FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Silc eu inca nu am facut inseminarea,sunt la capitolul stimulare cu puregon.Miercuri o sa merg sa vad cum am raspuns la stimulare fiind prima data cand fac stimulare cu puregon,pana acum am folosit doat clomifen la care am raspuns bine.INseminarea o sa o fac luna asta cu dr. Bors iar cealalta de anul trecut am facut-o cu dr Mihaila.
Sophie noi toate o sa-ti tinem pumnii dar cand o sa fci inseminarea?
Tina, ne spui si noua care sunt rezultatele la spermograma facuta la omini?Mult noroc la toata lumea in acest nou capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

As vrea sa stiu daca inseminarea se face exact la 36 de ore dupa ce ai facut Pregnylul , sau se poate face cu cateva ore inainte/dupa ce se implinesc cele 36 de ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

kamynet, teoretic inseminarea se face la 36-38 ore de la pregnyl, cel mai bine e sa se faca cu citeva ore inainte , acum depinde si de fiecare cum reactioneaza, nu e batut in cuie ca vei ovula fix la 36 ore, depinde ce dimensiune au foliculii cin faci pregnylul, daca sunt mai mari de 18 mm probabil vei ovula mai repede, sper ca nu te am incurcat si mai tare

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

ginabulina, eu m am programat pt FIV, multa bafta!!1

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamynet spune:

Multumesc Sophie pt raspuns, nu m-ai incurcat, am inteles, doar ca ma intreb cat rezista speramtozoizii in interiorul uterului,daca inseminarea se face un pic mai devreme decat momentul ruperii foliculului, mai ales daca au fost prelucrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

ginabulina mult succes la inseminare si poate va fi cu noroc de data asta!

sophie76 bafta multa sa dea d-zeu sa fie cu ochisori de data asta si te rog tine-ne la curent cu tot ce ti se intampla

kamynet am intrebat-o pe asistenta si o spus ca spermatozoizii preparati rezista pana la 6 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

sophie, tinem pumnii, dar iti spuneam eu ca poate ai bafta si se prinde inainte de a face FIV. Promotional din partea casei!!!
ginabulina, spor la crescut foliculi, sa fie grasuni si frumosi!!! Ca gigeii de-abia asteapta.
kamynet, depinde de procedeul de spalare a spermatozoizilor folosit. Prin swim up, cica rezista mai putin, vreo 6 ore. Alte procedee cresc durata de viata, cica peste 48 ore, ca li se adauga mediu nutritiv. Vezi ca postase Tina , parca ceva pe la cap. FIV 2 despre procedee speciale de spalare a spermei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Fetelor, rusinica, am ajuns pe pagina 3, nimeni nu mai are noutati?
Scrieti-ne noutati cine a mai fost pe la inseminare sau la monitorizare eco...
Kamynet, nu se poate aduce pe comanda Pregnyl, nici macar la Sf. parascheva, pt ca nu le mai da voie Agentia Nationala a Medicamentului sa aduca acest medicament. Singurele farmacii cu circuit deschis erau Sensiblu (care il vindeau cu Puregon impreuna) si mai nou si Helpnet (la 2 cutii de Puregon 300 ml = 465 x 2, se da un Pregnyl de 5000 UI = 50 RON).
Sa stii ca eu am gasit pregnyl la fetele de pe forum (multumiri lui sophie si sensibilei), vezi ca mai scriu fetele care au adus de prin alte tari).
Va pup pe toate si va astept cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu merg sambata la monitorizare ziua 13 si analize, si imi iau trimtere ptr HSG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

fetele,io am disponibile 2 cutii de pregnyl a cate 3 fiole de 5000ui. le-am cumparat cu 11 euro fiola de 5000ui, numai ca abia peste 2 saptamani ma intorc in tara si vi le pot da.

giabulina si pogonici doamne ajuta la foliculi grasuni!

Mergi la inceput