Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 10
Liana30 spune:
io intrai sa va spui ceva..da di la hormoni uitai![]()
da va pup pe toateee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 io intrai sa va spui ceva..da di la hormoni uitai da va pup pe toateee luptatoarea mea![]() "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma" |
Nu cumva ai vrut sa ne zici ca nasti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
monica-elizabet spune:
Liano, Doris..super tare...zapa mai sunteti 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
aidaciolac spune:
ce va radeti mah aici fara mine ... nu mai poate omu sa mearga la puisor ca scrieti 2 pagini
... merg sa va citesc si vin in valtoare si aduc si
cu mine pt siguranta ![]()
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Liana30 spune:
doamneeee Dorisakeee cum le stii tu pe toate
da cred ca asta vrusai sa va spui
da acu se duse ,,numai nasc..mai stau![]()
luptatoarea mea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
aidaciolac spune:
am inteles care e trebaciunea voastra ... dar sa stiti ca eu pe margine nu stau
... am zis ... si nu deschid belly dancer ca nu e cazul ... pt mine va rog ceva cu dat cu pumnul ca e mai real si m-ar ajuta foarte mult si la creieras ...
-propunere pentru nume de subeect : "in aburi de nebuneala incercam sa slabim" sau "in pasi de dans incercam sa slabim" ... problema e ca asa chiar o sa stie tot forumul cat ne-am dilit la capastarc
dana draga , drum bun si
placuta ![]()
mariaa draga , poi tu ce vrei sa zlabesti? 
-nah , ceva comentarii? ![]()
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
... monica pai tocmai tu acolo la mama sambaului sa fi socata de o belly dancer? zau asa ca nu se cade 
Aida ... 20+
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Aidule, mie imi place: slabim in pasi de dans, asa ca te votez...
Io ma gandesc inca...la un titlu...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Liana30 spune:
suntem grase si frumoase..
de slabit nici ca ne pasa.![]()
da un dans facem asa
poate cade slanina![]()
![]()
hmmmm..ma mai gandesc..![]()
luptatoarea mea
silvana75 spune:
stati pe aproape va anunt cand sa chemati 911, ma apuc sa dau din sunculite ![]()
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel