Informatii utile Constanta 19
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
Larisel, de acord.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
coca1978 spune:
am reusit sa il sun pe dr Esanu Sorin si mi sa parut un om de nota 20 .M-a chemat la spital maine cu adeverinta de la servici si trimitere de la dr de familie sa-mi faca mai intai analizele si daca ies bine urmatoarea zi imi face HSG.
ellanik spune:
Tuby,o prietena buna de-a mea a nascut acum 2 zile cu el si este al doilea copil pe care il naste cu el.Ea a fost multumita de el.Acum, stii tu, fiecare cu parerea lui.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coca1978 am reusit sa il sun pe dr Esanu Sorin si mi sa parut un om de nota 20 .M-a chemat la spital maine cu adeverinta de la servici si trimitere de la dr de familie sa-mi faca mai intai analizele si daca ies bine urmatoarea zi imi face HSG. |
superrr.ma bucur k numarul lui a mai fost de actualitate si k te-a si programat asa repde... Mult succes!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuby68 Ce parere aveti de dr. Deheleanu,a fost cineva la el? TUBY Asociatia PRO-VITA PENTRU NASCUTI SI NENASCUTI - Filiala Constanta |
o singura data am fost la el acum vreo 5 ani, dar faptul k fuma in timp ce ma consulta m-a dezgustat enorm...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
menics spune:
salutari, am revenit si eu , dupa o peveste trista, sarcina oprita in evolutie...
una peste alta, am trecut de faza cea mai grea iar acum o luam de la capat...
vroiam sa va spun ca si eu stiu ca lal euromaterna este 4500 ron nasterea cu 3 zile de spitalizare...iar la isis este 1000 euro...
eu sunt tot pacienta dr Stanca, sincer, imi place ca-ti da foarte multe explicatii, nu-ti lasa impresia ca se grabeste deloc...eu am avut nesansa de a pierde sarcina exact inainte de paste in Joia Mare, cand, a trebuit facut repede un chiuretaj cu anestezie locala... in primele clipe l-am urat si pe el dar de fapt pe toata lumea, MA SIMTEAM NENOROCITA... ideea este ca deocamdata am o parere buna despre el, felul in care a incercat sa-mi explice de la inceput si riscurile unei sarcini la 35 de ani, finetea cu care lucreaza, te face sa nu te simti nici o clipa jenata...
acum incep tratamentul cu duphaston ...si cu d-zeu inainte...
sper sa zbor la odisee cat mai curand...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
menics spune:
deheleanu, are sau avea cabilet la casa de cultura, blocul de langa silvian?? daca da, inseamna ca am fost la el o data si m-am facut sa ma simt naspa, si-mi amintesc ca pur si simplu avea un scaun aproape de birou ( adica sub nasul lui) unde sa te dezbraci uhh...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu