Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ellanik: Spune-mi, ai rezistat cu testele?? Eu nu stiu daca as putea.....Sunt cu pumnii stransi!!
Dear Bambie: Ma bucur sa te vad aici, ma bucur ca sunteti bine!! Doamne Ajuta!!
Despre noi....cred ca luna viitoare vom face un nou FIV, asat daca ies analizele ok.
O zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maria, draga mea, ma intelegi?Cu greu rezist insa nu vreau sa ma amagesc.Voi incerca maine dimineata sa fac un test.Dar.....sa vedem.Trebuie sa am rabdare.Ma bucur ca incepi FIv si sa fie Dumnezeu cel care va decide in ceea ce ne priveste pe toti.Doamne ajuta.Tie nu ti-au zis la clinica de faptul ca FIV vara nu e recomandat?Am tot auzit asta aici pe forum

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Maria, draga mea, ma intelegi?Cu greu rezist insa nu vreau sa ma amagesc.Voi incerca maine dimineata sa fac un test.Dar.....sa vedem.Trebuie sa am rabdare.Ma bucur ca incepi FIv si sa fie Dumnezeu cel care va decide in ceea ce ne priveste pe toti.Doamne ajuta.Tie nu ti-au zis la clinica de faptul ca FIV vara nu e recomandat?Am tot auzit asta aici pe forum

aoleu , in ce tensiune stau..parca as fac eu testul maine... tinem pumnii sa apara cele 2 liniute mult visate

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Madaluta , lasa tensiunea si fa o poza la albastrele sa fac si eu frumuseti ca ale tale.Am uitat ca ai poze dar ma gandeam la unele noi.Saru'mana pt incurajari.Va anunt imediat ce am noutati.Pupici pt toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Fetele daca a doua liniuta se vede pal inseamna ca pot sa sper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

ELLANIK ti-a iesit a doua liniuta????
Chiar daca e pal, DAAAA poti sa speri sau mai bine zis poti fii sigura!!
Cand faci beta?
Tin pumnii stransi stransi!

Tu nu ai mai facut pregnil, nu?, ca nu a fost punctie, ai facut cu embrioni congelati, deci nu poate fi in nici un caz de la pregnil.
Si pt ca e asa devreme, eu as zice ca poate sunt chiar doi bebei! Doamne Ajuta!

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Ioana, beta cred ca vineri-sambata. Zic asta fiindca vreau sa ii fac sotului meu o surpriza si daca grabesc lucrurile s-ar putea sa se prinda...Adica vreau sa fiu eu prima care ii da vestea nu hartia de la Synevo si pt asta tre sa repet testul si ca sa iasa a doua liniuta bine sa mai astept 2 zile macar.Saru'mana pt incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Ce ma bucur pt tine ellanik!-sa dea Dzeu sa fie doi bebei!Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ella..da..chiar si pala daca e a doua liniuta inseamna k e pozitiv. Mai ales daca ea a aparut in primele 5 minute.... bravooo..e un bebic sigur acolo.... poti face chiar in aceeasi zi teste diferite caci gradul de colorare difera de la o marca la alta... eu asa am facut la darius pentru k nu-mi venea sa cred si ma gandeam k e o eroare.... dar toate aveau cea de-a doua liniutza, una mai pala decat alta, datr pentru k era acolo, am putut sa ma bucur din plin....

k sa vezi albastrelele si sa vezi ce te asteapta in cazul in care in burtik ai doi bebici, intra aici http://viatzaintrerozsibleu.blogspot.com/ sa vezi una din ispravile lor.... fac multe asemenea, dar nu de fiecare data am calmul si rabdarea de a-i fotografia/ filma...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Madaluta sunt mortale albastrelele.Pup pe toate!

Mergi la inceput