Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2009 spune:

Buna fetelor!
Vai ellanik nu imi vine sa cred ce imi zici. Sa dea dumnezeu sa se intample si la mine asa. Sper sa mai stea sotul meu putin acasa sa mai incercam, dar daca nu sa speram in iarna cand vine.Mi-a dar o speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Trebuie sa fii relaxata.daca ai facut investigatii si totul este bine nu vad de ce ti-ai face griji.Eu zic sa lasi stresul la o parte si sa treci la treaba.Succes!

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ela2009 Si eu am pierdut o sarcina la 10 saptamani (cauze neelucidate) si dupa 2 luni de pauza am reinceput sa lucram cu sotzul la "proiectul" bb si am reusit dupa 4 luni de incercari si uite..acum asteptam 2 bebelusi. Conteaza mult sa fii increzatoare si optimista, minunea va aparea si la tine.

madaluta Nici nu se putea vedea sexul la eco, pt ca un bb statea pe burtica, iar celalat chiar cu spatele la noi. Poate o sa mai fac si eu eco in alta parte...nu stiu inca.

13+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Larisel, la cat sunt de shmecherasi presimt ca sunt baieti.Sau macar unul din cei doi bebi va fi baiat!

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!
Ellanik, eu in z9, am avut val beta 304.5. Voi fi in minoritate, dar sper si eu sa fiu protejata! Abia astept sa ne spui cati samburei ai in burtica!

Larisel, acum merg la 2-3 saptamani la eco, dar de la 5s pana la 11s, am mers, in fiecare saptamana, din cauza ca: este o sarcina obtinuta prin fiv, am uter fibromatos, plus niste noduli activi, vreo 5 la nr si o interventie chirurgicala. Dupa cum stii, o sarcina gemelara este cu risc, cu atat mai mult, cand mai sunt si brontozauri in uter care pot impiedica evolutia sarcinii. Multumesc lui DD, deocamadata, nodulii sau oprit din crestere si sper sa ramana asa, pana la final.

Ioana, cred ca, ma voi linisti abia cand ii voi tine in brate!Tu ce mai faci? Ce planuri mai aveti?

Maria, bafta multa!!! Tin pumnii stransi, sa fie cu reusita!

Tin pumnii stransi si celorlalte fete! Doamne Ajuta sa ne dati vestea cea mare, cat mai curand!

cu mare drag toate fetele!

17+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ela2009:daca ai ramas o data insarcinata, nu trebuie sa-ti faci probleme . sigur vei ramane si a doua oara si va fi bine.Dumnezeu va hotari cand anume se va intampla asta, nu noi. Am fost in situatia ta si stiu. din pacate eu am pierdut doua sarcini si dura 2-3 ani sa le obtin pe fiecare( dar eu aveam probleme) si uita-te acum la semnatura mea. Acum nu stiu cum sa fac sa nu-l fac si pe al treilea ( deocamdata) .dar cu rabdare si credinta se rezolva toate lucrurile....aaa si FARA STRES!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

ellanik..... tu stii ca sunt langa tine!

inca o data felicitari!

Mergi la inceput

Valeria

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va astept la un nou capitol AICI

Sa speram ca va fi cu vesti la felde bune ca si acesta!

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput