Gravidute&Mamici de IASI (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Buna, fetelor...fac si eu un pic de valuri pe subiectul vostru...
De fapt vin cu o rugaminte. Sunt o viitoare mamica, din Galati, si mi s-a sugerat ca ecografia morfofetala de trim II sa o fac ori la Iasi, ori la Bucuresti. Iasiul imi este si drag (ca aici am terminat facultatea), mi se pare ca este si mai aproape, plus ca as avea si unde sa trag peste noapte in caz de nevoie.
Rugaminte: puteti sa-mi recomandati un medic sau o clinica de incredere unde as putea sa fac aceasta ecografie? Ca este posibil sa trebuiasca sa ma programez din timp, sa nu am surprize.
Cam ce preturi sunt practicate?
Va raman recunoscatoare... si va multumesc anticipat

Liliana, Andra-Maria & 16+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

subscriu si eu la cele scrise de alynta. la maternitatea Cuza Voda au un ecograf performant si se obtin imagini f bune. mie doctorita nu mi-a luat niciiodata mai mult de 50 lei , pt orice fel de ecografie simpla sau morfofetala. cu toate ca ea mi-a zis ca tot timpul imi face ecografie morfofetala ca sa vada ca bebe e ok. poate medicul tau din galati iti recomanda pe cineva din iasi, sau cum a zis si alynta, iti da o trimitere si vii cu ea la Cuza Voda.
succes si o sarcina cat mai usoara si bebe sanatos

---------------
Inesa [ 30+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Daniella ce frumoasa e Amalia!!! ai cu ce mandrete de fata te lauda

Alina chiar asa de nociva e apa minerala? eu acu nu mai pot bea apa plata, ca tre sa beau multa ca sa-mi potolesc setea si mi se umfla tare burta si ma simt asa rau apa minerala imi potoleste mai repede setea si nu ma simt aiurea de la ea

---------------
Inesa [ 30+] cuBianca

Mergi la inceput

Noapte buna ca nu mai gandesc bine de atata somn. Poate mai intru maine pe forum, daca o sa am chef de ceva. Sunt suparata ca vine mama acasa maine si o intampina sora, nepotii, cumnatul, fratele dar eu nu o pot vedea ca nu mai pot calatori la termenul asta de sarcina si nici ai mei nu ma pot vizita pana la nunta

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Inesa eu stiu ca acidul nu face bine la mamele care alapteaza pentru ca transmit gazele la bebe! Eu dupa ce am baut un pahar de suc cu acid, cand i-am desfacut pampersul lui David sa-l schimb a facut kk "spuma"! Asta mai ales cand bb e hranit exclusiv la san, adica in primele luni!

Salutare!
Aseara nu prea am dormit! Ma dor oasele bazinului, mi se intareste burta! Gand sa nasc vad ca nu am! Sunt mai linistita ca dr. mea e in oras acum!
Cred ca tragem o fuga sa mai luam ceva pentru Matei!
Duminica placuta in continuare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alynta reactia de care zici sa fie numai de la sucuri acidulate sau si de la apa minerala? ca eu beau apa minerala, sucuri acidulate nu prea.

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca

Mergi la inceput

Hello!
Liniste pe aici. E frumos afara si cred ca sunteti iesite
Am iesit si noi azi la plimbari, am fost in parcul Copou, pliiiiiin de copii Dar acu ne-am retras in "barlog" ca ma dor picioarele si sunt umflate.
Am mai fost si la targul de carte. M-am intalnit cu o prietena care mi-a vazut burtica si mi-a facut cadou o carte "supermami" sau ceva de genul asta Printre alte carti, am mai luat si "Mama si copilul" scrisa de 2 medici romani, pare utila si mai aproape de viata romaneasca
O zi frumoasa tuturor!

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Ani, ma gandeam eu ca e natural.... Atunci alta a fost cauza.

Alina, am eu emotii pentru tine. Dar sunt sigura ca DD o sa aiba grija de voi si o sa fie ok. Ai sa vezi. Ma bucur ca esti bine si astept vesti ca am inteles ca maine mai mergi la un control...

Inutsa, capul sus.... ca superi bebelina. Apa minerala bauta in loc de orice alta bautura, pe termen lung, duce la "pietre" la rinichi. Iar pe perioada alaptatului, nu e ok pentru bebe... ca tot ce mananci sau bei tu se transmite prin lapte... Abia atunci incepe adevaratul "regim"
In ce privesc picioarele umflate, eu in ultimul trimestru de sarcina am renuntat aproape de tot la sare si de atunci nici nu-mi mai trebuie... si dupa ce am renuntat la sare nici nu mi s-au mai umflat picioarele...

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Lacra mi-a trecut supararea oarecum, ma gandesc ca peste 2 sapt o vad si eu pe mama, chiar daca numai pt o zi.
apa minerala beau de vreo luna de zile, ca pana acum numai din aia plata beam. dupa ce nasc o sa scap de toate starile de acum si o sa pot bea din nou apa plata.mai beau si plata acum, dar mi se face greata.
cum ai reusit sa renunti la sare? felicitari!!! si cum faci gustul mancarii fara sare? o sa incerc si eu asta, dar nu pot chiar fara sare de tot, nu am taria ta de caracter

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Da, maine la 10 la control! Daca intru tarziu inseamna ca am asteptaT mult!
Inesa "acidul" din bautura afecteaza calitatea laptelui matern!

Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte si un ceiut.....

inutsa, dupa nastere, o sa ai alte stari... eu de exemplu am avut pofte si pe perioada alaptatului.....
La sare am renuntat treptat... si pun foarte putina acum in mancare. Teoretic toate legumele contin cantitatea necesara de sare.... Noi ne-am obisnuit sa mancam sarat, ca asa sunt facute alimentele pe care le cumparam.... carnea conservata are multa sare ca sa tina mult timp... si tot asa, dar daca exista vointa, se poate. Pai daca as pune in mancare sare cata puneam inainte.... n-as putea sa ii dau Stefaniei nimic din ce mancam noi. De cand manaca si ea cu noi, am renuntat la multe... si e mai sanatos.

Alina, astept vestile de la control..... Sper sa nu stai mult.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput