Pescuiti? La ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si noi suntem mari pescari
ruxi merge de la 3,6 ani si alex de la 7 ani la pescuit...si noi erm ingroziti de cum o sa fie...acum deja suntem experti...a trecut 1 an de la primul pescuit
dar asa cum au spus si fetele...primul lucru si cel mai important este "pastrarea distntei" intre ei sa nu stea unul langa altul
pentru asta mica aruncam noi si ea mulineaza dar am mai lasat-o si pe ea sa arunce
alex isi pune singur momeala in ac, dam numai cu pestisori, cremwursti, boaba de porumb...nu rame sau alte "scarbosenii"
nu va zic ruxi are o undita mica si noi mergem la pescuit sportiv si numa' la unditica ei vin tot felul de monstri de pesti mai, mai sa o traga in apa...
le place tare mult sa pescuiasca dar nu mananca peste
doar mangiem pestele, si-i dam drumul in apa...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veveritza27 spune:

Varsta de pescuit nu e un lucru scris in carti... ca si pasiunea pt pescuit... unii capata rabdare la 5 ani, altii la 7-8, altii niciodata. Baietelul meu e foarte agitat, n-ar sta cu batul in balta mai mult de un minut nici daca l-ai premia! Are doar 5 ani, stiu... Dar tatal lui la 5 ani isi mesterea singur undita... cel putin asa sustine soacra ha-ha! Oricum, important mise pare sa nu-i impui nimic, sa-l lasi sa se dezvolte in directia care-i place... daca-i place sa pescuiasca, ok, ajuta-l cum poti: pune-i momeala in carlig, arunca-i tu undita... si zic categoric, pune-i carlig!! daca n-are carlig nu va prinde nimic si-si va pierde dorinta/pasiunea; n-ar fi cinstit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cam tarziu sau nu o inscriu si eu pe Bia, 5 ani, in clubul pescarilor juniori. Si cum tati e pescar inrait Bia a primit undita ei la varsta de 3 ani. Una usoara si nu foarte lunga. Bineinteles lansarile la apa le faceam eu sau tati, ea doar o tragea afara din apa cu peste sau fara.
Sambata asta am fost la peste si ne-a dat lectii. Ea a prins vreo 2 kg de peste, carasei, eu si tati cam cate 5-6 pesti ficare. Tot sambata asta a invatat sa scoata singura pestii din ac iar tati i-a explicat si tehnica lansarii undetei. Chiar daca a mai agatat-o, s-a descurcat. Tasu e mandru de ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput