Gravidute&Mamici de IASI (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Neata
Lacramioara nu fac abuz de calciu carbonic, insa ea face cam 3 pe zi si pediatrul a zis ca-i ok sa-i dau de cateva ori pe sapt. Incerc sa nu fac abuz
Acum am alta problema, poate aveti vreun sfat cele care ati trecut prin asta. De 2 zile i-am taiat suzeta Alexiei. In prima seara a fost bine, insa a doua zi la pranz nu a vrut sa doarma deloc. Azi noapte a plans prin somn si am calmat-o de doua ori cu ceai insa cand nu am mai avut ce face i-am dat o suza de rezerva(era semiadormita) si dupa ce a adormit i-am luat-o. Nici nu stiu ce sa fac. Sa i-o mai dau sau nu. Ma ingrijoreaza mai mult faptul ca refuza sa doarma la pranz decat ca plange dupa ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata, mamici si burtici!
Lacra merci de ceai si sfat! o sa incerc sa reduc consulmul de sare, cu toate ca, vorba ta, ne-am obisnuit cu un continut mare de sare in alimente.
Alynta asteptam vesti de la tine dupa control

Mamici am o intrebare, poate stiti. daca in timpul sarcinii nu "depozitezi" grasime [eu m-am ingrasat 7 kg pana acum, dar se vad doar la burta ca in rest nu prea], ai lapte dupa ce nasti? as vrea sa alaptez bebele exclusiv la san, dar ma tem ca dupa cum sunt cam slaba, nu o sa am lapte...

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Inutsa - nu are legatura laptele cu cate kg iei in timpul sarcinii, ci cu hidratarea si mancarea de dupa... foarte bine ca nu te-ai ingrasat, cica sanatos este sa luam pana in 10 kg pe toata durata sarcinii... acuma o sa vezi ca multe se pun spre sfarsit, mai ales in ultima luna, asa ca nu te ingrijora ca ai prea putine , or sa se mai adune pana nasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello dragelor nu am mai apucat sa ne intalnim si imi pare tare rau.Am vazut o burtica maaaare si frumoasa si pe Davidutzu ieri asa pe fuga ca noi parca suntem bagati in priza de cand am venit in tara.
Inutsa cum sa nu ai lapte daca nu te-ai ingrasat?Si chiar daca nu o sa ai din diferite motive dar in nici un caz grasimea acumulata,au crescut milioane de copii cu lapte praf si sunt super bine nu trebuie sa-ti faci griji din cauza asta

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Alice si noi inca ii mai dam suzeta la somn si cand face mega scandal si nu cred ca e o mare problema o sa renunte la ea asa cum a renuntat la multe altele fara sa-l stressez prea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Alina - suzeta nu trebuie scoasa brusc, pentru ca apar intr-adevar probleme cu somnul... mai da-i-o la culcare asa, cand nu se poate fara, si treptat n-o sa ti-o mai ceara.
Eu am avut noroc, baiatul meu a aruncat-o deodata la 8 luni si gata... dar pana atunci numai cu ea in gura statea, non-stop, nu numai la culcare . Am regretat insa amarnic suzeta, pentru ca dupa facea acelasi lucru, dar cu biberonul, iar faza asta a tinut muuuuuult mai mult de 8 luni.

Mergi la inceput

Noi am taiat zulufii maiatului ieri ca nu se mai putea ,transpira si deja au aparut ceva mucisori.Are o fetisoara atat de dulce acum si i se vad ochisorii mult mai bine
Vroiam sa va intreb si pe voi daca stiti pe cineva care cumpara un carut.Noi avem un Chicco Trio cu scaunel de masina,cosulet de dormit ,husa de iarna ,de ploaie,gentuta si arata impecabil.Am vrea 8 mil jum pe el ,am dat 19 milioane dar nu l-am folosit prea mult pt ca am cumparat unul sport imediat ce a stat in fundulet.Daca e cineva interesat va rog sa-mi trimiteti PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Mihharo, Moldoveanca multumesc de raspunsuri.
Mihharo eu am uitat sa-ti mai dau datele de contact ale medicului homeopat. Daca te mai intereseaza era dr. Crisu, 0232.213831 sau 0740854589.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

la gravidute....
Alina eu am scos suzeta lui Sebi anu trecut la 1 an si 9 luni. A pierdut-o si dusa a fost....sincer a facut asa mare scandal dupa ea. Sa foit mult pana reusea sa adoarma, dar pana la urma a trecut.
Marele scandal era daca vedea la un copilm era in stare sa io traga din gura...jaleee
Chiar zilele trecute a gasit prima lui suzy...si ma intreba ce e aia...

aa..si inca o chestiutza....cand zici gata....atunci GATA sa fie.
Eu cand am zis nu biberonm nu suzeta sau altele...nu m-am mai intors inapoi.Asa a fost si cu pampersu.

all

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Alina, unde esti? Scoatem majoretele?

alice, cu zuza.... la noi a fost cam asa... pana la un an si jumatate nu i-a trebuit. Cand au inceput sa iasa caninii, a simtit nevoia sa molfaie ceva si atunci a luat-o singura, desi pana atunci o arunca... Nici macar nu stiu unde a gasit-o, dar pe moment mi-a parut rau... mai tarziu mi-a dat seama ca intre a suge degetul si a molfai suzeta e mai ok a doua varianta, in ideea ca la un moment dat suzeta am sa o pot arunca, dar degetul nu.
Daca nu e pregatit copilul sa renunte nu va renunta usor. Noi ne-am pregatit intai. I-am zis ca va implini doi ani si pentru copii asa mari nu se mai fac suzete si nici bibi.... etc.... si apoi am zis ca zuza o dam la o fetita mai mica si bibi la nanu sa hraneasca catelul..... Ca a renuntat si la zuza si la bibi odata.... Dar am muncit 3 luni sa pregatesc terenul....A plans vreo trei seri la rand, dar nu cine stie ce, dar isi mai aducea aminte de ea si intreba... dar mi-am muscat buzele si am zis nu. Cel mai greu e sa i-o iei a doua oara... pentru ca daca a vazut ca daca plange o primeste inapoi, va plange pana ai sa-i dai alta. Daca ai zis ca nu mai e... apai nu mai e... Noi am scos-o cu o saptamana inainte de a implini doi ani, de frica sa nu ii iasa dintii inafara... O sa renunte atunci cand e pregatita....
Cu calciu, nici nu mi-am imaginat ca faci abuz, doar ti-am scris experienta mea... nefericita.

Inutsa, nu are legatura una cu alta.... Conteaza hidratarea si alimentatia de pe perioada alaptatului. Si cu kg.... eu in ultimele 2 luni am luat vreo 4kg....

Teo, poze cu tunsulica...

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput