Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ela: pai la beta asta asa mare s-ar putea sa se lase cu gemeni..
doamne cati gemeni in ultimul timp... aici deja 2 plus k mai cunosc si pe iana -mari de la fiv, tot cu gemeni.niciodata n-am cunoscut atatea gravidute de gemeni in acelasi timp... hai poate esti tu a 4-a.... Cum a reactionat sotul, hai povesteste-ne!
Aaaa si nu in ultimul rand : te invit la Odisee la mamici si gravidute de C-ta.... ( observati k eu sunt aici pentru a va lua pe fiecare acolo, da??? Nu ma las pana nu va iau pe toate, sa va fie clar!!!!!

larisel: daca ai facut echo la d-na lutescu dansa nu spune asa de repde sexul copiilor caci atunci cand il spune vrea sa fie 100% sigura.dar eu mai faceam echo si prin alte parti k aveam pitici pe creier..ba k voiam sa vad dc mai traieste ( dc se intampla sa nu vomit in vreo zi) ba voiam sa aflu sexul mai repede...ba aveam vreo durere de bura si imediat ma panicam.... si in medie cred k am un echo la 2 saptamani la darius si unul la 3 sapt la briana....
Daca esti curioasa poti merge la d-na ciufu caci si dansa e un bun echografist si" vede" sexul destul de repede si bine. La briana mi-a spus la 13 sapt.dar acum depinde mult si de pozitia bebeilor, de marimea lor caci fiind gemeni sunt putin mai micuti decat ceilati...
dar ce tot vorbesc eu..banuiesc k sexul e ultimul lucru de care este interesata o mamica ce si-a dorit si s-a chinuit atat pana sa obtina sarcina..... deci..sanatate multa caci asta conteaza de fapt...

va pup pe toate si mi-e drag rau de tot sa intru si sa citesc asemenea vesti...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

ELLANIK inca o data felicitari!! ma bcur mult pentru tine! Sarcina usoara si bebe (i) sanatosi!

Dearbambie ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine si ca esti bine tu si bebicii, iti doresc sarcina cat mai usoara pana la termen. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea, poate de acum o sa fii mai linistita

MADALUTA mereu esti alaturi de noi, multumim si speram sa va urmam cu toate intr-o buna zi la odisee! si pentru albastrelele tale

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Va multumesc mult.Si noi speram si dorim sa fie gemeni.Sotul meu este in extaz si ma numeste peshtioaica cu icre. Mai astept putin si dupa ce fac eco imi bag si semnatura aceea pe care si-o doreste toata lumea de pe aici.
Ioana te astept la odisee.
Madaluta esti grozava.
Dear_bambie o sa fii in minoritate intre atatia flacai dar ce protejata vei fi!
Laura, Larisel, Valeria,Mary_loluta, sper sa nu fi uitat pe cineva

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2009 spune:

Buna fetelor! Sunt noua pe forum. Am trecut de curand printr-o experienta neplacuta.Imi doresc si eu ca si voi un bb si sper ca va veni cat de curand la toate.

Mergi la inceput

Felicitari celor care au reusit! Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Ela bine ai venit.Nu ne spui si noua povestea ta?Poate ne cunoastem mai bine.Numai bine!

Mergi la inceput

Buna fetelor! Sa va povestesc ce am patit eu. Din 2007 incercam sa raman insarcinata. Inainte mi-am facut toate analizele posibile (rh, rubeola, citomegalovirus, clamydia,hcv, toxoplasma, papa nicolau, urocultura etc)si toate au iesit bine, dar nu ramaneam. Mi-am monitorizat ovulatia cu termometrul si dupa grafic aveam cam la 5-6 luni ovulatie. Dupa care mi-am facut alte analize (estradiol, fsh, lh, progesteron, prolactina) si toate erau bune. Am facut si histerosalpingografie si a iesit bine, dar tot degeaba. Eram disperata. Am plecat in concediu si dupa ceva timp de la intoarcere am aflat ca eram insarcinata. Mi-am dat seama ca din cauza stresului nu ramanea. Eram fericita.Am fost la eco si mi-a zis ca am sange in uter si nu poate sa-si dea seaman care e sarcina si care e sangele. Mi-a dat duphaston si mi-a zis sa nu fac efort. A doua zi am inceput sa am scurgeri maronii. Dupa 4 zile am pierdut sarcina. Am fost si m-a chiuretat pt ca a zis dr ca e mai bine ca sa fim siguri ca nu a ramas ceva pe acolo. Eram distrusa. Azi am fost la dr iar si am discutat. I-am pus tot felul de intrebari. Mi-a zis ca de cele mai multe ori e anomalie cromozomiala si sa nu ma mai gandesc la ce a fost, ca toate sarcinile sunt diferite si ca dupa primul ciclu pot sa incerc si daca vreau sa imi monitorizez ovulatia sa iau teste nu cu termometrul pt ca sunt mai sigure. Oricum acum ma gandesc dupa cat timp o sa raman, daca se repeta..........Mai am o problema, sotul nu prea sta pe acasa decat 4 luni pe an.Totusi sper sa nu raman iar peste 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Elanik, FELICITARI!!!! din toata inima.
cu intarziere, dar intru mai rar.
Sarcina usoara si sa dea DD sa fie doi samburei.
nu mai stiu, parca la MNL ai facut.

un buchet mare de flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Larisel, Dear bambie va doresc si voua sarcina usoara in continuare. Voi deja va cunoasteti minunile din burtica.

Mada, ti-am admirat comorile la celalalt subiect, multa rabdare trebuie sa ai!
Dar la ce comori ai, daca ar fi dus pamantul in toata casa si nu te-ai fi suparat.

Mergi la inceput

Bubu un buchet de si pt tine .Iti multumesc din inima.
Ela eu am o prietna buna care a ramas gravi si a pierdut si a ramas dupa o luna iar .E in aceeasi situatie ca tine adica sotul sta doar 2 luni acasa si 4 plecat deci...Cu toate astea, a prestat la greu si acum e insarcinata in a 13-a saptamana .Eu zic sa te relaxezi si sa mergi la un dr sa iti monitorizezi ovulatia , pt ca nu stiu daca testele sunt relevante.Numai bine!

Mergi la inceput