Informatii utile Constanta 19
Raspunsuri - Pagina 3
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuby68 Ce stiti s-a deschis clinica dnei Lutescu? |
www.obgyn.ro/test/cabinet/archives/264" target="_blank">Aici informatii despre preturi, data deschiderii...
Spitalul privat va avea ca medici: Lutescu (el si ea), Rusa, Raica, Dantes. Deocamdata va fi functionala maternitatea, urmand sa se deschida si sectia FIV.
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
larisel spune:
Vroiam sa va spun si voua ca de la eco-ul facut ieri am aflat ca in burtica s-au culcusit 2 samburei, din care unul mai micut. Le-am auzit si bcf-urile. Sper sa fie totul ok.
Un weekend placut si linistit va doresc!
6+
asa incepe odiseea mea
ellanik spune:
Larisel felicitari!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
ellanik spune:
fetelor, prietena mea a fost la eco si este ok sarcina.I-a auzit si inimioara.Maine e ziua ei si s-a linistit in sfarsit.
Wow!Larisel ce fericita trebuie sa fii!Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fiti toti sanatosi.Sa pun si eu mana pe tine sa se ia si la mine.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
larisel spune:
ellanik Hai s-o punem de-o intalneala daca vrei. Sper sa nu se ia si greatza, ca mi-e rau de mor, probabil dublu.
6+
asa incepe odiseea mea
raluca30 spune:
larisel-Felicitari pt cei doi samburei!sarcina placuta!
si tie ellanik-bafta multa !sa dea Dzeu sa se prinda si la tine si la mine si la toate care vor!
toate fetele
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coca1978 Madalutaami trimiti nr dr sorin esanu si mie te rog? |
am trimis pm. sper sa mai fie valabil numarul. daca nu, vezi k a postat cineva dincolo nr de telefon de la polizu si poate reusesti asa sa-l contactezi
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita