Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Pe la 3 aflu rezultatul.
Larisel ce dragute sunt bulinutele tale!!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase.
Dear_bambie sa-ti traiasca flacaii.
Ioana, crezi?Eu ma gandeam ca e prea repede.Acum imi e bine !
Laura
Madaluta

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ellanik Eu am avut gretzuri de la 6s, dar sani durerosi si dureri de burtica asemenea celor premenstruale si somn somn somn inca de la 4s respectiv 2s de sarcina. La odisee fetele vb despre diverse simptome care apar mai devreme sau mai tarziu, nu exista 2 sarcini la fel nici macar in cazul aceleiasi mamici, asa ca ...eu cred ca ai un prim simptom.

Toate fetele de aici sa ne urmati pe mine si pe dear_bambie...va trimit un poate se ia.

13+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Ellanik, mai sunt 2 ore pana afli rezultatul! Parca nu mai am rabdare, abia astept sa ne spui rezultatul!
Referitor, la simptome, cum spunea si Larisel, difera de la o sarcina la alta. La mine, varsaturile au inceput de la 7s si au durat pana la 16 s, in schimb, durerile de burta le-am avut de la ET si le am in continuare, eu am avut experiente neplacute cu lesinurile, vreo 4 la nr si ajuns la urgenta, de saracu' doctor, isi punea mainile in cap cand ma vedea. Acum sunt mai bine, dar tot in alerta stau, evit sa ies cand este cald si tot timpul sunt insotita.
Larisel, felicitari ptr bebelusii mancaciosi!Sa fie sanatosi si sa stea in burtica pana la termen! Inca nu ai aflat ce sunt?
Raluca, Maria, Ioana, Alaura, Bubu si restul fetelor, eu sper ca toate sa ne urmati cu gemenasi si cat mai curand!Va trimit virtual si multi

ca vorba lui Larisel"poate se ia"

cu mmare drag, toate fetele!

17+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

doamne ellanik...cum rezisti....ca eu(de fapt cred ca toate fetele)stau ca pe ace
sper din tot sufletul sa se ia....la toate ,nu numai la mn....sa fim toate anul asta
eu mai am cam vreo 3-4 zile de trat si apoi pauzaaa....pana pe 17
ellanik pe la 3 si un pic sunt iarasi la apel ca sa te felicit inca odata

Mergi la inceput

dear_bambie Nici nu s-a pus problema sa-mi zica de sex, cred ca daca vedea ceva imi zicea. Tu cand ai aflat de baietzei?

ellanik Te asteptam la apel cu rezultatul!

13+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Bhcg= 185,7 va puuup pe toate si va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Felicitari Ellanik!!!!!!!! Sarcina usoara, la termen si bebic/bebici sanatosi si papaciosi!!!!! Sa ai grija de tine si de bebelusi!

Larisel, eu nu am intrebat, dar la 11s ne-a spus ca sunt baietei, ca stateau craciti si s-a vazut, apoi la 13s, la 15 s tot baietei erau si sper sa ramana asa!

17+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

FELICITARI ELLANIK s-a incheiat un capitol din viata ta URMEAZA UN ALTUL MULT MAI FRUMOS.

Sa ai frumos si sanatos,sau poate doi.
SARCINA USOARA !!!!!
FELICITARI !!!!

Mergi la inceput

Multumesc din inima pt urari.Dear_bambie tu ce valoare ai avut la beta?POate am si eu noroc de gemenasi

Mergi la inceput

ellanik Sarcina usoara si la termen! Acum poti sa te inscrii si la odisee probabil de martie 2010, nu?

dear_bambie Dar ce dese faci tu eco...pe mine ma cheama o data pe luna deocamdata. Te-ai inscris la odisee? Eu sunt la 2 odisei noiembrie-decembrie 2009 si ianuarie-februarie 2010 avand in vedere dpn-ul de 31.12.2009 si pe vremea cand m-am inscris nu stiam de gemenei, ceea ce inseamna o nastere mai devreme.

13+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput