FIV in Ungaria 55
Raspunsuri - Pagina 12
BoboMom spune:
Felicitari, Liana! Sa va traiasca Anne Marie Catalina!!!
Avalon, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen! Intr-adevar, Kovacs e un doctor si un om de nota 10!
Laura 13+ baby
sandica spune:
Liana felicitari si multe bucurii!
Micky sunt foarte frumosi bebeii tai, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!
Cris e o minune de copil!
Dado spune:
Felicitari Liana !!!
Multa sanatate tie si sa dea Dumnezeu Anne sa fie sanatoasa, desteapta, cuminte si frumoasa !!!
elenyka - eu am incercat un fiv in Debrecen, deci nu stiu sa iti spun despre cazari in Budapesta. Fetele nu iti raspund deoarece primele 10 mesaje sunt moderate si numai cine citeste in urma le vede (de aceea apar mai tarziu). Sfatul meu este sa scri mai repede 10 mesaje si apoi, urmatoarele vor aparea in timp real. Bafta !
Laura_Garner te pup si iti urez sarcina usoara !
Eu nu am mai intrat de ceva vreme pe forum incercand sa nu ma gandesc la bebe ca sa treaca mai repede timpul. Dupa esecul din februarie (cand nu ni s-a fecundat nici un ovocit) doctorul ne-a pus sa facem un test HBA (cati spermatozoizi sunt genetic ok). Analiza nu a iesit bine si se pare ca din cauza asta nu s-au fecundat. I-a dat sotului meu un tratament 2 luni de zile cu Fer14 si pe 26 mai mergem la control. Medicul parea increzator. Sunt aproape sigura ca in iunie vom incerca si noi din nou (FIV+PICSI) si sper din tot sufletul sa fie mai cu noroc decat prima data.
Va pup !
Dado spune:
m_i_s_s_y - nu ai activat PM-ul si de aceea ti-am trimis un mail. Te rog sa il citesti si in masura in care ai timp sa imi si raspunzi...
Denisam spune:
WOWOW_ LIANA- MII DE FELICITARI! Sa ai parte de o bebelusa sanatoasa, mancacioasa,norocoasa si cuminte!
Ma bucur enorm pt tine,mi-au dat lacrimile de emotii- esti o luptatoare si meriti din plin sa te bucuri de statutul de mamica si profita la maxim de clipele astea,zboara asa de repede si urmeaza o multime de ganduri,planuri dar si momente superbe,chiar dc calea de a ne vedea puii crescand si devenind OAMENI nu e usoara.
Bine ai venit pe lume Anne Marie Catalina!!!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Liana30 spune:
va pup si va multumesc la toateee..suntem bine ,va scriu maine ca acu ma lasa vederea de la anestezie cred
Nicoooooooooooo La multi ani!
nu va suparati va scriu maine la toate in parte,,
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
ioana_p76 spune:
LIANA FELICITARI!!
BUN VENIT PE LUME MICUTEI ANNE MARIE CATALINA!!!
Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume!
Multi din partea mea pentru voi doua!
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
teacdrn spune:
Liana Felicitari!!! Sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi toti trei!!!
cu drag, tea
...se pare ca m-am prostit...nu mai stiu sa scriu colorat....
sunshine4ever spune:
Liana FELICITARI ! Sa-ti traisca bebelina! Sa fie sanatoasa , fericita si sa va faca cei mai fericiti parinti.
in asteptarea unui ingeras