FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Trebuie sa o felicit pe Liana si aici

FELICITARI MAMI OLTEANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai fost un model pentru noi si stiu ca esti un model si pentru fetele care (pentru putin timp, sper eu)sunt aspirante!

Fetee pe mine care ma treceti in listuta?
FIV 1 SZEGED-DR ZADORI-OPRIT, nici un ovocit fertilizat
FIV 2 SZEGED - DR ZADORI- NEREUSIT
FIV 3 SZEGED - DR. ZADORI - FOARTE REUSIT CU BEBE FETITA

SUCCES TUTUROR, SI NU UITATI, MINUNILE SE INTAMPLA!!

25+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

LIANA, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!

Minune mica, bine ai venit pe lume!!!!

Refacere usoara mami si un bebe sanatos si papacios!!!!

Noi suntem bine......usoare dureri de burtica, mai mult un discomfort...in patutc toata ziua...

Miiya m-a intrebat ce s-a intamplat cu ceilalti 2 embrionasi. Zadori mi-a spus ca de luni pana marti doar doi embrionasi s-au dezvoltat la stadiul de morula (10 celule) si pe aceia i-a transferat. Urmeaza sa-i supravegheze si pe ceilalti doi sa vada daca se dezvolta in continuare si pot fi congelati...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsima

LIANA, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!

Minune mica, bine ai venit pe lume!!!!

Refacere usoara mami si un bebe sanatos si papacios!!!!

Noi suntem bine......usoare dureri de burtica, mai mult un discomfort...in patutc toata ziua...

Miiya m-a intrebat ce s-a intamplat cu ceilalti 2 embrionasi. Zadori mi-a spus ca de luni pana marti doar doi embrionasi s-au dezvoltat la stadiul de morula (10 celule) si pe aceia i-a transferat. Urmeaza sa-i supravegheze si pe ceilalti doi sa vada daca se dezvolta in continuare si pot fi congelati...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Am inteles, mersi de raspuns! Sa dea DD sa se dezvolte normal si fara probleme ce 2 transferati!
...poate exista totusi sperante si pt ceilalti doi, tin pumnii!

Doamne-ajuta, te astept cu test de sarcina pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

LIANA ...FELICITARI .. MIIIII DE FELICITARI ..SA VA TRAIASCA PRINTESA SA FIE SANATOASA , SA VA ADUCA NUMAI BUCURII , (SI VOI EI)

BINE AI VENIT PE LUME ANNE MARIE CATALINA

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lianaaaa felicitari! Sa-ti traiasca gogolina sa va bucure sufletelele!
Bine ai venit Anne Marie Catalina! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_i_s_s_y

Trebuie sa o felicit pe Liana si aici

FELICITARI MAMI OLTEANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai fost un model pentru noi si stiu ca esti un model si pentru fetele care (pentru putin timp, sper eu)sunt aspirante!

Fetee pe mine care ma treceti in listuta?
FIV 1 SZEGED-DR ZADORI-OPRIT, nici un ovocit fertilizat
FIV 2 SZEGED - DR ZADORI- NEREUSIT
FIV 3 SZEGED - DR. ZADORI - FOARTE REUSIT CU BEBE FETITA

SUCCES TUTUROR, SI NU UITATI, MINUNILE SE INTAMPLA!!

25+cu bebelina

ce mare sunt

Felicitari pentru fetita, MISSY! Capitolul l-a deschis Liana si ne va trece ea in listuta atunci cand va putea... acum cred ca este in al 9-lea cer cu bebelina in brate!

Mamagiuliei, si eu te-am simtit mereu in umbra cu pumnii stransiiiii (vorba oltencei)! multumesc!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Liana felicitari din suflet, sa va traiasca minunea mult asteptata si dorita, si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Intru si eu sa o felicit pe olteanca noastra frumoasa care ne-a inseninat zilele mereu

FELICTARI SA ITI TRAIASA PRINTZESA MULT CAUTATA, SA FITI SANATOASE AMANDOUA!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'

Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Liana iubita in sfirsit iti tii minunea in brate..felicitari din tot sufletul si... iubita te asteptam cu pozici Numai bine! .. mamica si fetita mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenyka spune:

Si totusi, va rog un sfat privind locurile de cazare in Budapesta cat mai aproape de clinica Kaali.
As fi foarte recunoscatoare sa aflu impresii, puncte de reper si altele despre locatie si nu numai de la mamicile care au fost acolo.

Multam

Mergi la inceput