Informatii utile Constanta 19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gata!Am ajuns acasa.Toti!Ce sa spun?Doar ca din cei 7 pui ai mei au rezistat 4 si ieri aveau 2 dintre ei 6 celule si 2 dintre ei 8 celule.Frumosi foc si grasanoci.Evident ca profu Ron-el m-a intrebat cati punem?2 sau 3?Si evident ca am dat raspunsul la care el s-a cam strambat (cred ca si voi ii veti da dreptate) : punem 4. Mi-a explicat ca sansele unei sarcini gemelare cresc si ca riscurile...blabla.O avea el dreptate insa cum as putea eu sa aleg?Pe care sa il pun ?Pe care sa il las?Matematic , se spune ca la ET cu embrioni congelati sansele sunt de vreo 23-24% .Asta inseamna ca din 4 ramane unul.Asta e cea mai mica problema a mea acum.Ce va vrea Dumnezeu .Faptul ca acestia au rezistat si ca s-au dezvoltat frumos, consider ca asa a vrut Dumnezeu ! Acum m-am lungit si am o usoara jena in partea de jos.Ideea e ca la ET, profu mi-a zis ca am uterul usor retrovers (ceea ce niciodata nu mi s-a spus la cate eco am facut!!! )si m-a cam tras de el nu stiu cum ca m-a cam durut. Si tot el mi-a spus ca racelile trebuie evitate dupa ET si ca aceasta ar putea sa fi jucat 90% din esecul meu din iarna.In rest, multumesc fetelor care s-au gandit la mine si carora le trimit o imbratisare.Raluca,Ioana, Maria,Laura,Madaluta, Valeria
Si acum.....intrebarea surpriza: In a cata zi dupa ET as putea face un test de urina?Embrionii mei au fost congelati in z2 si deci ieri a fost z3 .Va multumesc!
Raluca imi pare rau insa asta nu inseamna ca abandonezi lupta.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ellanik felicitari pentru puiuti! Iti doresc din suflet ca peste cateva zile sa ne dai vestea ca esti !
Si eu cred ca as fi ales la fel ca tine, daca as fi fost in asa situatie. Cum sa alegi intre cei patru puiuti.. Cred ca o stii si tu pe Mirimir (ca scrii si la sub Fiv), care tot asa a pus 4 embrioni si acum e graviduta cu gemeni! Iti doresc sa o iei pe urmele ei!
Test de sange poti face cam dupa 10 zile. De urina parca nu ti-as recomanda, pot iesi fals negative, doar dupa z14 iti recomand. Dar cum stiu ca nu vei putea astepta atat, mai bine faci direct testul de sange!

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ellanik Ai mare grija de tine acum si sa ai multa multa rabdare. Si eu cred ca mai bine faci direct testul de sange, care e si cel mai relevant. Tin pumnii sa se prinda sambureii acolo bine.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Fetelor , ce dragute sunteti.Va multumesc muult pt incurajari.Sa vedem .Eu sunt fericita sa reusesc macar cu un bb.Dar, ce va vrea Dumnezeu!Va pup

Mergi la inceput

Heeeeiii! Aici nu mai posteaza nimeni?Toaata lumea a fugit?La odisee???Rusinica!Suntem pe pagina 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza, fete frumoase!
Vin eu la apel, cam rarut...desi, nu scriu mereu, va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi cu toata inima!

Ellanik, iti tin pumnii stransi de tot si Doamne Ajuta, sa ne dai, vestea cea mare, peste cateva zile!!!
Raluca30, sunt alaturi de tine!

Noi suntem bine, am scapat de varsaturi, dar inca ne este rau dimineata. Bebelusii sunt bine, la 15 s si 6 z avem 160 gr si 168gr si suntem 100% baietei! Avem voie sa facem plimbari scurte, dar sa evitam drumurile lungi cu masina si statul in fund.

Va si va imbratisez cu mare, mare drag pe toateee!!! Va doresc un weekend cum va place!

15+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

dear-bambie-felicitari pt puiuti!sa cresteti mari si sa va nasteti usor!
ellanik-ce mai faci
la mine au venit azi rushii!reiau proiectul bebe la sfarsitul verii,acum imi voi face de cap
va pup pe toate

Mergi la inceput

Fetelor , ce se intampla cu voi.Suntem pe pagina a treia.Mai cu viata.pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

salut ellanik ,cand ne dai vestea buna?!
salut si pt restul fetelor,care nu stiu unde sunt....??!!!?
ellanik or sa apara ele cand ai sa vii cu vestea cea mare,sunt convinsa...
.....probabil au plecat in concediu....
despre mn noutati prea mari nu am....doar ca luna trecuta mi-a venit ciclul asa cum trebuia(la fix 33 de zile si a tinut fix 5 zile, si a fost foarte normal), spre deosebire de luna trecuta.
luna asta ma lupt doar eu cu branca pt ca sotul a avut ceva probleme cu stomacul (dar nu de la branca),
sa speram ca o sa fie bebe si la noi,si la tn ellanik,si la toate fetele care isi doresc bebei.
astept vestea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

scuze...era vorba de luna asta ,in comparatie cu luna trecuta...

Mergi la inceput