Maple-syrup babies - mamici de Canada (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari alberta!!! Sa-ti traiasca puiul sanatos si fericit! Asteptam poze, impresii si povesti despre voi.

Acu' n-am ce face, ma duc sa schimb acolo.

Romanitza, ma gandesc ca poate totusi nasti tu prima , ca e fetita si ele vin de regula un pic mai repede si baietii un pic mai tarziu. Mai lasi tu, mai pun eu, sa vezi tu daca nu ne intalnim noi la nygh.

Un nice long weekend!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

alberta felicitari! sa ai bebe mancacios si tu lapte mult
mai fetelor, pai se poate, pe pagina 4?
sper ca sunteti toate bine
ha ha ia uite cine e in cap de lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ei, da ! Si uite cine e la jumatatea listei !

Stiu ca mai e o burtica noua la Sezatoare, poate intra si aici, Pucku ?

Felicitari Alberta pentru baietel ! frumos nume Daniel, este si printre preferatele mele, dar nu e pe lista finala pentru ca nu a trecut CTC-ul la sot.

Eu ma simt cam naspa, asa dintr-o data, adica de vreo cateva zile, simt miscarile lui bebe foarte jos, cateodata nici nu pot sa-mi lipesc picioarele unul de altul ca simt o presiune naspa, dupa care sunt ok. Nu ma simt atat de naspa ca sa ma duc la medic, dar nici ca pana acum. Mai am doua saptamani pana la rendez-vous si o sa-i cer sa-mi faca un control ginecologic, macar sa stau linistita ca e colul inchis. Si am reinceput sa am stari de greata, dar nu ca alea din primele luni, ci e ca si cand m-ar apasa bebe pe-acolo prinauntru pe ceva si mi-ar veni mancarea inapoi.
Gata cu vaitatul, de cateva zile incerc sa-mi spun ca nu am nimic, am zacut cele doua zile libere pe care le-am avut (ca tot ma laudasem ca merg cu bicicleta, na) am reinceput serviciul dar nu sunt ok. Cu Dumnezeu inainte !

Pe curand,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +22s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, m-am scos din ploi si ceturi, ce ti-e si cu persoana asta a mea, de nimic nu sint buna cind ploua asa in nestire zile la rind.... Dar acum e soare, aseara am mai scos neste papadii, ma duc sa mai scot o tura... Cred ca e hormonal, dar asa-s de fericita cind mai scot o tufa de-aia si vad radacina intreaga...

Saracu' Colegu' a zis ca daca atita lucru ma face fericita apoi e 'eftin, s-a dus la Can. Tire si m-a dotat cu o ustensila de destelenit, I'm soooo happy! 4 ore am impins si am calcat pe prostia aia in gradina si-am produs mormane de radacini si frunze... (am o febra musculoasa pe unde nu te-astepti... Dar nu ma las, sh'ui capable!

Revenind la oile noastre, Miss Z. face super bine, am facut in fine o eco morfologica din care am inteles si eu ceva, au stat aia de la Cite' de la Sante' de capul meu si mi-au raspuns la toate intrebarile, ce cit masoara si cum, ba inca nenea doctorul (frumushel, da' frumushel rau!) si-a luat timp si i-a explicat lui Radu ce si cum cu razele si de ce vedem prin piele si de ce are forma aia conica imaginea pe ecran, ba nici macar nu s-a suparat cind l-a intrebat copilul citi ani de scoala a facut ca sa ajunga doctor.... Ba inca s-a intors din usa, mie mi-a stat inima ca ce-a uitat sa-mi zica si el mi-a zimbit sa-mi spuna: uitasem sa va spun sarcina usoara mai departe!

Am rezultatul cu mine, chiar m-am uitat pe el, placenta normala, nu-s mai ce normal, dezvoltare la milimetru (dealtfel tehnoloaga aia sau cum ii zice oamnei care mi-a facut eco si-a luat si ea timp si mi-a cautat in dosar si a comparat cu eco e la amnio, cit sa-mi confirme ca s-a dezvoltat bine micuta...)

La final i-au dat o poza special, dom'le, lui Radu, cu capsorul din profil, ala s-a fishat pe el de bucurie, i-au mai si zis ca seamana cu el.... Ei? Acum si-a luat poza sa si-a lipeasca in dosarul personal de la scoala, unde are construit un arbore genealogic :)

Diana, apropos de cap si de intors, ieri Miss Z. avea capul undeva sub ficatul meu, dar cam trei sferturi de ora mai tirziu se mutase si capul era deja undeva in stinga buricului... am intrebat special ca stiam ca ai o ingrijorare si da, inca are loc cacalau Nastase sa se fitiie!

Bon, asa-i pe azi... ce mai fac bebeii nou nouti? Ca nici nu mai sint asa nou-nouti deja. Mamicile lor, dati-ne vesti!

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Alberta - felicitari cu intarziere!!!! Sa va traiasca bbul si sa va aduca bucurii

mQQm - hai ca m-am distrat... Pai cum asa? Crezi ca am vreo sansa sa ti-o iau inainte? No way!!! Poate cel mult sa ne intalnim pe la NYGH.Cum mai e Pepitzel? Tot asa, loveste tare? Ca vad ca a mea e gata sa imi iasa prin burta cu un genunchi, un cot, mereu ma loveste tare... Cel putin in ultimele 3 zile am crezut ca mi se rupe pielea de pe burta.
Nu stiu daca ma puteti ajuta aici, dar am avut niste iritatii pe piele, m-am cam scarpinat si eu... Am citit pe net ca e bine sa folosesti crema de galbenele cu propolis, noroc ca mai aveam una ramasa prin casa si am aplicat-o. Vad ca de vreo zi nu ma mai mananca si a disparut si iritatia. Ma gandesc ca e de la crema pe care o foloseam inainte, cea de la Palmers... Voi ce creme folositi?

Diana - nu stiu ce sa iti spun, poate ar fi mai bine sa intrebi doctorul, asta ca sa te linistesti...

Simona - felicitari pt rezultatele bune la teste/ecografii.

Ce mai fac mamicile? Mona, Olga... cum e in postura de mamici de 2 copii? N-am apucat sa vad inca poze decat cu fetita Olgai, care e o grasunica frumoasa foc, stiu doar ca s-a schimbat parola la contul comun... Asa ca rog pe cine vrea/poate sa mi-o trimita si mie, ca am inteles ca sunt poze si cu bb Aidan al Monei.[

O saptamana usoara, fetelor! Ati auzit ca azi vom avea 30 grade aici in Toronto? Woow, nu-mi vine sa cred!

V-am pupat

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Mai lipseste omul putin si iaca ce de vesti
Alberta felicitari!!
Apoi Laura B ce surpriza! Felicitari iubita si sarcina cat mai usoara si bb sanatos si voinic
Multi pupici la Diana scumpa.
Trebuie sa fie tare bucuroasa.
Eu am citit mai pe fuga asa ca nu prea am avut timp. O sa cititi voi dincolo ce si cum. Am stat mult in cumpana daca sa scriu ca nu vreau sa va ingrijorati nici una.
Va rog frumos sa va concentrati pe burticutele voastre dragi ca e important.
Eu sunt chiar foarte bine. Motanul si pisoiul ma tin in priza rau de tot

Aveti grija de voi si bbei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Daoipri, draga mea, o imbratisare stransa din partea mea si toate gandurile bune. Ai toata admiratia mea pentru atitudinea ta de invingatoare! Stii ca va fi bine, da? Ma-m gandit la tine de multe ori de la ultimul mesaj, am stiut ca vei reveni cand vei simti tu...

Simonna, felicitari pt rezultatele la echo si doi copii asa faini!

Diana, la a doua nastere si restul poate fi explicatia ca sunt deja toate mai intinse si mai folosite pe-acolo si de-asta sa simti miscarile mai jos.

Romanitza, mai vedem... Eu nu ma dau cu nik pe burta. Ba sa nu mint, cred ca de 4-5 ori m-am dat in toata sarcina cu bio-oil, asa de kiki, tot adevaru-i ca nu ma dau cu nimic. N-am inca nicio smecherie pe-acolo. Poate ai facut iritatia de la clorina, daca ai fost in hot-tub, sau de pe la alte substante?

Olga, saptamana scurta, ieri avu' sotul project release lunch, asa ca nu l-am calcat, sa mance omu' gratis, azi am avut prenatalul la 1, maine s-au appointat ultimii client intre 1-5, cu ceva schimbari, asa ca s-a dus saptamana. Dar n-am uitat si viu, promit!!!

Mona, cum mai merge treaba cu baietii?

Magda, n-ai mai venit cu editura la lista de ce ducem la spital... Cum sunteti?

Mai, maya-maya o fi tot in ro?

Llaura, iar te somez! Te dai mare ca esti in trim 2 si te simti bine, nici nu te mai simti gravida? Las' ca vine al treilea si-ti trece...

Restul de mamici noi nu mai ziceti nimic?

Eu am trecut sa nu ma dati cumplet disparuta. Am si niuz.

Azi am appt prenatal ala la 2 sapt. Stirile-s multiple. In primul rand mi s-a trantit unul in spatele masinii cu toata forta. Si eu de vreo cateva saptamani am asa un fix cu airbags sa nu se deschida. Noroc ca nu. La mine nu e mare damage, eram cu vanul, m-am speriat si agitat, dar atat. Masina aluia... fata praf. Acu' am treaba cu asigurari si alte "activities uncalled for".

La appt s-a verificat totul, copilul cica e total pe dinafara ca s-ar fi intamplat ceva la exterior, isi vede de viata lui si produce staturi de baby-fat. Arata cu 4 sapt jumate mai mare, cica ar bate undeva peste 2.450 kg. Si mai are de produs baby-fat vreo doo luni. Dr a zis sa uit de limita mea psiho de 3.250, dar a zis ca mai negociem atunci.

Macar nu ma mai mir ca nu mai incape acolo, ca io dorm in kur cate 5 ore pe noapte, am arsuri si n-am aer. Unde sa mai incapa si-altceva acolo? Auzi la dr... si are si plenty de lichid.

Mai vin cand ma mai eliberez...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, va puuuup , sunt prinsa prinsa, nu reusesc deloc sa intru.

Alberta, multe multe felicitari si sa cresteti frumosi si sanatosi!

mQQm, scuze dar efectiv nu am cand sa scriu acum, imi pare tare rau de accident, dar bine ca nu ati patiti nimic.

daiopri ma gandesc la tine si iti doresc tot binele din lume si multa multa sanatate, bine ca esti optimista, asa si trebuie.

Diana, cand ai timp zi-mi si mie unde sa ma uit pe biletele alea sa vad locurile ca eu nu am reusit sa-mi dau seama pana acum merci

fuuug, pupici multi si sanatate!

ps pazea, Olivia a inceput sa muste din canapele

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (11 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dragelor! Mi s-a facut dor de voi asa ca intru sa va salut putin si sa va dam vesti despre noi.
BB Aidan a crescut uimitor, a luat 1280 gr in prima luna, desi in ultimele zile ne-am trezit cu kk galben verzui si ne temeam ca ar avea probleme la stomacel ori intestine. Am fost saptamana trecuta la un control de rutina pentru masurat si cantarit si am aflat ca nu avem motive de ingrijorare, ca ciudata culoare va trece; si de azi-noapte e din nou ok. E tot un pufuletz, numai colacei, si cuminte foc, doarme, papa si ne zambeste incat nu ma pot abtine sa-l compar cu frate-sau care e totally the opposite, "balerinul" familiei si in continua miscare. Care frate a inceput sa se dea pe brazda, cum spunea Mqqm, si se comporta din ce in ce mai bine, si-a dat probabil seama ca nu risca nimic. Vrea sa-l tina in brate pe baby, ma anunta cand plange ori cand trebuie schimbat, ce mai...dar il mai scapa cate un: "I want to pull his fingers" - deoarece azi baby imi apucase din accident o suvita de par, iar Vlad i-a desfacut degetelele cu grija si era mandru tare: "See, I saved your hair, Mommy"
Mda, somebody stop me now ca am debitul verbal tipic unei proaspete mamici care-si lauda neincetat puii. Tati e la randul lui atat de topit dupa amandoi, incat azi mi-a zis: "Vazandu-l pe Aidan asa papacios si cuminte, cred ca ar trebui sa mai avem nu unul ci poate inca doi baietei[alcool" sper ca glumesti i-am raspuns iar el: "poate da, poate nu". Urmeaza noi pozite in curand.
Gravidutele, cum va mai simtiti? Romanitza iti trimit pozele noastre prin e-mail daca doresti, ori datele contului comun in a PM, in caz ca nu ti le-a trimis altcineva.
Daiopri, ma bucur ca mai scrii, ma gandesc mereu la tine, la cum iti mai e, si ce mai fac baietii; iti doresc din tot sufletul sa te faci bine si stiu ca asa va fi. Ramii tare!
M-am vorbit ieri cu Magda, voiam sa va salut si din partea ei, care a fost cam ocupata in ultima vreme, dar vad ca a scris azi. Olivia e o papusa vie, nu ma saturam s-o privesc in poze, iti vine s-o papi toata.
Va pup si in caz ca mai are loc intalnirea pe 7 iunie in Mississauga, poate aparem si noi adeca eu si Pufuletzu' Victor...va anunt din timp.

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am regasit...iar! ceva dragut postat de LauraB hat, demult, pe la subiectul de mamici canadeze din 2004.
Mie imi place tare mult, rad de cate ori citesc, poate va regasiti si voi.

The First, Second and Third Child....

Your Clothes
1st baby: You begin wearing maternity clothes as soon as your OB/GYN confirms your pregnancy.
2nd baby: You wear your regular clothes for as long as possible.
3rd baby: Your maternity clothes ARE your regular clothes.

Preparing for the Birth
1st baby: You practice your breathing religiously.
2nd baby: You don't bother practicing because you remember that last time, breathing didn't do a thing.
3rd baby: You ask for an epidural in your 8th month.

The Layette
1st baby: You pre-wash newborn's clothes, color-coordinate them, & fold them neatly in the baby's little bureau
2nd baby: You check to make sure that the clothes are clean & discard only the ones with the darkest stains.
3rd baby: Boys can wear pink, can't they?

Worries
1st baby: At the first sign of distress-a whimper, a frown-you pick up the baby.
2nd baby: You pick the baby up when her wails threaten to wake your firstborn.
3rd baby: You teach your 3-year-old how to rewind the mechanical swing

Pacifier
1st baby: If the pacifier falls on the floor, you put it away until you can go home and wash and boil it.
2nd baby: When the pacifier falls on the floor, you squirt it off with some juice from the baby's bottle.
3rd baby: You wipe it off on your shirt and pop it back in.

Diapering
1st baby: You change your baby's diapers every hour, whether they need it or not.
2nd baby: You change their diaper every 2 to 3 hours, if needed.
3rd baby: You try to change their diaper before others start to complain about the smell or you see it sagging to their knees.

Activities
1st baby: You take your infant to Baby Gymnastics, Baby Swing, and Baby Story Hour.
2nd baby: You take your infant to Baby Gymnastics.
3rd baby: You take your infant to the supermarket and the dry cleaner.

Going Out
1st baby: The first time you leave your baby with a sitter, you call home 5 times.
2nd baby: Just before you walk out the door, you remember to leave a number where you can be reached.
3rd baby: You leave instructions for the sitter to call only if she sees blood.

At Home
1st baby: You spend a good bit of every day just gazing at the baby.
2nd baby: You spend a bit of everyday watching to be sure your older child isn't squeezing, poking, or hitting the baby.
3rd baby: You spend a little bit of every day hiding from the children.

Swallowing Coins
1st child: When first child swallows a coin, you rush the child to the hospital and demand x-rays.
2nd child: When 2nd child swallows a coin, you carefully watch for coin to pass.
3rd child: When 3rd child swallows a coin you deduct it from his allowance.

mQQm, ce zici de asta? "3rd baby: Boys can wear pink, can't they?"

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput