Informatii utile Constanta 19
Raspunsuri - Pagina 14
raluca30 spune:
larisel-ziua 10,adica 10 zile de la inseminare...o sa mai repet testul in trei zile...dar nu am mari sperante...
ellanik spune:
Fetelor, multumesc pt incurajari.Maine e ziua cea mare!M-am facut frumoshica, mi-am facut unghiutele, parul, tot.Doar sa vina bebicii la mama.Maine dimineata decongeleaza dl prof puii.Doamne ajuta!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
ellanik spune:
Raluca incearca Sure check sau Clear blue.Barza e cam ciudatzel sa stii.Oricum va fi , mergem inainte ,da?Pup fetele!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
ioana_p76 spune:
Ellanik iti doresc mult noroc astazi, sa reziste puiutii si apoi sa stea la tine in burtik pana la 9 luni!
Raluca sa stii ca e devreme in z10 pt test. Uite, stiu o graviduta cu gemeni care a facut test sure check cam tot in z10, si a iesit negativ. Deci mai ai putin arabdare. Daca nu mai ai, mergi azi la Synevo si fa test de sange. Fiind zi lucratoare, ar trebui sa-ti dea rezultatul dupa amiaza. Tin pumnii!
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
madaluta spune:
ellanik: doamne ajuta sa fie totul bine si peste 9 luni sa-ti tii puiul in brate!
raluca: nu-ti pierde speranta si roaga-te mult!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
raluca30 spune:
Mersi pt sustinere fetelor!am mai facut doua teste barza ca le aveam in stoc...unul a iesit complet alb,al 2lea o liniuta...din pacate trebuie sa astept CM..am toate simptomele ca va veni curand..asta e!
va pup