Fiv in Europa (19)
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Goggy, parca ziceai ca te apuci de prestat |
Pai nu vezi, vrea sa presteze pe langa casa.
goggy spune:
Stai tu linistita, ca prestez io! Astept sa apara cele doua liniute clare la testele de ovulatie si rup patu-n doua...
Da' ma si informez intre timp, nu pot sa ma abtin, am intrat in febra.
In afara de asta, prietena mea cea mai buna bag de seama ca are de gand sa-mi calce pe urme, numai ca ar vrea sa faca Fiv in tara. Asa ca, vezi doamne, mai mult pentru ea caut. Zic si io, ca poate cred...
goggy spune:
Catalinoooo, te-ai pus pe capu' meu? .
Cum e mai bine? Sa prestezi pe langa casa sau prin straini?
catalina2307 spune:
Raluca nici io nu o spuneam mai bine.
Da partea buna e ca presteaza in centru, are si ea mandria ei.
Goggy - concluzia - cu cine si unde nu are relevanta. Produsul finit sa iasa.
goggy spune:
Pai nu vedeti ca as presta in toate partile de-oadata, daca ar fi dupa mine?
Ma si vad un cutzu d-ala in calduri care cotzaie tot ce prinde, doar-doar o iesi ceva.
Cred ca am inceput sa o iau razna de la atatea anestezii generale
Fragutza spune:
Eu puteam sa prestez cu tot Bucurestiul, si-n centru si la periferii si in localitatile limitrofe..tot nimic nu se prindea de mine..in afara de vreun BTS, normal.
23+
catalina2307 spune:
Raluca - idem si la fel.
Si cel mai mult ma amuza incurajarile cu "poate se intampla o minune" .
goggy spune:
Dragutza, teoretic de mine ar putea sa se prinda orice, de la bebe la BTS. Cu practica stam mai prost. La bebe ma refer, ca BTS s-au prins de mine ca dracii aia! Si inca n-am prestat in limitrofe...
cristal1995 spune:
Avalon: multumesc, iubita. Cei de la Wunsch, dupa esec, si-au cam luat manutele de pe mine, cred ca si eu si Kitta dam prost in statistica lor!!! Asta e. Am auzit de NK, fosfolipidici, cardiolipinici etc, ti-am zis ca am o lista luuuunga, dar am tot trimis mailuri la clinici daca binevoiesc sa-mi presteze si mie niste analize, si unii ca nu fac d'alea, altii nu fac d'alelalte si tot asa... Asa ca m-am lasat pagubasa, cel putin pana iau vacanta, ca sunt si diriga la clasa a 12-a si am....o tona de prostii pe cap. Pupici si sa nu ne mai parasesti
Si uite asa s-a intins placinta mea....
Aly-in cautare de mama-purtatoare