Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io intrai sa va spui ceva..da di la hormoni uitai
da va pup pe toateee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

io intrai sa va spui ceva..da di la hormoni uitai
da va pup pe toateee

luptatoarea mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Nu cumva ai vrut sa ne zici ca nasti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Liano, Doris..super tare...zapa mai sunteti

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ce va radeti mah aici fara mine ... nu mai poate omu sa mearga la puisor ca scrieti 2 pagini ... merg sa va citesc si vin in valtoare si aduc si cu mine pt siguranta

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

doamneeee Dorisakeee cum le stii tu pe toateda cred ca asta vrusai sa va spuida acu se duse ,,numai nasc..mai stau

luptatoarea mea

Mergi la inceput

am inteles care e trebaciunea voastra ... dar sa stiti ca eu pe margine nu stau ... am zis ... si nu deschid belly dancer ca nu e cazul ... pt mine va rog ceva cu dat cu pumnul ca e mai real si m-ar ajuta foarte mult si la creieras ...

-propunere pentru nume de subeect : "in aburi de nebuneala incercam sa slabim" sau "in pasi de dans incercam sa slabim" ... problema e ca asa chiar o sa stie tot forumul cat ne-am dilit la capastarc

dana draga , drum bun si placuta

mariaa draga , poi tu ce vrei sa zlabesti?

-nah , ceva comentarii?

Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

... monica pai tocmai tu acolo la mama sambaului sa fi socata de o belly dancer? zau asa ca nu se cade

Aida ... 20+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, mie imi place: slabim in pasi de dans, asa ca te votez...

Io ma gandesc inca...la un titlu...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

suntem grase si frumoase..
de slabit nici ca ne pasa.
da un dans facem asa
poate cade slanina

hmmmm..ma mai gandesc..

luptatoarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

stati pe aproape va anunt cand sa chemati 911, ma apuc sa dau din sunculite

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput