca acum sunteti bine.

Kriss, arati super....si Alessia la fel....Ma bucur ca ti-ai revenit.

Si acum sa ne laudam.... dupa un week-end in care ne-am spalat impreuna pe dinti si sera si dimineata... domnisoara catarata pe un lighean intors invers ca sa ajunga la chiuveta... Acum scuipa.... si a invatat sa si clateasca gurita si scoate apa in jet.... Cand termina e uda pana la chiloti.... O duc in body si chilotei la baie... ca se face fleasca... dar e teribil de incantata.....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

multumesc fetelor, sunteti dragute.Ceva kg s-au dat insa din cauza problemelor, ceea ce nu va doresc.
ella, merge f naspa calc. meu si nu pot deschide mesajele sa iti rasp.e vb de Capsula de slabit (chiar asa se cheama), o cutie cu roz si verde cu niste flori pe ea.cutia e in jur de 90-110 lei dep. de farmacie si contine 30 caps.pt. 1 luna(1 /zi).vezi ca are si contraindicatii, ai grija.ti le poate spune farmacista.

Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetili este gata!!

kriss
da tie ti le-a recomandat un medic ceva...?
Ma tenteaza si pe mine sa iau sa slabesc cele 10 kg care le am in plus....
Ce reactii ai avut perioada tratamentului??
Un regim deosebit ceva??

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata, fetele-cochetele!

Lacra merci de ceiut Un si Iuliei pt initiativa. Las'ca e bine ca vrea sa-si spele dintii chiar daca se uda toata Intentia conteaza

Noi aseara am dormit super prost. M-a impins pacatul sa dorm ieri dupa-masa vreo 3 ore si aseara la 12 noaptea nu puteam adormi. Am adormit intr-un final, dar nu am dormit strans ci iepureste, si bebelina nu a avut stare, cred ca din cauza agitatiei mele Iar azi ne apucam serios de invatat [sper] asa ca gata cu somnul.
In plus, nu am somn bun pt ca ma tot gandesc la una-alta pt bebe Ia uitati aici ce comoda faina http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Camera%20piticilor/?action=view¤t=Camerapitici10.jpg , de fapt imi place toata camera http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Camera%20piticilor/
O zi buna sa aveti!!!

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Mexxa,nu, nu mi le-a rec.dr.De fapt a fost ceva panarama cu ele si au fost retrase de pe piata prin oct 2008, a fost dat si la tv.insa repet eu nu am avut reactii de genul ala de care se spunea in reportaj, ca bineinteles ca nu as mai fi luat.treb. sa mananci, nu sa te infometezi. cu ele nu mai ai pofta de mancare, dar treb. sa mananci oblig. micul dejun si pranzul, chiar daca nu iti vine.am aflat de ele de la prietena mamei mele care incercase de toate si cu ele a reusit in 6 luni sa dea jos 16 kg si se mentine acum. indicat e sa le iei 6 luni, dupa care faci pauza.
Eu insa le-am mai intrerupt si nu am luat continuu.Dar, cu toate acestea din sept.2008 si pana acum am dat jos cam 17 kg.Intr-adevar vreo 5 am dat jos acum ultimele 2 sapt.
Se da f usor si destul de mult primele 2-3 sapt cu pastilele.Dupa, se da mai lent sau se poate stagna.Eventual luati 1-2 folii(sunt 5 foliix6 pastile) si vedeti cum va simtiti si daca nu e ok intrerupeti.
Reactii eu nu am avut. Dar mama a avut diaree, altcineva dureri de cap, insomnii. Depinde de organismul fiecareia.Scrie pe prospect ca sutn din plante naturale, acum nu stiu ce sa zic ca o fi sau nu asa..Prospectul si cutia e in lb. ro, caci sunt importate de o firma din Tm. din China.
Regim deosebit nu am tinut, caci iti taie pofta si automat mananci mai putin. Eu nu am facut sport in timpul asta. Scrie in prospect sa eviti cafeaua,vinul rosu..Eu nu am evitat..Si inca ceva, pastila treb. luata in fiecare zi cam la aceeasi ora.

Ma duc sa ma preg. de masaj.Am slabit insa am ramas cu burtica mai mare ca inainte de nastere si am vergeturi multe si vizibile pe burta, desi m-am uns cu crema si am facut masaj in sarcina..

Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna,
Kriss, super schimbare , arati foarte bine. M-as bucura sa aud ca si sufleteste te simti bine.
Alessia, e o dulceata.

Inutsa, sa te relaxezi cat mai mult, caci starile tale le transmiti.Spor la invatat.

Alina , cum te simti?
Eu dau strigarea la catalog. Cine vine in Copou astazi?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Lacra, imi place de Stefy, reuseste sa faca ce-si propune.
La noi, Andreea , pe cine prinde in baie incepe sa strige "dintii", vrea sa fie spalata pe dinti, nu stie sa scuipe ...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput