Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(121)
Raspunsuri - Pagina 14
georgiana310 spune:
Gaza, de ce te cramponezi de "program"?? Eu de exemplu, nu i-am facut niciun program! O las sa doarma chiar dc doarme de 5-6 ore, se trezeste, mananca, ne jucam... etc.. Dar, nu are niciun program! Cu baita incerc sa nu depasesc ora 22.00. Dar, am mai si depasit-o insa nu cu mai mult de 15 minute.
Cu laptele praf nu stiu ce sa iti zc, a mea a mancat numai 3 mese de NAN si alea in spital. Dar, am si eu o cutie in casa si am vazut ca zice acolo destul de explicit ce si cum.
Scuze daca credeti ca am zis o prostie! Zic si eu...
gia
georgiana310 spune:
Aaa, la noi cu suzeta - daca n-am de lucru, i-o dau. Adica, o ia o mocioflaie bine de tot si cand o scapa se pune pe un urlat de zici ca nu a mancat de 2 zile. Si tot asa, la 10 minute urla dupa "suzi" daca i-o dau. Am decis sa nu ii mai dau "suzi" decat in situatii extreme!
Mami de Briseis, 2+
gia
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Simina multumesc de incredere, dar sarcina este singurul lucru despre care as vrea acum sa vorbesc frumos. Pt mine numai frumoasa nu a fost, dar nici sa-mi amintesc de ea nu-mi place. Oricum la deprimarea care-o am, nici de prefacatorie, de dragul vostru, nu sunt in stare. Nici nu e misiunea mea, eu, ca alte fete, pe Maria o stiu ca ''pionierul'' odiseei, asa ca sunati-o, ca o asteptam cu tam-tam. Am papat lubenita, nu-mi ziceti ca nu da bine-n lapte, ca de produs produce. Iar am sanii plini. Asa ca Lucia, sigur are Luana inger pazitor, ca mereu e salvata. Maine oricum intreb dr in caz de nevoie la ce lapte sa trecem, ca nu mai am lapte destul, dupa cat am plans zilele astea, nici nu am mancat mai deloc, si mi-a fost foarte rau. Ce-i mai rau, ca azi Alex iar trebuie sa plece pe teren, mi-e asa rau cand nu e acasa cu mine. Abia a papat si ne punem la o tura de somnic. Pupici multi de la noi. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Cum trece Pitonul pe lapte praf...ma urc in tren si vin sa te bat la funduletzul gol!!!
Nu mai vreau sa te aud de depresie
! Oamenii care iubesc nu au depresii, iar eu stiu bine ca TU IUBESTI CU TOATA FIINTA TA...chiar si pe mineReferitor la "lubenita", depinde de care era. Nu ai voie pepene galben, ca e parfumat, dar din cel verde cu miezul rosu...poti papa linistita. Apoi Luana e o fetita rezistenta si oricum are aceleasi preferinte ca si tine, asa ca nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.
Alex ce se tot fatzaie pe teren? De ce nu sta cu fetele acasa??? Si al meu trebuie sa mearga la serviciu
, dar e asa bine cu el acasa. Aseara ma atentiona ca urmeaza o perioada in care nu va putea sa isi mai ia nici o zi libera (cred ca era asa fericit in sinea lui...caci a vazut si el ce obositor e sa ai grija de bebelush, caci el isi imagina ca eu ziua huzuresc si cand vine el seara obosit de la serviciu fac pe victima si il exploatez). Dar trebuie sa aduca cineva banutzi acasa, caci mami cheltuie fff mult.Nu v-am povestit, dar sambata am evadat 2 ore si am fugit in Unirii unde am cumparat 2 sacose de lucrusoare. S-a suparat asa tare Gabi pe mine (ca am cheltuit mult si am luat prea multe lucrusoare)...dar nu m-am putut abtine.
Acum le-am pus la spalat, maine le calc si le si dau la purtare...ca sa apuce sa le poarte macar 1 data
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hallo, tufete. Saby, si eu un singur fir am avut, mi l-a scos doctorul in ziua in care am iesit din spital. Chiar nu-mi amintesc de mi-a zis sau nu cat sa ma tot bandajez...Eu inca nu am vazut cum arata operatia, habar n-am daca are crusta sau nu. La mine e a 8 a zi de la operatie si a treia zi de cand mi-a scos firul; oare s-o las nebandajata? Rivanol n-am...oare cu spirt nu e bine s-o fac?... |
Ilinca, ti-a scos firul la externare!? Pai cat te-a tinut in spital!? Firul se scoate cand s-a vindecat plaga, moment in care nu mai e necesara nici toaletarea, dar asta se intampla la aprox. 7-14 zile... Daca plaga e inkisa, firul scos, nu ai cruste, secretii sau altceva, las-o in pace, daca nu, continua toaletarea cu betadina/rivanol, poti pune si baneocin apoi. Spirtul nu e kiar o idee buna daca nu s-a inkis plaga.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Uitati micul meu pinguin de 3,750 kg si 51 cm (restul pozelor la pagina ei)Asta inseamna ca am trecut cu bine prin puseul de 3 luni, poate de asta nici nu am mai avut lapte ca inainte, oricum trecem pe Aptamil, la nevoie. O sa merg la psiholog. Am alaturi de mine o luptatoare, de dragul ei, oricat ar fi de greu, trebuie sa lupt chiar cu mine insami. Acum inteleg ce spunea Alex, "cand ai copii, nici sa mori nu-ti mai permiti". _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |

He he heeeeeee! Din cate stiu eu pinguinii nu au falcutze
pentru fiecare falcutza delicioasa de Luana!!!Si pentru tine Ayla o imbarbatare ca la bunica mea la tzara:
FRUNTEA SUS SI KURU' STRANS! Probabil sa nu intre un morcov, ceva
Gigelica(Lucia) -
Kea spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Hello fetele! azi raportam prima iesire in gradina. Gazii a fost cam maraita dar e ok acu a luat-o somnicul si nu stiu ce sa fac daca sa o trezesc sau nu ca vine ora ei de masa. Lasa-o sa ceara ea, n-o trezi! Eu n-as lasa sa depaseasca 4 ore de la ultima masa, la varsta asta, dar las-o, poate cere dupa 15 minute. Mai am si eu nevoie de cateva sfaturi: 1. Are ceva daca ii dau laptic de la mine si dupa aceea ii dau formula? Faptul ca se amesteca in burtica nu sunt probleme? Pot sa-i fac laptele praf (Nan)cu apa rece si dupaceea sa incalzesc biberonul?(ca acu ma intreb ce rost are incalzitorul de biberoane). N-are nimic, ideea e sa nu le amesteci tu in aceeasi sticla, intai dai lapticul tau si apoi completarea-laptele praf. Depinde ce e apa aceea rece. E apa fiarta si racita, e apa speciala pt bebe sau e pur si simplu apa de la robinet? Eu fierb dimineata 1l de apa, si din aceea folosesc toata ziua. Amestec cu praful si pun in incalzitor, dar nu i-l dau daca a depasit jumatate de ora de la preparare. De multe ori da semne ca se trezeste, eu fug ametita de somn sa fac laptele, ma intorc si copilul doarme mai departe. 2. Voi cum faceti cu baita ca noi avem probleme cu orarul nu stiu cum sa ne adaptam. De ex. ea mananca pe la 6 si la 9 si am zis sa-i facem baita la 8-8.30. Problema e ca intre 6 si 9 ea e treaza si devine fff maraita pana la ora baitei se satura si de plimbat si de cantat vrea papa mult mai repede si ne e greu sa tragem de timp pana atunci. Oare e bine ce facem? Gaza, programul voi vi-l faceti nu vi-l impune nimeni. Si la noi, atunci cand e treaz, vrea sa manance la 2 ore in loc de trei. Ma conformez cand simt ca nu mai stiu cum sa-l linistesc. Cred ca atunci cand stiti ca nu mai aveti cum sa trageti mult de timp, ar fi momentul. 3. E bine daca ii dau suzeta din cand in cand? sau e prea devreme?. Are momente in care e treaza muult timp si nu o putem linistii cu nimic si vrea sa suga mereu. O mai las dar nu vreau sa stau ore intregi cu ea la san. In plus ii mai dau suzeta noaptea in timp ce o schimb ca sa o linistesc nitel pana vine titi adevarat. Gresesc? Eu cred ca nu gresesti. Da-i daca crezi ca il/te ajuta. Eu nu-i dau suzeta ca am eu un fix, am vazut prea multi copii pe aici cu suzeta la 3 ani si o grija in plus mie nu-mi trebuie. Eu sunt obsedata de sterilizat (ce nervi am tras in primele zile cu barbatu-meu, ca toate cunostintele lui sterilizau numai o data pe saptamana ), asa ca suzeta aia mai mult prin sterilizator ar sta. La o saptamana am fost si noi la dr si dupa ce i-a luat sange a zis ca putem sa-i dam suzeta ca sa nu mai planga. Pana acum vreo trei doctori plus moasa au facut ochii mari cand au auzit ca nu-i dam suzeta. Barbatu-meu deja se ingrijora ca poate trebuie de se mira totiIdeea e ca are cateva perioade de veghe dar desi nu adoarme se plictiseste repede de orice si e fff maraita si la voi e la fel? Ce faceti in cazul asa? eu trag de timp pana la urmatoare masa e ok? Si eu fac la fel, il hatai, ii cant, am n-spe tentative de a ma aseza (nu ma lasa, vrea sa-l tin in brate dar in picioare, sa ne plimbam )Ilinca cum faci tu de reusesti sa bei cate o cafea ca asa as baga si eu una. Te mulgi la masa urmatoare si arunci laptele. Dar eu ii dau o masa la un san una la celalat ce sa fac sa-i mulg pe amandoi. Si cu cat timp inainte bei cafeaua. Plss help ca mor de pofta. Oare o functiona si la o gura - doua de bere Nu-s Ilinca Gazii a implinit o spatamana Sa creasca mare si sanatoasa! |
5 saptamani si 4 kg
gigelica20 spune:
pentru sanatatea lui DARIUS si pentru linistea sufleteasca a mamicii Joanna. Sa dea Dumnezeu sa primesti vesti bune, Joanna si
sa fie bine!!!
Gigelica(Lucia) -
cris_tinaus spune:
Gaza, da-l incolo de program...poti sa il faci mai incolo , dupa 3 luni...baita poti sa o faci si mai devreme daca nu are gaza mica...si noi facem totul in jurul programului ei, desi cum zicea Gia nu prea depasim ora 10 cu baia, nu de alta dar ne pica noua ochii in gura de obositi
ca bandita ar mai sta la joaca daca ar fi dupa ea...
Ana Maria si eu as lasa deoparte laptele praf..daca tu zici ca ai laptic, si atat putin, da-i sa suga cand cere s incearca sa dai completare doar and e absolut necesar.
Cristina, mami de
Ana , 4 saptamani +
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas
Gaza22 spune:
pisigri, georgiana, kea, cristinaus, multumesc pt raspunsuri, am mai prins curaj, ca ma mustra connstiinta ca sunt o mama tare neindemanateca. 

kea - e vorba de apa de bebelusi sau ap fiarta si racita care mai tarziu sa o amestec cu laptele praf si sa o pun in incalzitor. Merge asa, bine da sa fie Nan ca din asta am eu ?
aaa si georgiana, nu ma cramponez de program, asta e cel pe care ea singura si l-a facut, si se supara tare daca mami nu sare in schema la timp
. Bine ca programul se mai modifica, orele erau asa ca un exemplu sa-mi fie usor sa explic.![]()
Gazii a implinit o spatamana
Kea spune:
Fetelor, azi bebe face 6 saptamani, scurgerile dupa cate stiu tot vreo 6 saptamani dureaza (sunt cam gata la mine) si marea mea dilema e de cand pot incepe sa ma gandesc si la o posibila giugiuleala cu sotul.
Voi ati mers intai la control si v-a zis medicul ca e in ordine sau v-ati dat voi voie singure
? Zic de o posibila, pt ca nu-mi pot inchipui cand as avea timp si chef de asa ceva si mai ales energie. Dar macar sa stiu. La noi relatia e destul de tensionata, el zice ca e de la pastilele alea pe baza de hormoni ce le iau pt oprirea alaptarii (a citit efectele secundare si a zis ca numai halucinatii n-am, in rest am tot ce scrie acolo
). Nu stiu de la ce, dar noi tare calmi eram si acum...
5 saptamani si 4 kg

(restul pozelor la pagina ei)