Gravidute&Mamici de IASI (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Alina, poate reusim totusi sa ne intalnim inainte de maternitate
Noi chiar ne-am bucurat ca intalnirea de ieri nu a mai avut loc, asa poate stabilim o alta la care sa putem veni si noi. Preferabil in weekend, ca suntem mai liberi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor s-a lamurit situatia cu alocatia! A fost o greseala de exprimare a d-lui ministru!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
azi dau eu si ceai pt gravidute

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Noi asera am dormit ceva mai bine...ce cred eu despre somnul lui Darius: pe langa durerea de gingie pe care o are si nu o contest ca e foarte dureroasa ... mai e si un pic alintat ... de exeplu asera toate bune si frumoase" som linistit pina la 1... cand sa trezit si sa dus sotul sa il culce inapoi...dar de unde.. a adormit in pat la noi pina la 2.15 cand l-am dus in patut la el... cred ca sa obisnuit sa doarma pe perna mare

azi trebuie sa recuperez progamul de ieri: , ca ieri nu am mai fost instare... am avut chef numai de plimbare... ca eu asa imi incarc bateriilecand sunt obosita...

e tare frumos afara... deci mai spre seara... iar la plimbarica, va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Multumim Ani! Sa stii ca eu imi fac de cap cu un ceai de cafea zilnic! Iar cand l-am avut pe David mic, tot asa am baut!

Buna dimineata!
A iesit Soarele si peste orasul nostru! Weke-end placut! Spor la curatenie, cumparaturi, gratare, iesiri si odihna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Noi am fost ieri la padure sa culeg flori de paducel.... mi-a cules Stefy... numai bobocei....S-a jucat a alergat....a stat si pe iarba cand a obosit.... Iar cand am ajuns acasa tipa cat o tinea gura de foame.... Acum ca i-au scos si la cresa painea... e lesinata de foame.... toata ziua cere mancare...
Azi am iesit putin prin cartier si apoi la baie....la masa si la somn. Cand am fost la pediatra mi-a zis ca are si in gat ceva... dar nu mult. Azi dimineata pe la 5.30 a inceput sa tuseasca..... groaznic... I-am dat cu albastru de metil... miere...
La pranz inainte de culcare i-am dat o Vitamina C si i-am zis sa o suga...La un moment dat zice... mami, am inghitit-o. Eu o intrebPai de ce? Nu am zis sa nu o inghiti? Ea zice: Nu stiu.... Eu nu stiu sa sug.... Doar ii dau de ceva vreme si vitaminaC si Faringosept si le suge....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

alice, imi pare rau ca aveti probleme.... Ai grija cu Calciu carbonic, ca pe termen lung o sa ajungeti ca noi. Asa am inceput.....si ma lupt cu constipatia ei de un an si jumatate... daca nu mai mult...

Alina, cu sotul s-a mai rezolvat... a fost si mama mea vreo trei zile in vizita si a ajutat si asta ca sa inteleaga ca nu e ok.... comportamentul alimentar. Mai e putin... si vine si Matei... cum te simti? ai emotii?

Ani, imi pare rau de supararea lui Darius. In ceea ce priveste vinul, daca era natural, sbscriu la cele scrise de Alina....

liliac, am vazut ca ti-au raspuns deja fetele... multe informatii despre medici le gasesti pe prima pagina de la capitolul asta.... Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.

Daniela, am admirat domnisoara eleganta... cu ochii ca cerul... in care m-am topit....

mihharo, multumesc pentru raspuns.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

aly si iulia... legat de vin... noi avem in casa numai natural... de tara, vinurile de alimentare nu ne priesc nici mie si nici sotului... poate si oboseala a fost de vina

noi iesim in parc ca am terminat pe jumatate treaba

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Lacra am emotii, cum sa nu! Am citi la odisee mamici care pana la dilatatie 9 aveau dureri "normale" , ca se gandeau ca au indigestie! Ce as vrea si eu asa!

Am fost la cununia civila a prietenei mele! David a stat cu soacramea si ne-a tihnit! Slujba a fost frumosa si linistita!

Apoi am mers la ziua finei! Ea sta la casa si David a avut unde alerga in voie! La 10 am ajuns acsa!
mergem la somn ca a fost o zi plina!
Noapte buna!!!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare, fetelor! In sfarsit am si eu ceva timp sa intru pe forum, busy cu scoala, cu gospodaritul . Si in plus, daca inainte ma trezeam cu noaptea in cap si nu puteam adormi, acu nu ma mai staur de somn, ma simt din ce in ce mai obosita.
Acu sa vad ce am pierdut din urma

---------------
Inesa [ 30+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput